internetten alışverişte kargo ücreti bizmi ödüyoruz? birde şu sorum var gittigidiyordan. kedi sepeti tasması felan aldım ayrı ayrı satıcıdan aldım hepsi ayrımı gelir bir pakettemı gelir birde daıchmandan ayakkabı aldım kargo ucretı alırlarmı? ona gore tedarikli olayım
Cevabın nedir?
1) internetten alışveriş yaparken orda yazıyor kargo parası yani ya ürünün parasını kredi kartıyla öderken kargo ücretinide ödüyorsun, ya da kapıda kargocuya veriyorsun kargo parasını ama zaten bu orda yazıyor
2) gittigidiyor gibi siteler kendileri ürün satmaz, senın benım gibi insanlar ürün satar ordan, o yüzden aldığın şeyler farklı satıcıdan aldıysan, farklı paketlerde farklı günlerde gelir, aynı pakette gelmesi için aynı satıcıdan alman lazım01 Yorumla- +1 yıl
tesekkür ederım
Ev & Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı. gittigidiyor ayrı ayrı yollar orada satanların hepsi farklı satıcılar, kargo ücretide o aldığın yer ile alakalı belli bir miktarda alış veriş yaptığında genelde kargo ücretsiz olur.
00 Yorumla
Gittigidyor da satıcı başka ise ayrı kargolarda gelir. Kargo ücreti sitenin kampanyasına alışveriş tutarına göre değişir senin ödediğin de olur onların ödediği de. Daıchmenin sitesinde yazar kargo bedava diye yazmıyorsa kargo Bilgileri yazar ordan bak.
03 Yorumla- +1 yıl
bakmaya usendıgım ıcın burdan soruyorum ya :D
- +1 yıl
yoo 4une ayrı ayrı bakmaktansa sorayım dedım :D cıdden sordum yani laf olsun dıye deel
+1 yılsiteye göre değişir. bazı siteler ücretsiz kargo uygular bazıları ücret alır ve ne kadar olduğunu da belirtirler. yani sitede yazar o.
göndericiler aynı şehirdeyse belki görüşüp tek kargoda getirtebilirsin ama bence farklı şehirdelerse zor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
kargo ücreti alıyolar çoğunlukla ama siteden siteye değişir
00 YorumlaAldığın yerde yazar. Kargo ücretsiz diye. Eğer yazmıyorsa sen ödersin.
00 YorumlaSitede yazar belirtir kargo ücretini çoğunluk ödeniyor
00 YorumlaFirmalar ayrıysa ayrı ayrı gelir
Bide kargo bedava yazmıyosa
Para verirsin kargoya00 Yorumla
+1 yılSiteye göre değişir o. Bazıları alıyor bazıları almıyor.
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kargo ücretini alanda var almayanda yaziyor
00 Yorumla
+1 yılyok sen al ben öderim.. tabi sen ödüyosun..
00 YorumlaDeğişir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım