Alışveriş & Hediyeler Sizce nasıl iade edeyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben bunu bugun aldim magazada begendim ama evde begenemedim fazla. sanki beni aşırı dal çubuk gibi göstermiş gibi yarın iade etmeyi düşünüyorum sizce nasıl iade edeyimmi Sizce nasıl iade edeyim mi? Cevapla İade Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence tam yaşını göstermiş 18-20 gibi ve güzel duruyor 0 0 Yorumla
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl o kadar da kötü değil bence ayrıca zayıf olmak iyidir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sagol Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Bence hoş olmuş bir tık daha kısa olabilirdi ama bayağı düz elbisesi haraketlendirecek aksesuar olmalı kemer gibi misal 0 0 Yorumla
Ustatrk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yine diz altında ama bir tık daha kısa olabilirmiş. Bir de dediğin gibi kesimi çok düz iniyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynen bende oyle dusundum bide biraz daaha guzel olsa iyi olurdu Yorumla Ustatrk +1 yıl Senin vücut yapında sorun yok gayet iyisin, değiştir bence vücut hatlarına uygun bir şeyler tercih etmeye çalış. Yorumla Soran +1 yıl Oyle yapacagim zaten Yorumla
emrekarali Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl Sen niye elbiseye bir sürüpara veriyosunki çuval dik giy bak yakışıyomu sonra bana sor 😎😇 0 0 Yorumla
Lacidert Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Bel kısmından biraz daraltirsan daha hoş durabilir ama genel olarak güzel 0 0 Yorumla
gsdiablo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Gayet güzel gibi duruyor fakat yan ve uzak çekmişsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok yan degil duzde niye ise yan koyuldu uygulamaya Yorumla gsdiablo +1 yıl Uygulama yapıyor bazen öyle 🤭🤭 Yorumla
dertcing Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bence iade etme cok yakismis sana cunku fizik cok iyi yaa 0 0 Yorumla
Wporkazlm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yaş kaç 15 gibi duruyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 18 yasim Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl kıyafetin suçu yok aşırı zayıfsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya:( Yorumla ElCuco +1 yıl kilo al biraz :d Yorumla Soran +1 yıl Al denilince alinmiyor işte Yorumla ElCuco +1 yıl çıtı pıtı kızları daha çok seviyorumda yaşım değilsin :d Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Olmamış sanki nine elbisesi gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencde Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Öff yakışmış ama boy işte o elbise içn olsa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani nasıl olamli boyum Yorumla Korazonツ +1 yıl Boyun kısa olduğu için elbise olmamışiade direk 👍 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 659 cevap paylaştı. yok ya neden edeceksin fziğien göre 0 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Olmamis bence sana bide zayifsin o uzun da kalmış 0 0 Yorumla
melobaskan Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl İçine düşmüşsün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla
Ykandemir Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kötüde değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kötude degil derken Yorumla Ykandemir +1 yıl İyi kötü arası sen zayıfsın Yorumla Soran +1 yıl Evet ya biraz kilo olsa daha iyi olurdu Yorumla Ykandemir +1 yıl Biraz alırsan bu tarzda şeyler giy yakışıcaktır sana Yorumla
cnmrqbiaben Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Çok kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İade edeyim ozaman Yorumla cnmrqbiaben +1 yıl Et et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence tam yaşını göstermiş 18-20 gibi ve güzel duruyor
o kadar da kötü değil bence ayrıca zayıf olmak iyidir
Sagol
Bence hoş olmuş bir tık daha kısa olabilirdi ama bayağı düz elbisesi haraketlendirecek aksesuar olmalı kemer gibi misal
Yine diz altında ama bir tık daha kısa olabilirmiş. Bir de dediğin gibi kesimi çok düz iniyor.
Aynen bende oyle dusundum bide biraz daaha guzel olsa iyi olurdu
Senin vücut yapında sorun yok gayet iyisin, değiştir bence vücut hatlarına uygun bir şeyler tercih etmeye çalış.
Oyle yapacagim zaten
Sen niye elbiseye bir sürüpara veriyosunki çuval dik giy bak yakışıyomu sonra bana sor 😎😇
Bel kısmından biraz daraltirsan daha hoş durabilir ama genel olarak güzel
Gayet güzel gibi duruyor fakat yan ve uzak çekmişsin
Yok yan degil duzde niye ise yan koyuldu uygulamaya
Uygulama yapıyor bazen öyle 🤭🤭
Bence iade etme cok yakismis sana cunku fizik cok iyi yaa
Yaş kaç 15 gibi duruyorsun
18 yasim
kıyafetin suçu yok aşırı zayıfsın
Aynen ya:(
kilo al biraz :d
Al denilince alinmiyor işte
çıtı pıtı kızları daha çok seviyorumda yaşım değilsin :d