Güncellemeler
+1 yıl
Saat parfüm gibi bişey almak istemiyorum. Biraz maneviyatı yüksek bi hediye olsun istiyorum açıkçası. Ve özel bi hediye olsun istiyorum, daha önce kimseden almadığı kadar özel bi hediye olsun istiyorum. Çünkü doktorum çok ilgilendi benimle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
heykel al
benzer meslekler ne de olsa
Ne heykeli
Hephaistos heykeli satın al. kendisi zanaatçi, marangoz. bu antik yunanca'da bir tanrı. işini iyi yaptın manasına gelir, güzel bir jest olur
Yani bilemedim ki fiyatı ne kadardır bunun
www.hepsiburada.com/wise-hephaestus-11-2-11-6-22-cm-pm-HBC0000044FKZ
Yok ya hem biraz pahalı hemde çok beğenmedim bunu açıkçası, beni yansıtmıyo bu hediye
pahalı derken? :D
www.hediyesepeti.com/kisiye-ozel-ahsap-kaideli-manyetik-kum-saati-15423 böyle buna benzer anlamlı bi hediye vermek istiyorum zamanla ilgili, yanına ufak tefek bişeyler daha almak da istiyorum açıkçası. Sence nasıl
Çok güzel bunu ben de mi alsam acaba stokta kaç tane var 🤪
Demi bencede güzel, hem isim filan da yazılıyor sanırım. Bide benim alacağım da *Güzel şeyler zaman alır* yazıyo
içerisindeki kum ayarlanabiliyor mu zaman olarak?
Yok ayarlanmıyo, manyetik kum zaten ve altında da mıknatıs var. Videosu var izleyebiliyosun. ya da ben en iyisi yarın Eminönüne gideyim ordan güzel bi hediye bakıyım ben en iyisi
teknolojik bir şey olabilir sen yaşıyon mu :)
Yaşıyorum tabi de sen kimsin tanıyamadım 😃
tanışıklığımız olmadı eski üye oldugum için senide eskiden gördüğüm için ve uzun süredir göremediğim için sordum :)
Ah öyle mi 😂
Unutmadın demek beni hehehe bak mutlu oldum şimdi 😃
yok canım unutmam ben :)
Senin ismin neydi bu arafa
Yakup
Saat olabilir
Saat parfüm gibi bişey almak istemiyorum. Biraz maneviyatı yüksek bi hediye olsun istiyorum açıkçası
Erkeğe alınabilecek hediyeler çok sınırlı ya
Aynen öyle maalesef
Maneviyat için de aranızdaki ilişkiyi bilmek lazım meme heykeli yaptırıp üstüne adını yazdır dkdöspxleşea
Burun ameliyatı oldum