Alışveriş & Hediyeler Satın aldıktan sonra pişman oldum dediğiniz ne var? ExplorerdanHallice Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Şu ana kadar hiç böyle gereksiz bir harcama yaptınız mı? Bu ürün neydi? Satın aldıktan sonra pişman oldum dediğiniz ne var? Cevapla Satın Alma Soruları Ürün Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bir kaç supplement 0 0 Yorumla
Sidinyavrusu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gardropstan maşa aldım malum ben öğrenciyim bi maşa olmuş 400 lira, ikinci el aldım b*k gibi saçlarım kalın ve gür maşa ince geliyor 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kışın bi asker montu almıştım pahalıydı da bir kaç gün sonra ben niye aldım ki diye pişmanlık yaşadım aldığım gibi öyle duruyor dolapta djjd 0 0 Yorumla
Missgirlnil Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bi çantam var niye aldıysam kullanmıyorum sevmiyorum sjjajajan bide ayakkabılarım var büyük diye duruyo orada 😐 0 0 Yorumla
paslanmazdemir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çin malı arabaya takılan bluetooth aparatı almıştım 1 gün içinde bozuldu. Çin malı aldığım için pişmanım 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl dilek feneri😂onlarda uçmadı düzgün foto da çekemedik boşa aldım 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mıknatıslı takma kirpik almıştım 50tlye o mdmfmf bı halta yaramadi 0 0 Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Mini düzleştirici görmüştüm rengi çok hoştu fakat güzel değildi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 27 gü Geçen yıl aldığım bir spor aleti var, evde tozlanıp duruyor. Keşke almasaydım diyorum. 0 0 Yorumla
Softkız Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bi tane genç odası almıştım çok pişman oldum. Dökülüyodu. Ama şimdi yenisini aldım 0 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl bu soruyu az once farklı biri daha sormuştu 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bluetooth hoparlör. Ne amaçla aldım acaba 0 0 Yorumla
Buaskdegildenebeee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bunu öğrenince eline ne geçicek merak ediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bir kaç supplement
Gardropstan maşa aldım malum ben öğrenciyim bi maşa olmuş 400 lira, ikinci el aldım b*k gibi saçlarım kalın ve gür maşa ince geliyor
Kışın bi asker montu almıştım pahalıydı da bir kaç gün sonra ben niye aldım ki diye pişmanlık yaşadım aldığım gibi öyle duruyor dolapta djjd
Bi çantam var niye aldıysam kullanmıyorum sevmiyorum sjjajajan bide ayakkabılarım var büyük diye duruyo orada 😐
Çin malı arabaya takılan bluetooth aparatı almıştım 1 gün içinde bozuldu. Çin malı aldığım için pişmanım
dilek feneri😂onlarda uçmadı düzgün foto da çekemedik boşa aldım
Mıknatıslı takma kirpik almıştım 50tlye o mdmfmf bı halta yaramadi
Mini düzleştirici görmüştüm rengi çok hoştu fakat güzel değildi
Geçen yıl aldığım bir spor aleti var, evde tozlanıp duruyor. Keşke almasaydım diyorum.
Bi tane genç odası almıştım çok pişman oldum. Dökülüyodu. Ama şimdi yenisini aldım
bu soruyu az once farklı biri daha sormuştu
Bluetooth hoparlör. Ne amaçla aldım acaba
Gecen sutyen almıştım uymadı ya
Bunu öğrenince eline ne geçicek merak ediyorum
3 ay önce aldığım top coat.
Ayakkabı
Kitap okuma ışığı..🙃
Elbise ayakkabı
Bluetooth kulaklık
Saat canta
her şey
Hiç bir şey