Alışveriş & Hediyeler Satın aldıktan sonra pişman oldum dediğiniz ne var? ExplorerdanHalliceFenomen Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Şu ana kadar hiç böyle gereksiz bir harcama yaptınız mı? Bu ürün neydi? Satın aldıktan sonra pişman oldum dediğiniz ne var? Görüş Yaz 28 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sidinyavrusu Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 100% 9 ay Gardropstan maşa aldım malum ben öğrenciyim bi maşa olmuş 400 lira, ikinci el aldım b*k gibi saçlarım kalın ve gür maşa ince geliyor 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 100% 9 ay Kışın bi asker montu almıştım pahalıydı da bir kaç gün sonra ben niye aldım ki diye pişmanlık yaşadım aldığım gibi öyle duruyor dolapta djjd 0 0 Yorumla
Missgirlnil Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 97% 9 ay Bi çantam var niye aldıysam kullanmıyorum sevmiyorum sjjajajan bide ayakkabılarım var büyük diye duruyo orada 😐 0 0 Yorumla
paslanmazdemir Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 99% 9 ay Çin malı arabaya takılan bluetooth aparatı almıştım 1 gün içinde bozuldu. Çin malı aldığım için pişmanım 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 96% 9 ay dilek feneri😂onlarda uçmadı düzgün foto da çekemedik boşa aldım 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 100% 9 ay Mıknatıslı takma kirpik almıştım 50tlye o mdmfmf bı halta yaramadi 0 0 Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 21 , eig 100% 9 ay Mini düzleştirici görmüştüm rengi çok hoştu fakat güzel değildi 0 0 Yorumla
Softkız Takip Et Xper 1 Yaş: 18 9 ay Bi tane genç odası almıştım çok pişman oldum. Dökülüyodu. Ama şimdi yenisini aldım 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 507 görüş paylaştı. Bluetooth hoparlör. Ne amaçla aldım acaba 0 0 Yorumla
Buaskdegildenebeee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eig 100% 9 ay Bunu öğrenince eline ne geçicek merak ediyorum 0 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 95% 9 ay bu soruyu az once farklı biri daha sormuştu 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 859 görüş paylaştı. Ayakkabı 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,2b görüş paylaştı. Bir kaç supplement 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Gardropstan maşa aldım malum ben öğrenciyim bi maşa olmuş 400 lira, ikinci el aldım b*k gibi saçlarım kalın ve gür maşa ince geliyor
Kışın bi asker montu almıştım pahalıydı da bir kaç gün sonra ben niye aldım ki diye pişmanlık yaşadım aldığım gibi öyle duruyor dolapta djjd
Bi çantam var niye aldıysam kullanmıyorum sevmiyorum sjjajajan bide ayakkabılarım var büyük diye duruyo orada 😐
Çin malı arabaya takılan bluetooth aparatı almıştım 1 gün içinde bozuldu. Çin malı aldığım için pişmanım
dilek feneri😂onlarda uçmadı düzgün foto da çekemedik boşa aldım
Mıknatıslı takma kirpik almıştım 50tlye o mdmfmf bı halta yaramadi
Mini düzleştirici görmüştüm rengi çok hoştu fakat güzel değildi
Bi tane genç odası almıştım çok pişman oldum. Dökülüyodu. Ama şimdi yenisini aldım
Bluetooth hoparlör. Ne amaçla aldım acaba
Gecen sutyen almıştım uymadı ya
Bunu öğrenince eline ne geçicek merak ediyorum
3 ay önce aldığım top coat.
bu soruyu az once farklı biri daha sormuştu
Ayakkabı
Kitap okuma ışığı..🙃
Elbise ayakkabı
Bluetooth kulaklık
Saat canta
her şey
Bir kaç supplement