Alışveriş & Hediyeler Sevgilim bana doğum günümde bile hediye almak istemiyor, böyle sevgi olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hediye isteyince sorun ediyor. simdiye kadar hiç hediye almadi.Doğum günüm için hediye istedim. onu da almak istemedi :(Ne yapayım? Sevgilim bana doğum günümde bile hediye almak istemiyor, böyle sevgi olur mu? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ooosssmmmaaannn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 56% +1 yıl Bende almıyorum ama beğendiği birsey olursa duyarsam ya da söylerse para veriyorum alıyor sadece sevgili değil herkese öyleyim 0 0 Yorumla
Sessizligin_cıglıgı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Bende benimkinden yüzük istedim aldı ama başka bir şey almadı onun haricinde takma be knk alır bi gün illa ben artık öyle yapıyorum 0 2 Yorumla Patrick1Bateman +1 yıl altın yüzük mü Yorumla Sessizligin_cıglıgı +1 yıl @Patrick1Bateman yok normal yüzük bijüteriden almış ama olsun aldı Yorumla
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl napacan hediyeyi hediye dediğin nedir ki nesnesl bişey zaten 0 0 Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Olmaz bence ama belkide hediye alacak durumu yoktur ya da cimridir 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kendi agzinla istemissin ona rağmen almıyor boşversene ya böyle insani 0 0 Yorumla
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hediyeleşmek güzeldir aslında… sen bilirsin ne istersen onu yap :) 0 0 Yorumla
GardiropFuat12 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Olum ben daha konuştuğum kıza bile hediye alıyorum adam sevgilisine almıyor bide istemesine rahmen yuh yuhBen bulamıyorum millet saçıyor 0 0 Yorumla
izmir_3486 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Ben olsam hediye alırım bide ince çorap alırım. Kutlamadan sonra güzel dakikalar geçirmek için 0 0 Yorumla
UtangaçBirKız096 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl ayrıl gitsin demekki sevmiyor odun... 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. İyi de bir sebep söylemesi lazım değil mi 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Özel günlere önem vermemesi berbat 0 1 Yorumla Helix8233 +1 yıl Böyle biriyle devam eder mi bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende almıyorum ama beğendiği birsey olursa duyarsam ya da söylerse para veriyorum alıyor sadece sevgili değil herkese öyleyim
Bende benimkinden yüzük istedim aldı ama başka bir şey almadı onun haricinde takma be knk alır bi gün illa ben artık öyle yapıyorum
altın yüzük mü
@Patrick1Bateman yok normal yüzük bijüteriden almış ama olsun aldı
napacan hediyeyi hediye dediğin nedir ki nesnesl bişey zaten
Olmaz bence ama belkide hediye alacak durumu yoktur ya da cimridir
Kendi agzinla istemissin ona rağmen almıyor boşversene ya böyle insani
Hediyeleşmek güzeldir aslında… sen bilirsin ne istersen onu yap :)
Olum ben daha konuştuğum kıza bile hediye alıyorum adam sevgilisine almıyor bide istemesine rahmen yuh yuh
Ben bulamıyorum millet saçıyor
Ben olsam hediye alırım bide ince çorap alırım. Kutlamadan sonra güzel dakikalar geçirmek için
Belki parası yoktur bacım
ayrıl gitsin demekki sevmiyor odun...
Olmaz olsun. Seven insan alırdı
İyi de bir sebep söylemesi lazım değil mi
Özel günlere önem vermemesi berbat
Böyle biriyle devam eder mi bilmiyorum
S*ktir et para vermeyen erkek gereksiz erkek
maddi durumu iyi değildir belki
Şutla gitsin