Robot süpürge temizlik yapmaya üşenenlerin tercihi mi?

#philips
Robot süpürge temizlik yapmaya üşenenlerin tercihi mi?

#philips
Yapacak başka güzel şey mi yok neden temizlik için uğraşayım diyenlerin tercihi ama gerçekten işe yaradığını bilsem radara alacaktım ama yorumlar çok da iyi değil. Ayrıca ister tembel de ister rahatına düşkün ister üşengeç, teknoloji doğru kullanımda mükemmel bir şey
Evet yorumlar yarı yarıya iyi
15/20 dk lik bir isi 1 saate yapiyor fakat yataklarin ayaklari yükseltilir ise harika bir deneyim sunuyor. Bende cok onyargili aldim fakat memnunum. Calisirken bir tusla temizlik yapabiliyorsun. Sana sadece silmesi kaliyor cekim gucu iyi olduktan sonra da ihtiyacini karsiliyor
Evet o yönü de işte düşündürüyor
Maddi olarak zora sokmayacak ise al, teknolojiye ayak uydurmak gerek :)
Var zaten
Guzel gunlerde kullan😂
Teşekkür ederim benimki almıyor pek orta halli
Üşengeçlik olarak bakmamak lazım doktorlar pilotlar gibi yoğun çalışan emek vermiş insanlar için faydalı olabilir. Doktorların ve pilotların geceye sarkan çalışma saatleri vs yoruluyorlar gerçekten
Kesinlikle onların saati çok yoğun
Üşengeç olduğum için almıyorum çünkü robot her yere giremiyor. E onun giremediği yerlere zaten ben gireceksem robotun evde ne işi var. Ben komple temizler çıkarım iki işi birden yapmaya gerek yok.
Çoğu yeri almıyor bizimki
Cevap
2Cevap
üşenenlerin işine yarayacak düzeyde işe yarar bir alet olduğunu pek düşünmüyorum ben
Bilmiyorum ki kararsız kaldım ben de
Ben yan komşuma hava olsun diye aldım. Sürekli anlatıyordu. Onunkinden daha iyisini aldım, sesi çıkmıyor artık.
Hangi marka ve fiyatı ne
Philips Xu3110 , 16.500 e almıştım. Bir kaç ay önce.
⭐ Üşengeç kişilere hitap ediyor olmalı çünkü ben almadım. Klasik süpürge ile kendim yapıyorum en iyisi bence ⭐
Evet bence de
Çoğu kadın birbirine hava atarken kullanıyor.
Telefon gibi statü meselesine çevirdiler bu olayı.
Biraz öyle oldu
Severler tabi ama evi büyük olanlar daha çok sever.
Evet
Zamanla yarışan insanlar için iyi bir seçenek olabilir
Çalışan insanlar için iyi
Ben almaya cesaret edemedim. Çocuklu evler için mantıklı değil. Sürekli bişeyler takılır
Evet maalesef
Üşengeç insanlar bunu alıp kurmaya dahi üşenir kendimden biliyorum 😂
Ben de aynı :)
Zamana ayak uydurmak da olabilir
Benim hiç içime sinmez kendim sürpürmeliyim
Yok pratik aslinda günlük yaptirirlirsa
Evet kesinlikle 😊
Tabiki de
💗
daha çok severler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?