Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahım yarabbim internette daha ucuza bulunabiliyor demişler bir de. 340 TL' ye Migros, eczane gibi güvenilir bir yerden alıyorsun, bu dandik markaların bile sahteleri üretiliyor. Kullanırsanız bir alerji halinde suratınıza maymun gööttüünnee döner. E-ticaret sitelerinde satılan parfümlerin %90' ı sahteyken güneş kreminin sahte çıkmayacağını nereden biliyorsunuz? La Roche Posay, Hamilton, Avene marka kullansanız zaten 340 TL ve üstü fiyatlar veriyorsunuz, görselini neyine itiraz ettiniz anlamadım. Tekrar söylüyorum e - ticaret sitelerinden aldığınız kozmetik ürünlerin %80' i sahte, tarihi geçmiş ve bozuk ürünler. Kötü niyetli bir şirket 10 TL' lik artık kremi Nivea şişesinin içine boşaltıp size 120 TL' ye satabilir. Nereden baksanız 10 kat kar demek. Neden yapmasınlar? Güneş kremi pahalı diyeceklerine şu siteden alsaydın bu siteden alsaydın diyenleri anlamıyorum.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGüneş kremi alınması gereken faydalı bir şey değil. Güneş zararlı bir şey değil ki ondan korunalım. Güneş altında gereğinden fazla kalmak başka mesele. Pek çok insan D vitamini eksikliğinden muzdarip. Güneş en büyük D vitamini kaynağı. Böylesine faydası olan bir şeyden neden kremle korunalım ki? Sosyete işi güneş kremi kullanmak.
10 Yorumla
+1 yılEn fazla 80, liraydı bunlar bune ya
Tüp olmuş 312 tl41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPahalı değilki
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Nivea için haksız bi fiyatlandırma kura göre bile hala 300 etmeyecek ürünler uygun fiyatlı linklerini koymak istedim. https://www.trendyol.com/nivea/sun-kids-koruma-oyun-gunes-spreyi-50-faktor-200-ml-p-1069371https://www.trendyol.com/nivea/hassas-ciltler-icin-koruyucu-gunes-spreyi-spf-50-200-ml-p-1069372
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 353 cevap paylaştı. İlahi çok alemsin sen çok yaşa emi 😃
Gratis basmış ürüne fiyatı iki katına yine millete...
Yok Gratismiş yok watsonmuş yok eve'miş buralar her zamsn milleti kazıklıyor zaten
Şimdi baktım netteTrendyol'da 150TL nivea Güneş kremi..21 YorumlaInternetde her gördüğünüz görseler balıklamaca atlamayın, şu an baktım aynı krem birçok satıcıda 139 tl. Ha yinede pahalı mi, evet fazlası ile, ama sirf kötüleme amaçlı ya da tepki/etkileşim toplamak için de genel geçermiş gibi yapmayin, dünden beridir sosyal medyada bu görsel.
10 Yorumla
+1 yılSesli güldüm 😅 bu sene herkes güneş yanıklarını soysun ljlblbk benim en sevdiğim krem bir de bu ya pehhh
19 Yorumla- +1 yıl
@_RamSes_ Yok be görseldeki güneş kremi nette 114 lira şklklj sanırım o market abartmış. Gayet normal fiyatlar.
- +1 yıl
@_RamSes_ bilmiyorum. Çoğu marka iyi olsa da bende alerjik etki gösterebiliyor. O yüzden bana iyi gelen bi ürün bulduysam onda devam etmeye çalışıyorum.
- +1 yıl
@_RamSes_ benim durumum biraz daha farklı. Ürün ne kadar bitkisel ve antialerjik olsa da içinde kullanılan bir bitki beni mahvedebiliyor. Tüm bitki türlerine karşı hassas olabiliyorum. Bunu ayrıntısıyla yazacak test vaf mı bilemiyorum.
- +1 yıl
Var.. Tam kapsamlı alerji testi 1-1.5 yıl arası süren bir şey zaten, ve bilir misin alerji stabil değildir.. Çevremde çok örneğinide gördüm basit bir ağrı kesiciye bu yaşına kadar alerjin yokken yarın şişebilirsin içince babama olmuştu çok komikti çizgifişm karakteri gibi balon gibi şişti 😇😁😁😁
- +1 yıl
@_RamSes_ anladım. Doğrudur. Yaptırırım mutlaka. Geçmiş olsun babanıza da.
Ay bu neeee! Ne bu lav mı geliyor güneşten artık ya rezalet artık! Geçen yıldan güneş kremim vardı çok şükür ki.
11 Yorumla
+1 yılKardeşim firma ne yapsın? İthal ürün. Kâr edebilmek için en az 120' den satmalı. Büyük bir Alman Firması. Reklam sponsorluk anlaşması lojistik gibi kalemlerde ki harcamaları inanılmaz. Satan mağazanın fırsatçılığı üç katına kadar zorlamış fiyatı. Pazarda Enginara 45, domatese 25, Karnabahar 24, Kuşkonmaz 90 ₺ Otobanda geçişe 180 ₺ Normalmı ki? Bi buna anormal diyelim. Sende üret, sen de sat yurt dışında o fiyata.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 414 cevap paylaştı.
u +1 yılO krem bu arada gerçekten cehennem ateşinden koruyacak türde.
