Ödemelerini yaparken nakit mi yoksa kart mı kullanırsın?

Ben atmden para çekmezsem cüzdanımda sadece bozukluklar oluyor. Her şey için kartla ödeme yapıyorum. Karta bir şey olsa kaldım öyle..
Merhaba,
Ben bedensel engelliyim ailemle birlikte yaşıyorum ve çalıştığım herhangi bir işim olmadığı için genelde bir ihtiyacım olduğu zaman ailem alıyor ama şöyle bir şey söyleyeyim dışarıdan yemek siparişi falan verdiğim zaman genelde nakit ödeme yapıyorum.
Ödemelerimi genelde kartla yaparım ama aslada parasız yola cikmam cüzdanımda mutlaka en az 150- 200 TL para bulundurum çünkü yol hali insanın başına her şey gelebilir bu konuda temkinli hareket ederim
Vayyy beee 150-2000 uffff😂
😂😂 çokmu azaltayımı biraz 😂😂
Sen 2000 yazmışsın 😂😂😂
Tabi canım güngörendeki kap kaççılar götürmesin
Görüş
25Görüş
Cebimde her ihtimale karşı 200 TL nakitim olur ama tüm ödemeleri kartla yaparım yinede
Çoğunlukla nakit ödeme yaparım, araba sigortası yaptırırken veya parçası alınırken kredi kartı kullanıyorum.
Uzun yıllardır kredi kartı kullanmaya o kadar alıştım ki bir çok zaman cebimde hiç para taşımam
Her ikisini de kullanıyorum..
Büyük harcamalarda kredi kartı, küçük harcamalar da nakit kullanıyorum.
Mal alış verişini genelde kredi kartıyla yaparım ticaretle uğraştığım için zaten limitleri çok büyük ama şahsi harcamalarımı nakit olarak yaparım
Herşeyi kartla ödüyorum, ay sonunda hesabımı daha rahat yapıyorum faturalar da dahil
Kredi kartı kullanmıyorum. Kart ile ödüyorum ama nakit hesap ile
Genelde kredi kartı kullansam da bazı yerlerde nakit alışveriş yapıyorum.
Kredi kartı kullanmıyoruz. O yüzden nakit ödeme yapıyorum.
Değişiyor. Nakit olması gereken yerde nakit kullanırım. Kart da kullanıyorum
Genellikle nakit alışveriş yapıyorum ama kart da kullandığım olur.. Keyifli günler..
Kartla öderim, nakitle ödemek çok gereksiz artık her yerde kart geçiyor
Çocukluktan kalma alışkanlık olan nakit parayı pek taşımama ve dokunursan mutlaka hemen ellerimi yıkama takıntım var.
Hoş..
Nakit de bulunmaz Hint kumaşı yolunda ilerliyor ya.. Allah sonumuzu hayretsin. :)
Kartla yapiyorum ama biyerde ariza durumunda kalmaktanda korkmuyor degilim yani
Kartla yapmak artık alışkanlık oldu.. fakat kart borcunu tamamen ödüyorum...
Nakit her zaman bulundurmak gerekiyor ama ben kartla ödeme yapıyorum genelde
İkisi de. Ne olur ne olmaz diye yanımda nakit ve bozukta taşıyorum.
Genelde kartla yapsam da her ihtimale karşı yine de bir miktar nakit bulundururum cüzdanımda
Yerine göre değişiyor
Bozuk paraları salıveriyorum
En İyi Görüş