Alışveriş & Hediyeler Anne olsaydınız Anneler Günü'nde size ne hediye alınsın isterdiniz? ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Siz anne olsaydınız anneler günü hediyesinden beklentiniz ne olurdu? Veya anne iseniz hangi hediye sizi mutlu eder? Anne olsaydınız Anneler Günü'nde size ne hediye alınsın isterdiniz? Cevapla Hediye Soruları Anneler Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. PS5 gibi bir şey 0 0 Yorumla
Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Eşimden mücevher isterim herhalde.Çocuklar kahvaltı hazırlasa yeterli olur. 😅 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Babasıyla beraber Minik ellerle çizdikleri küçük bir Resim. Benim mutlu olmam için yeterli olurdu anneliği tattığım zaman 😊👨👩👧♥️ 1 0 Yorumla
çilekkafası Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ev işlerinde yükümü hafifletecek bir şey isterdim kesinlikle 🥰 0 0 Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Böyle kocamaann bir sarılma ve bol bol öpücükler yeterdi bana 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Anneyim. Kızım kendi eliyle güzel bir resim çizer yeter artar bile 0 0 Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Bir şey istemezdim çocuklarım yanımda diye şükür ederdim onlar bana zaten en güzel hediye olurdu 0 0 Yorumla
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Anne olsaydım sabah çocuklarımın beni öperek seni çok seviyorum anne demesi yeterli olurdu 0 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı. Anne olsaydım, Bir gün hiç bir şey düşünmeden kızımla ya da oğlumla eylenceli bir gün isterdim. 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kızım aile resmimizi yapıp getirse çok sevinirim :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çocuğumun kendisi en güzel hediye zaten başka hiçbir hediye onun yerini tutmaz 0 0 Yorumla
BiiKöyÖğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Minik elleriyle çizdiği bir resim..♥️ 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çocuğum babasıyla beni tatile göndersin isterim♥️ 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sıkı sıkı sarılsın de öpsün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
PS5 gibi bir şey
Eşimden mücevher isterim herhalde.
Çocuklar kahvaltı hazırlasa yeterli olur. 😅
Babasıyla beraber Minik ellerle çizdikleri küçük bir Resim. Benim mutlu olmam için yeterli olurdu anneliği tattığım zaman 😊👨👩👧♥️
Ev işlerinde yükümü hafifletecek bir şey isterdim kesinlikle 🥰
Böyle kocamaann bir sarılma ve bol bol öpücükler yeterdi bana
Anneyim.
Kızım kendi eliyle güzel bir resim çizer yeter artar bile
Bir şey istemezdim çocuklarım yanımda diye şükür ederdim onlar bana zaten en güzel hediye olurdu
Anne olsaydım sabah çocuklarımın beni öperek seni çok seviyorum anne demesi yeterli olurdu
Anne olsaydım, Bir gün hiç bir şey düşünmeden kızımla ya da oğlumla eylenceli bir gün isterdim.
Kızım aile resmimizi yapıp getirse çok sevinirim :)
Çocuğumun kendisi en güzel hediye zaten başka hiçbir hediye onun yerini tutmaz
Minik elleriyle çizdiği bir resim..♥️
Çocuğum babasıyla beni tatile göndersin isterim♥️
Neden erkeklere açık bu ya 😂👍
Sadece çiçek beklerdim
Sıkı sıkı sarılsın de öpsün
Anneler hediye istemez
Yemeğe götürsün çocuklarım beni😌😅
kesinlikle isterdim :)
Dünya turu müq
Hamur makinesi
Papatya ☔