Antalya'da güneşin altında 4 saate yakın uyuyup hastanelik olduğum bir gün vardı.
Ondan sonra kullanmaya başladım. 10 saatte uyusam etkisi mükemmel.10 Yorumla
+1 yılUv geçirmeyen maskeye filan geçmek lazım varsa tabi 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Ben kızarmıyorum öyle bir problemim yok 😅 güneş kremsiz dışarı çıkmayanlar için söylüyorum
- +1 yıl
Yaşasın esmerlik😂
O gün ben de şoka uğradım görünce bide millet normal karşılıyor ya ne kadar kazanıyorlarsa artık. Benim bu dandik güneş kremini bu fiyata almam için şeytanı bile cehennem ateşinden koruması gerek😀
10 Yorumla
+1 yıl34₺ olsa belki alırım. Fahiş fiyat yapan hiçbir işletmeye bir lira kazandırmam. Herkesin kafasına göre fiyat belirlediği bir ortam. Bunları alıp kendimi güldürmem.
10 YorumlaTamamen ithal olduğu için öyle. Biz 35 yıldır kendimiz yaparız. Zeytinyağı en güzel koruyucu kokmaz da. İçine havuç ve kakao yağı da damla harika sonuç alırsın
10 Yorumla
+1 yılBen de geçen hafta Rossman dan aldım bir güneş kremi, 170 lira. Almanya satış fiyatına baktım 3.99€ ydu. Rezillik.
20 Yorumla
+1 yıltrendyolda ya da diğer sitelerde daha ucuza bulursun. Ben artık bu watsons Gratis falan buralardan almıyorum. Nette daha ucuz
22 Yorumla- +1 yıl
Genelde çok bilinen markalarınki bile nette sahte olabiliyor dikkat etmek lazım
- +1 yıl
@laviniaranya parfümerilerden alıyorlar ürünler zaten.. ben sorun yaşamadım.. tabi dikkat etmek lazım
+1 yılnivea bir de 😂😂😂 solante , la roche posay, avene gibi markalarda bu fiyat normal ama niveya da güldüm sadece
22 Yorumla- +1 yıl
@Milay_160 tabii ki öyle senelerce avene kullandım ben ama bu resimde ki fiyat komedi bence etikette bi yanlışlık var nivea mümkün değildir bu fiyata olması
+1 yılGüneş kremi bulamayan pasta kreması sürsün -Hülya Simit
30 Yorumla3 saat kadar önce de ben baktım 250 ₺ den aşağı bulmak nerdeyse imkansız dediğim anda bir ürün buldum inşallah iyidir deneyeceğim.
10 Yorumla
+1 yılNiveasın sennn kendine gel daha geçen sene 30-40tldi ürünleri. Ülkenin başındakiler fırsatçı içindekileri ayrı fırsatçıı
10 Yorumla
+1 yılBu markaya bu ücret fazla. Bu fiyata alınabilecek daha kaliteli kremler mevcut. Abartmışlar fiyatları.
10 YorumlaEvet kardeşim bugün baktı, dedim netten al bu ne, indirime kaldık...
Neyseki benim bitmedi daha kullanıyorum bu yaz yetsin ldoskspslsp10 Yorumla
+1 yılGeçen seneden kalma nivea güneş kremi var. Gelibolu'ya tatile giderken 65 liraya almıştım. Şansa yaşıyoruz valla. 😄
10 Yorumla
+1 yıldermokozmetik ürünler bile bu kadar pahalı değil
orada büyük bir saçmalık var fiyat açısından20 Yorumla
+1 yılBeyaz tenliler üzgün beyaz tenliler bu sene pancar 🥺
20 YorumlaHayir eczane urunude degil yani tirt kimyasal bi urun
20 Yorumla
+1 yılBu ucuz olan üstelik. Yüze özel olanlar çok daha pahalı.
20 Yorumla
+1 yılhayir ama cilt kanserinden. bu kadar önemli bir ürünün bu kadar pahali olmasinin bir özrü yok.
10 Yorumla
+1 yılTürkiye'nin ekonomisi yaprağı yemiş. Düzelmez kolay kolay da. Türkiye'nin 3 tane sorunu var. 1. sırada f*minizm ve erkek düşmanlığı sorunu 2. Ekonomi 3. Laikliğin elden gitmesi sorunu
10 Yorumla
+1 yılPahalı olabilirler ama genelde pahalı olanlar en kaliteli kremler oluyorlar.
