Sözlüm 'sana telefon aldım kargoya verdik' dedi ama gelen giden yok. Beni mi oyalıyor?

Merhaba arkadaşlar 2 ay önce kendime yeni telefon almayı düşünüyordum fakat sözlüm ben almak istiyorum deyip böyle bir fikir sundu ama kabul etmedim hiç bir şekilde telefonu almasına izin vermem icin neredeyse 1 hafta bana yalvardi dil döktü isin icine annesini kattı annesi ikna etti dedim tamam al ama zora gireceksen asla almanı istemiyorum dedim. Bana 18 Nisan da telefonu satın aldığını ve kargoya verip 1 gün içinde elimde olacağını söyledi fakat ortada ne bir telefon var ne bir bilgi. Telefonu babası almış ve gitmiş kendi kafasına göre kargoya vermiş ama babasini ne telefonu yok elinde kırılmıştı kargoya gidip adresimi yazmış kargoya teslim etmiş ev adresimi ezbere felan da bilmiyor bana pek inandırıcı gelmedi kargoya cumartesi günü vermiş ve hala elime ulaşmadı aras kargoyla geleceğini söyledi sözlüm bana benim bildiğim 2 gün içinde kargo gelir ve üstelik kendisi balikesirden İstanbul'a gönderim yapacak kargoyu fazla uzak mesafe de değil ailem telefonu satın almadığını ve sadece beni oyaladığını düşünüyor sorun telefonu alıp almaması değil aslında benim burada boş boş beklemem telefonu satın alacak param var hazır da şükür muhtaç değilim fakat gidip telefonu kendimin alacağını söyleyince hayır ben sana telefon aldım gelir bir kaç güne sabret deyip duruyor aradan zaten kaç gün geçti 18 Nisan da alınan telefon ortalıkta yok sizce ne yapmaya çalışıyor düşünceniz nedir ben hiç bir şekilde mantıklı düşünemiyorum yalan konuştuğunu düşünüyorum ya da ben mi abartıyorum?
Sözlüm 'sana telefon aldım kargoya verdik' dedi ama gelen giden yok. Beni mi oyalıyor?