Vicdan azabından artık kötü şeyler düşünmek?

Öncelikle başımdan geçen bir olayı anlatıcam ben bir kaç kere mağazadan ürün çaldım ve en sonunda yakalandım. Aldıklarımı ödettiler ürünleri bana vermediler ve polisi aramıcaz bu konu burada kapanacak bizde uğraşmak istemiyoruz dediler. Fakat bir kağıda aldığım ürünleri ödedim diye imza attırdılar ve isim soyismimi aldılar. O kadar utanıyorum ki ve maddi durumum o sıra düzelmeye başlamıştı. Ama işte ekonomik durumu bahane edip kendimi böyle bir şeyin içine attım. Tamamen benim aptallığım üstünden 2 ay geçti ve eve gelirken sürekli kapıda bir polis görür müyüm kapıma gelirler mi diye uyuyamıyorum bile. Vicdan azabından yerin dibine girip çıkıyorum. Nolur yargılamayın zaten hatamın farkındayım. Yapanlarda var aramızda biliyorum nolur vazgeçin insanın kendisinden başkası bu kadar kötülük edemez kendine bazen intihar mı etsem diye bile düşündüm. Ailem iyi bir aile her zaman yanımda oldular ama ben beceremedim iyi bir evlat olmayı. Başıma bir iş açılacak diye çok korkuyorum. Keşke zamanı geri alabilsem çok pişmanım kimseye de anlatamadım böyle rezilliğimi size anlatmak istedim. Başıma bir iş gelir mi 2 ay oldu üstünden geçeli
Vicdan azabından artık kötü şeyler düşünmek?