evle ilgili alinan esya hepimiz icin alinmis bir esyasa o zaman hediye degildir mesela robot süpürge, ne alaka asskdakädöslkgf herkesin isine yariyor anneye has bir hediye degil bu. Anne icin birseyler yapicaksaniz masaja götürün, spa, hamam, kuaför, pahali parfümler kokular, gibi gibi seyler.
Anneler gününde robot süpürge almak zaten saçmayken babaya almak daha saçma. Başka alternatif yok gibi mutfak eşyası, temizlik eşyası bla bla. Biraz özgün olup kişisel eşyalar tercih edilebilir. Ortak kullanım ürünleri değil.
babaya da ev eşyası almayalım artık ya adam belki başka şey istiyor. konu ihtiyaç meselesi değil. annelere ve babalara artık klişe ev eşyası nevresim vs alınmalı moduna karşıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ev temizliği ile ilgili olduğu için genelde anneler daha çok temizlikle ilgileniyor, ve anneler daha çok sevebilir
evle ilgili alinan esya hepimiz icin alinmis bir esyasa o zaman hediye degildir mesela robot süpürge, ne alaka asskdakädöslkgf herkesin isine yariyor anneye has bir hediye degil bu. Anne icin birseyler yapicaksaniz masaja götürün, spa, hamam, kuaför, pahali parfümler kokular, gibi gibi seyler.
Anneler gününde robot süpürge almak zaten saçmayken babaya almak daha saçma. Başka alternatif yok gibi mutfak eşyası, temizlik eşyası bla bla. Biraz özgün olup kişisel eşyalar tercih edilebilir. Ortak kullanım ürünleri değil.
babaya da ev eşyası almayalım artık ya
adam belki başka şey istiyor. konu ihtiyaç meselesi değil.
annelere ve babalara artık klişe ev eşyası nevresim vs alınmalı moduna karşıyım
Saçma olmaz dgdgd ama ev işlerini bizde hep kadınlar yapıyor ya erkek dışarıdaki işleri halleder ondan hep anneye alınır 😁😁
işte bir devrim yapayım diyorum hahah
Ben boyle seylerin alinmasini pek dogru bulmuyorum ya hem anne icin hem baba icin. Resmen eve hediye aliyor gibi
alınır niye alınmasın ya ama o kadar para verilmez güzel süpürmüyor
Saçma olmaz al tabiki. İş yerine götürür oraları süpürebilir.
baban tek yaşıyorsa olabilir
yoo tek yaşamıyor, ailecek yaşıyoruz ama şaşırtmak istiyorum. :D
babanın umrunda olmaz annen bayılır ahsj
Saçma değil, ihtiyacı varsa neden olmasın?
katılıyorum
Asla saçma olmaz yüz yılın icadı kesinlikle
Adama ne faydasi var?
Adam temizlik yapmıyorsa bile eşi yapıyordur. Temizlik yapmaya harcadığı zamanı kocasıyla ilgilenerek geçirir ve adam dolaylı olarak mutlu olur😂
burdan bile bir teori cikarttiniz ya erkege faydasi varmis gibi gorunen. Tebrikler
😇😇
Yine annen kullanır kesin 😃