Alışveriş & Hediyeler Sizce düğün ve çeyiz masrafları kime ait? engnnnnlyda Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkek tarafı mı kız tarafı, eşit mi? Güncellemeler+1 yıl mobile.twitter.com/.../1518919230472732673akıllara zarar talepleri olanlar da var elbette Sizce düğün ve çeyiz masrafları kime ait? Cevapla Erkek Soruları Çeyiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HediyeciBaşı Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 +1 yıl Ben eşit olması gerektiğini düşünüyorum. Tek bir tarafa yüklemek haksızlık olabilir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir Yuva kuruluyor herşeyi erkek tarafına yüklemek lazım yarı yarıya olmalı her şey 1 3 Yorumla engnnnnlyda +1 yıl olgun kadınların aklı başında bravo 👏🏻👏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüklemek olmuş ama neyse😊😊 Yorumla engnnnnlyda +1 yıl fark ettim merak etme 😉❤️ Yorumla
Yıldızlarasor4398 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ortak 1 1 Yorumla engnnnnlyda +1 yıl ama çoğunlukla kız tarafı kabak tadı veriyor pratikte Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Erkek tarafi 0 2 Yorumla engnnnnlyda +1 yıl neden peki Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Genelde öyle olur Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Erkek daha çok 0 2 Yorumla engnnnnlyda +1 yıl seni alan yaşadı kardeşim Yorumla YavuzCakır +1 yıl Not stonks Ben evlenmeyi düşünmüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben eşit olması gerektiğini düşünüyorum. Tek bir tarafa yüklemek haksızlık olabilir.
Bir Yuva kuruluyor herşeyi erkek tarafına yüklemek lazım yarı yarıya olmalı her şey
olgun kadınların aklı başında bravo 👏🏻👏🏻
Yüklemek olmuş ama neyse😊😊
fark ettim merak etme 😉❤️
Ortak
ama çoğunlukla kız tarafı kabak tadı veriyor pratikte
Erkek tarafi
neden peki
Genelde öyle olur
Erkek daha çok
seni alan yaşadı kardeşim
Not stonks
Ben evlenmeyi düşünmüyorum