10 YorumlaGeçen yaz 60-80 liraydı bu ya, içeriğini beĞenmediğim için avene almıştım. Yuh 😂
10 Yorumla
+1 yılcehennem ateşinden koruyordur yoksa bu fiyatlar normal değil
10 YorumlaIşte yaz mevsiminden yararlanıyorlar napsin dmsjdjjd🤣
10 YorumlaEskiden yogurt surerlermis. Baslayalim evde mayalamaya.
10 Yorumla
+1 yılSaçmaladı iyice bunlarda sabah dışarı çıkmam daha iyi
10 Yorumla
+1 yılYoğurt sürerim bende ne olacak bu kadar parayı sokakta bulmuyorum
10 Yorumla
+1 yılYuhh shiseido clinique alırım yaa indirimde Nivea için çok fazla
10 YorumlaBunlar daha iyi günlerimiz. Paramızın adı para değeri çöpten farksız :(.
11 Yorumla- +1 yıl
Efsane z kusagi essekten dusmuse donecek. Garibimle ne bollykta yasadilar. Simdi is begenmeyenler az beklesin, 20 sene onceki cinlilerden beter sartlarda calisacaklar. Deniz bitti, hatta epey de geri cekildi. Gecmis olsun hepimize. Neyse halkimiz kendi tercihini yasayacak. Hulooo
+1 yılSenin için değil o astronotlar güneşin yanından geçerken kullansın diye özel yani
10 Yorumla
+1 yılGünah arindiriyor galiba cehennemden önce bunlar 50 liraydı en son
10 Yorumla
+1 yılbu tam. firstcilik. ya yok aasin kimse ya ellerin de kalsin cope atsinalr
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 361 cevap paylaştı. sanırım bu yaz milletin çoğu güneşlendikten sonra yoğurt sürecek :D
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 927 cevap paylaştı.
+1 yıl340 lira güneş kremine versem güneşe kafa atarım , vücudumu mangal dıye kullanırım.
10 Yorumla Millet kola sürer daha iyi sgdkdjd hemen kapkara yapıyor direk kırmızı olmadan
10 YorumlaOha lan bu ne napiyon sürünce buzdan duvarlarmı çevriliyor mk noluyo
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yıl120 liraya var senin bu gördüğün gratiste böyle artık herşeyi böyle her yerde araştırıp alın ekmek bile yakında 1 bakkalda 10 lira diğer bakkalda 2 lira falan olur piyasa aşırı bozuk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatta bu kadar para vermem. Farklı bir marka, muadil bir ürün bulurum internetten falan bir şekilde. Hiç yoktan iyidir
10 Yorumlademek ki bu yıl güneşlenmiycez mayo/ bikini giyip günaha girmeyiz en azından :) zaten hükümette bizi düşündüğünden böyle zamlar yapıyor, :D
00 YorumlaAyenn yaw az önce aldım 80 liraya 80 bile pahalı en fazla 20 veririm bundan sonra hadi bu seferlik böyle olsun😅
00 Yorumla
+1 yılsığınmacılar ve yabancıları koruyor olsa gerek.
ülkemin anasını s. iktiler10 YorumlaMaske ve güneş gözlüğü olduğu sürece göneş kremine ihtiyaç yok.
10 Yorumla
+1 yılHersey ateş pahasi zaten tek aldığımız nefes bedava 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılHem cilt yeniliyor hemde cehennem ateşinden koruyor bunlar 😂
00 Yorumla
+1 yılÜlkeyi ne halde koydular resmen açlıkla sınanıyor millet.
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂😂😂koptm
113 Yorumla- +1 yıl
Nivea böyle ise ben babe falan kullanıyordum onlar 1000 olmuştur aahhaha yanmak bile parayla be😂🤣
- +1 yıl
O çok yanınca yapılmıyor muydu 😂
- +1 yıl
Ya bişe dicem Gratis de mi bu fiyatlara şaka şimdi trendyol baktım 110-150 arası fiyatlar
- +1 yıl
O zaman napıyoruz mağazaya değil internete müracat ediyoruz efenim😂🙃
- +1 yıl
Öyle de her şey çok pahallı ki nefes almak ile ilgili bir skeç vardı rahmetli levent kırcanın yakında ona da para verirsek şaşırmam ben
- +1 yıl
Aynen valla🙃
+1 yılLancaster aldım oğluma 400 TL
Bi tane de kendime aldım 600 TL
Tatil hazırlığı tatile gitmek kadar pahalı neredeyse 😭🥺10 Yorumla
+1 yılYanıcaz cayır cayır desene ☹️
11 Yorumla
+1 yılBu kadarı pes, o nasıl rakamlar
11 Yorumla
+1 yılAmaç sadece para kazanmak ya çıldırıcam artık insan saglıgını dusunen tek bir satıcı kalmadı bak tek
10 Yorumla
+1 yılaynı markayı kullanıyorum geçen yıl 125 tl almıştım mzmskxkd
10 YorumlaValla ben indirimden 50ml aldım 2 tane 64 lira. Böyle şeyler sezonda marketlerde vs pahalı oluyor.
00 Yorumla
+1 yılCennet garantili mümin kremi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUcuzmuş ya bunda ne var ki?
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok ucuz şeyleri hediye etmeyi sevmem
Cevap sahibi+1 yıl😂 ironi yaptım
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem