Alışveriş & Hediyeler 1 ay Babalara hep aynı hediyeler alınıyor. Babalar Günü'nde babama farklı ne alabilirim? PrettyBlue Fenomen Takip Et FacebookTwitter 20 Gömlek, saat, parfüm, ayakkabı, cüzdan... Hep aynı şeyler var. Babama ne alsam kararsızım, farklı bir şey olsun istiyorum. Babam jazz sever bu arada. Onunla bağlantılı bir eşi mi olsa? Güncellemeler: Takip Et 20 Paylaş FacebookTwitter Babalara hep aynı hediyeler alınıyor. Babalar Günü'nde babama farklı ne alabilirim? 25 Görüşünü yaz
deeepbreath Xper 6 1 ay Jazz seven baba mı allahım nasip et. Plak caları varsa guzel bi albjm alabilirsin. Yoksa da al gerci, almaya bahanesi olur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Cnkyn Xper 7 1 ay Gönlünden ne gelirse. Düşünüldüğünü bilmek bile mutlu eder zaten Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Redamancy-4 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b görüş paylaştı. Master 1 ay Genelde babalar alınacak hediyeler sabittir zaten Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
enthusiasticpq | Alışveriş & Hediyeler konusunda 223 görüş paylaştı. Guru 1 ay Kahve sevıyorsa kahve makinesi falan olabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay Bazı babalar hediye alınmayı hak etmezMesela benimki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Hasstr56 Xper 4 1 ay Babam olmadığı için bilemiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Ömerf21 1 ay Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🥺🥺 PrettyBlue 1 ay çok üzüldüm :( Hasstr56 1 ay Amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52Jazz seven baba mı allahım nasip et. Plak caları varsa guzel bi albjm alabilirsin. Yoksa da al gerci, almaya bahanesi olur
Gönlünden ne gelirse. Düşünüldüğünü bilmek bile mutlu eder zaten
Genelde babalar alınacak hediyeler sabittir zaten
Kahve sevıyorsa kahve makinesi falan olabilir
Bazı babalar hediye alınmayı hak etmez
Mesela benimki
Babam olmadığı için bilemiyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🥺🥺
çok üzüldüm :(
Amin
Gömlek