Alışveriş & Hediyeler Birinden hediye alırken önce fiyata mı yoksa manevi değerine mi bakarsınız? Hasret879 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor ben hediye alirken once manevi degerine bakarim neden boyle bir hediye sectigini, anlaminin nekadar buyuk oldugunu herzaman kucuk kutumda saklarim ani ve hatira olsun diye 😍 Birinden hediye alırken önce fiyata mı yoksa manevi değerine mi bakarsınız? Cevapla Hediye Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 341 cevap paylaştı. Bonjour!Tabi fiyatına bakıyorum dermişimm 🙃. Yok maneviyatı önemli, daha doğrusu düşünmesi önemli. ❤ 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Beğenebileceği hediyeyi alırdım fiyat önemli değil 1 0 Yorumla
aşkınyaşıolur Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Önce hediye verene bakarım hediyeyi nasıl seçmiş diye sonra hediyeye bakarım işlevsel mi diye 1 0 Yorumla
objektifyakışıklı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Fiyatına da bakarim maneviyatjna da ama daha cok merak ettigim icin fiyati :) 1 0 Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben kolay mı zor mu bulunur diye bakarım ama 🙄 1 0 Yorumla
Bosluktaaçılmışhesap Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İkisine de bakmam nasıl kombineleri diye bakarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fiyatına😂 1 4 Yorumla Hasret879 +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senn Yorumla Hasret879 +1 yıl manevi degeri daha onemli benim icin fiyat hic onemli degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben beni düşünmelerine bakarım sadece fiyat işin şakası peki fşaşxğcğ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bonjour!
Tabi fiyatına bakıyorum dermişimm 🙃. Yok maneviyatı önemli, daha doğrusu düşünmesi önemli. ❤
Beğenebileceği hediyeyi alırdım fiyat önemli değil
Önce hediye verene bakarım hediyeyi nasıl seçmiş diye sonra hediyeye bakarım işlevsel mi diye
Fiyatına da bakarim maneviyatjna da ama daha cok merak ettigim icin fiyati :)
Ben kolay mı zor mu bulunur diye bakarım ama 🙄
İkisine de bakmam nasıl kombineleri diye bakarım
ne kadar ihtiyacı var diye bakarım
Fiyatına😂
😂😂
Senn
manevi degeri daha onemli benim icin fiyat hic onemli degil
Ben beni düşünmelerine bakarım sadece fiyat işin şakası peki fşaşxğcğ
Manevi değeri ❤️
Aldığım kişiye bağlı
Fiyatina
Parası önemli