Alışveriş & Hediyeler Anneler günü indirimini kendiniz için kullandınız mı? AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Anneniz için mi yoksa kendinize fırsat bilip indirimlerden faydalandınız mı 😀 Anneler günü indirimini kendiniz için kullandınız mı? Cevapla İndirim Soruları İndirme Soruları Anneler Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır kullanmadım 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 378 cevap paylaştı. Ne kendim ne de başkasına hediye amaçlı herhangi bir alışveriş yapmadım. Dolayısıyla indirimden de yararlanmadım 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı. Hayir anneler günü için hiç bir şey almadım. Fakat hediyeler geldi tabii ki... 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Alışveriş yapmadım çekirdek😂olsa kendim için kullanırdım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Kullandım çok ayıp aslında ama kendime bir şeyler aldım ihtiyacım vardı. 0 0 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ne kendime nede anneme hediye almadım 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet kendime ajanda aldm 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kullanmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır kullanmadım
Ne kendim ne de başkasına hediye amaçlı herhangi bir alışveriş yapmadım. Dolayısıyla indirimden de yararlanmadım
Hayir anneler günü için hiç bir şey almadım. Fakat hediyeler geldi tabii ki...
Alışveriş yapmadım çekirdek😂olsa kendim için kullanırdım
Kullandım çok ayıp aslında ama kendime bir şeyler aldım ihtiyacım vardı.
Ne kendime nede anneme hediye almadım
Evet kendime ajanda aldm
Kullanmadım