Çok pahalı olan bir hediyeyi kabul eder miydin? Geri istemeyeceğine dair sözleşme imzalatıp kabul ederim ben ksdjf

Maddi değeri büyük olan hediyeleri kabul edemem. İnce düşünceli oluşuyla takdir ederim, teşekkürlerimi sunarım ama kabul edemem. Kusura bakmayacak artık.
O hediye böyle bir arabaysa tabi ki ederim 🤣🤣 neyse işin şakası bir yana da hediyenin pahalıdır ucuzu falan diye degerlendirilmez hediye içinden gelen bir şeydir ucuz veya pahalı da olsa bana farketmez
öyle tabi ama çok pahalı olan şeyler genelde kabul edilmez ya
Cevap
16Cevap
Bilmiyorum kimin aldığına göre değişir
Hediye geri çevrilmez, kabul ederdim. Ama pahalı bir hediye alınmasını istemem bana. Zaten pahalı hediye alacak kimse de yok etrafımda.
Ederim niye etmeyeyim geri istese de vermem şahsen 😀
hahahahah :D
Hahaha etmezdim ama bu sözleşme olayı baya mantıklıymış 😂😂
bana da mantıklı geldi :D
Kabul etmem çünkü pahalı hediye alan biri karşılık olarak pahalı hediye bekler. Her şeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler
Kabul etmem kesinlikle..
Böyle şeylerin lafı ediliyor ve ben laf kaldıramam kesinlikle.
Ederdim etmesinede bu günlerde nerede bulacaksın pahalı bir ediye verecek birini?
Aynı pahalılıkta bir hediyeyi ona alma imkanına sahipsem evet, değilsem hayır.
Bende ederdim senin gibi sözleşme yapar sonra o arabayı satar kendi hayalimdeki işi kurardım
Alık gücümün olmadığı bir şeyi hediye olarakta kabul edemem
Hediye alinmissa kabul edilir, cok pahali bir hediyeyi ya annen baban ya da esin sevgilin alir zaten
Kimin ne niyetle aldığına bağlı. Alınan hediyeyi geri vermek ayıp olur. 🤗
Cimri. Sana yakışan bu mu der, model yükselttirip bi üst modelini alırdım kesin.
Etmem kesinlikle hele sevgiliyken kimseye gebe kalmak istemem pahalı hediye alınması sevgiliyken sakincali
Seve seve ederim nfdm
Ucuz kabul etmem zaten
Kimin verdiğine bağlı :)
Ailemden birisi değilse etmem
Edersin
Hediyenin küçüğü büyüğü olmaz
Hayır etmem zaten sevmiyorum şu hediye olayını.
Eşim tarafından alınırsa evet kabul ederim
Evet evet evet yeter ki gelsin
kabul ederim sddsdf
kabul ederim etmeyeni döverim
Duruma göre...
Etmiyorum hayır
Elbette
Hayır kabul etmem
Etmem
Tabi ederim mk
Etmen
Ederim sjsjjs