Alışveriş & Hediyeler Genelde nakitle mi kartla mı ödeme yapıyorsunuz? Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bonsoir!Genelde nakitle mi kartla mı ödeme yapıyorsunuz?-Bir zamanlar kartsız ödeme yapamıyordum, atm arıyordum sürekli :') . <3 Genelde nakitle mi kartla mı ödeme yapıyorsunuz? Cevapla Kredi Kartı Soruları Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kartla. Annemi kartla ödemeye nasıl alıştırdıysam bugün kartını verdi. Yemin billa manava gidip sadece 1 kilo hıyarı kartla aldım garip hissettim. Fırından 1 ekmeği bile karttan alıyoruz ben naptım bu kadına utanıyorum 😂 1 3 Yorumla Pseudanor +1 yıl Böyyük şehir yeeegnim. Biz anlamayız xD. Yorumla Feyzairmakgul20 +1 yıl Bizim köyde yoktu böyle kart Mart nerden çıktı başımıza temaslı temassız zart zurt 😂 Yorumla Pseudanor +1 yıl Dış güçler hepsi ses etme ayak uydur şsldkfgfdg Yorumla
realyusufc Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Debit kart ve nakit 😁 kredi kartı hiç kullanmadım hatta dur faturali hat bile kullanmadım konturlu hat kullanıyorum 1 1 Yorumla Pseudanor +1 yıl Seçenekleri dene derim xD Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kart kullanıyorum, daha avantajlı olarak görüyorum ve de nakit taşımayı sevmiyorum. 1 1 Yorumla Pseudanor +1 yıl Evet avantajları oluyor. Kullanmakta fayda var. Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Genelde kartla ödeme yapmak daha pratik ve kolay kart diyorum 1 1 Yorumla Pseudanor +1 yıl Bence de. Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nakitle ödeme yapıyorum. Kartım yıllardır para yüzü görmedi... 1 2 Yorumla Pseudanor +1 yıl At içine birkaç bir şey. Kışlık mont gibi unutursun, heyecan olur dşflgkd niceness +1 yıl Güzel fikir :))
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cüzdan da daima500 lira kadar tutarım ama her şeyi hesap kartımla öderim kredi kartı kullanmıyorum 1 2 Yorumla Pseudanor +1 yıl 500 biraz fazlaymış ya dşlfg Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Zmcncnz Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kartla. Hatta o kadar alışmıştım ki nakit bile taşımıyordum bir süre önceye kadar :) 1 2 Yorumla Pseudanor +1 yıl Burslar yatınca falan dşlfkgfd Yorumla İrşii +1 yıl O da karta yatıyor :D Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bir gün annem demeyeli ortada kalacağım zaten bu yüzden çünkü nakit taşıma alışkanlığım yok gibi bir şey genelde banka kartı kullanıyorum. 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Kartla ödeme yapıyorum genelde. Nakit pek taşımıyorum. 1 0 Yorumla
MrGYC Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yanımda pek nakit taşıma huyum yok. Genelde kartla harcama yapıyorum. 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Kredi kartım yok sadece banka kartım var ya nakit ya da iste banka kartından ödüyorum 1 0 Yorumla
Nocans Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kart temassiz kartın şifresini unutmuşum o derece 1 1 Yorumla Pseudanor +1 yıl Dikkat et pls :'). Yorumla
scarcck Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl sıcak kazanırım sıcak harcarım taksit kredi kartı bilmem tıko para çat çat 1 0 Yorumla
amarous Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bonsoir ! Kredi kartı değilde banka kartı kullanımını daha rahat bulmama rağmen hesaptan geç düşmesi can sıkıyor. Ama nakitte çabuk bitiyor 😂 0 1 Yorumla Pseudanor +1 yıl Karttaki parayı harcayınca da hçi bitmeyecek gibi çarçur ediyoz şdlfkg. Ortası yok muu? Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kartla ödüyorum. hiç sevmem para taşımayı yanımda. 1 0 Yorumla
bilmeyenleree Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl O anki ruh halime bağlı ama çoğunluk kartla 1 0 Yorumla
Zo_omie Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kartla. Hem daha pratik hemde hijyen açısından iyi 2 1 Yorumla Pseudanor +1 yıl Evet hijyen için iyi gerçekten. Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 377 cevap paylaştı. Kredi kartı 1 2 Yorumla Pseudanor +1 yıl Borçlar falan :( ? Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Her ay düzenli öderim. Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 927 cevap paylaştı. alışverişlerimin geneli nakittir 1 0 Yorumla
KafkazKartalı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kartla odeme etməyi severim . Bu çok rahat olur 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nakit 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nakit ya 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kart 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küstün mü bana? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer konuşmak istemiyorsan bunu bana söyleyebilirsin. Hiçbir açıklama yapmadan mesaj kutusunu kapatman çok saçma. Yorumla
Mermaid16 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl %90 kart 0 8 Yorumla Pseudanor +1 yıl Ekmeği nakitle sanırım? :) Yorumla Mermaid16 +1 yıl Bu soruyu ne zaman sordun Yorumla Pseudanor +1 yıl Yazıyor sağ üstte. Neden? Yorumla Mermaid16 +1 yıl 5 saat mi oldu? Yorumla Pseudanor +1 yıl Hıhı 5 saat oldu. Biraz fazladır belki. Tam göstermiyor. Yorumla Mermaid16 +1 yıl Teşekkürler tamam Yorumla Pseudanor +1 yıl Rica ederim de merakta bıraktın dşlfkg Yorumla Mermaid16 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla