Asker de tanıştık biz onunla daha sonra görüştük vs askerdeyken bana aşırı iyi davranıyordu hediyeler süprizleri bir sürü yapardı daha ilişkimiz 6 aylık bu arada artık şey demeye başladı dün sinirlendi mesela bak kapı orada ben kimseyi zorla tutmuyorum dedi ben dün dedim ki ona artık beni mutlu edecek hiçbirsey yapmıyorsun çünkü kendi diyordu ki ben sana hep sürprizler hediyeler alırım alması sorun değil aldığı tek hediye çiçek şimdi diyor ki ne yapayım ki tartışma geçiyor aramız da sen aşırı saygısız anlayışsız birisin diyor. Kendisi en başta ben akraba sevmem hep onlardan uzak olmak isterim diyordu şimdi o kadar içli dışlı ki anlatamam hani sevmiyordun diyorum çok iyi insanlar ki diyor ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAldiği tek hediye çiçek demissinde 24 yaşındayım bu yasima kadar hic almadım o tek çiçek bile insani ne kadar mutlu eder olursa olur olmasada olmaz ondan onemli degil. Belki adamın Şu an durumu yok maddiyat problemi var sen en az buket ne kadar biliyor musun haberin var mı herseyi ondan bekle oh ne guzel anlayışlı ol alamıyor demekki illa çiçek supriz yapmasına gerek yok kiiii.
Askerde para harcamıyor sana harcamış şimdi askerden geldi paraya ihtiyacı var demekki baskılama çocuğu çok istiyorsan git başkasını bul14 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun kız sana
Soran+1 yılŞimdi öncelikle yorumun çok yanlış sen soruyu tam olarak okumamışsın çiçek aldı evet o ben ona almadım mı sanıyorsunuz acaba? Bende 28 yaşıma kadar hiç çiçek almamıştım merak etme o bana çiçek aldı ben ona akıllı bileklik aldım o çiçek aldı ben spor ayakkabı aldım vs
- +1 yıl
Tamamda o bana onu aldı ben ona onu aldim bu ne yani her alınan şeyler söylenecek mi alma sende ozaman almak için birbirinizle sevgili değilsiniz yani
Soran+1 yılHayır adam sadece sana çiçek almış ne güzel diyorsun da bende bu yaşıma kadar hiçbirsey almadım bende yaptım oda yaptı ama Şu an çok değişti Onu anlatmaya çalışıyorum
En İyi Cevaplar
Valla sal onu kendi öyle gelmiş sana değişik şeyler supriz yaparak gelmiş şimdide saygisizsin diyor ayıp bence yaptığı onun bence sen muhatap olma geri çekil ne hali varsa görsün. Dengesiz bu belli
10 Yorumla
+1 yılBelki de değişmemiştir bir de böyle düşünün.
Askerde yalnız kaldığı için size fazla ilgi göstermiş olabilir.
Demem o ki özünde olduğu kişiyi siz daha yeni farkedip görüyor olabilirsiniz...11 Yorumla
Soran+1 yılAşırı doğru bir tespit
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDemek ki en başta yaptıkları seni etkilemek içindi. Ama sende onun kişiliğinden mi yoksa hediyelerden mi etkilendin? Sorusunun cevabını kendine vermelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 28 yaşındayım ne sevgilinden düzgün bir hediye aldım nede ilgi gördüm çocuk bana başta hepsini verdi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
15Cevap
+1 yılbirincisi askerde erkegin pskolojisi cok farkli oluyor kendini yanliz hissediyor ve sevilme duygusu gelince mutlu etme arzusuda cogalmis o an. akrabalarla ilgili fazla munakasaya girmeseniz daha iyi olurmus bende bugun halami hic sevmiyorm diyor yarin opup sariliyorum ve aslinda tam tersi mutlu olman gerekir akrabasiyla vakit geciren erkek iyi huylu olur bos bos arkadaslariyla disarda sokakta vakit gecirmektense demi? kucuk seyler bunlar eyer bunlara takilcaksan hic bulasma
08 Yorumla
Soran+1 yılYa akrabası ile iyi olsun tabi kopuk olmasın ama şöyle birsey de var evlenirsek ben orada oturursam ben onun akrabaları ile sürekli içli dışlı olmak istemiyorum yani ben kendi akrabalarım ile içli dışlı değilim mesela akraba ben pek sevmem uzak dururum hep
- +1 yıl
evlendikten sonra ayri yasarsiniz zaten ama elbette akrabasi oturmayi gelir (bak bende evlencem 3 gorumcem var hernekadar istemesemde arada hizmet etmek zorundayim:() oyuzden boyle dusunme bizim turk milleti seviyor misafirligi ama dozunda tabi ben akrabalari sevmiyorum gelmesinler diye birsey yok yani
Soran+1 yılYa gelsinler elbette ama içli dışlı olmak istemiyorum bunu ona başta belirttim oda bende sevmiyorum hep uzak yaşadım dedi
- +1 yıl
ya tabiki icli disli olmassin, herseyini anlatcak degilsin onlara normal yemegini yaparsin veya kahveni her seye cevap vermek zorunda degilsin herseyini bilmek zorundada degiller sen tatli dille herseyi cozersin merak etme politik ol yani
ama ondan once araniz bi duzelmesi lazim gibi
Soran+1 yılAdam aşırı değişti yA hiç önemsemiyor merak etmiyor beni daha 6 ay oldu ciddi düşünüyor ama böyle yaparsa ben evlenmem
- +1 yıl
ozaman ondan once kendini geri cek hediye falan alayim deme sakin, guzelce belirt boyle ilgisizlige gelemedigini soyleyip uzaklasmak istedigini soyle ama tribe ve kavgaya baglamadan uzaklas ya kopek olur pesinde ya da umursamaz boyle anlarsin
Soran+1 yılEvet ben kendimi bugun itibari ile geri çekiyorum ne ona bi soru sorucsm ne de merak edicem
- +1 yıl
aynen oyle yap kendi hayatina bak o ilgisiz olsa ne yazar elini sallasan ellisi ilgiye bogcak erkek cok boş ver onun bitaraflari kalkmis ayrica hemen mesaj atarsa atlama biraz sen geri cekil mesgul numarasi yap ama tripsiz kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılEeee beklenen son. Elde edene kadar tam kadinin istedigi gibi. Elde ettikten sonra gercek karakter ortaya cikar
225 Yorumla
Soran+1 yılBeni elde edene kadar neler yaptı evet ne hediyeler ne sürprizler sonra böyle oldu ama kimse vazgeçilmez değil
Cevap sahibi+1 yılCinsellik varmiydi peki
Soran+1 yılYüzeysel
Cevap sahibi+1 yılİyi bari. Yuzeyselde kalmasi.
Meslekler nedir
Soran+1 yılBen e ticaret uzmanıyım bi süredir Şu an işsizim iş arıyorum oda üniversite mezunu eniştenin yanında çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılİssiz yani. Oyle takiliyor..
Ayni sehirdesiniz demi
Soran+1 yılAskerden geldi 3 Ay oldu tam işi var diyemem hayır ben İstanbul o Hatay
Cevap sahibi+1 yılOhoooooo
Adam uzaklarda. Arada biton yol. Ustune birde umursamaz tavirlar. Siz nerde ne zaman bulusuyosunuzki boyle ya
Soran+1 yılEn son 14 şubatta geldi 10 gün kaldı sonra hep görüntülü arama
Cevap sahibi+1 yılAnladım şimdi şöyle bir durum var genelde erkekler bazen Kadınlar da böyle yapar ancak kadınlar çok çok daha azınlıkta erkeklerin çok birisinin sevgisinden emin olana kadar veya o kadını kendine bağlayana kadar bir şekilde her şey yaparlar o kadın neyi istiyorsa o kadının Hayalimdeki erkek kimse tamamen Ona göre davranırlar ama ne zaman tamam artık kubbeler kopamaz hayırlı olmaz ve senden Emin olursa kendi karakterini ortaya koyar
Soran+1 yılValla asla benden emin olmasın ben neler yaşadım da geçmişte vazgeçtim ondan vazgeçmem zor olmayacak
Cevap sahibi+1 yılBöyle söylüyorsunuz haklısınız ancak karşınızdaki kişi Bunun böyle olduğunu bilmiyor sebeple sizin yapmanız gereken şey şu duruşunuz asla kaybetme ip istediğinizden Emin olacaksınız ve bir de zaten şu an adam Hatay'da Sen İstanbul'dasın bu işin reel anlamda yürümesi de çok zor Bence bu tamamen kaybı ben öyle düşünüyorum çünkü Geleceğe dair uzun mesafeden ciddi adımlar atmak çok zor ir de adam zaten askerliğini İstanbul'da yapıyordu
Soran+1 yılYani bilmiyorum ama ondan uzaklaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılYani daha 6 ay olmuşken bu kadar fazla fikir ayrılığının olmasın zaten bu işin mantıklı olmadığının göstergesi
Soran+1 yılmaalesef evet
Cevap sahibi+1 yılAdam İstanbul'da askerlik yaparken �stanbul'dan bir kız düşürmüş askerliği boyunca görüşmüş yüzeysel de olsa yaşaması gerekenler yaşamış yani elde tutmak için kısa vadede neler olacak da olmuş ve karşısındaki Kadının istediği gibi davranır işini kolaylaştırmış �ş bittikten sonra da gerçek kimliğini ortaya koymaya devam etmiş İstanbul'a da seni görmeye mi geldi bilmiyorum Sadece Seni Görmeye gelmişse belki hedefinde tamamen sana sahip olmak vardı bu İstanbul geldi Eğer sadece seni görmeye Gelmemişse gelmişken arada seni de görmüş olabilir yani
Soran+1 yılİstanbul da kimsesi yok ki
Cevap sahibi+1 yılSirf senle. gorusmeyemi geldi. p
Peki basbasa otelde vs kaldinizmi
Soran+1 yılKalmadık o otel de kaldı ben evimde
Cevap sahibi+1 yılSevisme vs oldumu baska yerde
Soran+1 yıl1 kere oldu otel de ama kalmadım
Cevap sahibi+1 yılPeki o bir kerenin derecesi nedir
Soran+1 yılYüzeysel olarak
Cevap sahibi+1 yılAnladim.
Siz temkinli olundaa
Soran+1 yılNe arıyor ne soruyor bugun bi mesaj attı o kadar
10 Yorumla
+1 yılBunu ona söylemen doğru değil karşı taraf içinden gelerek yapmalı söyleyince çok itici olur. Onun dışında, bak kapı orada diyen birisinin yanında durmaya devam etme bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet içinden gelerek yapsın istiyorum
Askerdeyken olur öyle sevmeler yanlız kaldığı için konuscak zaman harcicak bişey bulunur oda seninle harcamış askerden gelince önüne engel kalmamış ve gaza gelip kendini büyük bişey sanıyor ondan bişey olmaz emin ol gereksiz bişey devam etsende zamanın boşa gider
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet asker de beni uyutmazdı hep konuşalım konuşalım hep ömrümü yerdi ama şimdi aşırı değişti tamamen ilgisiz diyemem ilgisi var ama lafları çok kötü
Soran+1 yılSıkılmış dimi benden veya normale çıkınca daha iyisini buldu
Soran+1 yılEvet bana da öyle geliyor
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun
+1 yılYemin ederim hayatınız menfaat hediye almıyor diye sevmiyormuş alışmış kudurmuştan beterdir derler tam isabet olmuş
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ona daha fazla aldım
Bence size hediye alıp süpriz yapacak başka bir sevgili bulun. 😅 Sevgiye değil, daha çok hediye ve süprizlere ihtiyacınız var gibi 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılBende ona çok hediye süpeiz yaptım o bana sevgililer gününde kolye aldı ben akıllı bileklik orijinal spor ayakkabı ve orijinal kupa aldım
+1 yılİlişkiniz sağlam temele dayanmıyor. İlişkinizin temelini sağlamlaştırın
14 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazım
- +1 yıl
Oturup konuşun. Netleştirin. Amaçları beklentileri. Birbirinizin doğru yanlışları kırıcı olmadan konusun. Maddi şeylere dayandırmayın sakın. Maddiyat değişkenlik gösterir dalgalı bi durumdur. Beklenti içine sokar insanı. Beklenti yorar. Beklenti olamayan ilişki kurmaya çalışın
Soran+1 yılTutarsız davranıyor çoğu söylediği birbirini tutmuyor
- +1 yıl
İlişkinizin seyrini bilemediğimden yorum yapamıyorum.
+1 yılAskerde değildi ama başta aynı şekilde ilgi hedıye oluyordu ilişki ilerledikçe o ilgisi de gitti ayrıldım. Bir ilişkinin içindeyse hayatında sen arsan ilgi göstercek mecbur.
10 Yorumla
+1 yılİlişkinin başında yoğun ilgi gösteren insanda bir sakatlık vardır kadın erkek farketmez, benim şahsi fikrim abazanlıktan yapıyorlar elde edince rol yapmayı bırakıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
Soran+1 yılMantıklı
Gizli Üye(25-29)+1 yılCepte görüyor. Adil Yıldırım izlemeni tavsiye ederim 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılİzleyeyim tabi
Değişmedi o zaten öyleydi canm cicim ayları geçti sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılDevre miydiniz askerde sjshhagagagag devrecilik var diyorlardı da ben farklı bir şey sanmıştım snsbabhagagahag
03 Yorumla- +1 yıl
XNwjxjjss Z wnjzwjjjsjanAbssjmasfaddaaddsdsdfssfs
- +1 yıl
@Sacmasapannj sen gülme kötü oluyor
- +1 yıl
tamam xnwjzhahsasysjshhaaasdasdadaaf
+1 yılSen kendin ne yaptın ki bekliyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılO bana kolye aldı dandik bir kolye ben akıllı bileklik orijinal spor ayakkabı orijinal kupalar sweatler hesabı ortak öderdik ona pek ödetmezdim ben
+1 yılsürekli hediye olmaz ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılSürekli hediye alsın demiyorum ki bende zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasınız ikinizde?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 28 o 27
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılİlgisi azalmıştır
10 Yorumla
+1 yılkendine bağladıysa seni uğraşılmaz artık diyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istediğim dakika vazgeçerim
Beklentin hediyemi senin yoksa başka şeyler mi
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır hediye değil asla ben ona daha cok hediye aldım o bana çiçek alırdı ben ona akıllı bileklik benim aldıklarım çok çok daha fazla pahalı onun aldıklarımın yanında onu demiyorum çok değişti onu diyorum
Soran+1 yılAynen bunu da çok düşündüm
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılÇok yakındır
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapı orada dediyse bitmiştir her şey.
10 Yorumla
+1 yıl
Yazar adil yildirimin onerisi00 YorumlaAkışına bırak bence
00 Yorumla
+1 yıl:D normal değil mi şu dönmede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkılmış senden
110 Yorumla
Soran+1 yılBencede bana da öyle geliyor
Cevap sahibi+1 yılSende kendini uzak tut eskisi gibi ilgi gösterme bak bakalım ne oluyor yine istifini bozmuyorsa bırak gitsin hevesini almış senden galiba hoşlantı varsa oda bitmiş
Soran+1 yılEvet öyle yapıcam bende nötr olucam işte dün ben kıskansın diye dedim ki yakında düğüne gidicem orada bana görücü çıkar dedim güldüm benden daha iyisini bulursan git o zaman ben kimseyi zorla tutmuyorum kapı orada dedi
Cevap sahibi+1 yılOoo o kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor sana karşı da hissi kalmamış maksat boş kalmamak için konuşuyor seninle yanlış anlama ama ihtiyaç gözüyle bile bakıyor olabilir seks anlamında yapıyorsanız eğer
Soran+1 yılHayır bakireyim ben yüzeysel artık onuda yapmam zaten sözde ciddi düşünüyor benimle
Cevap sahibi+1 yılBakire zor bulunan bir tür yüzeysel ne anlama geliyor pek anlamadım ama o bile yeterli onun için ciddiyet diyorsan karşındakinde sana karşı yok orası belli
Soran+1 yılAilesi evlenmemizi istiyor o evlenmek için sabırsız bi iş bulsam hemen gelip istiyeceğim diyor mesela dün cezaneleri var babasının dayısı ölmüş 1. Derece akrabam diyor dedim senin 1. Derece akraban annen baban neyse 2 gündür hepsi işini gücünü bıraktı oradalar boş boş oturuyorlar bende dedim ki baban abin ne zaman işe gidecek sende işe gitmiyorsun dedim dedi bizim burada böyle günlerce gitmeyiz ama hayat devam ediyor sonuçta dedim İstanbul da böyle değil yani gitme işten çıkarırlar evlenince bende mi böyle gideceğim dedim evet hep hizmet edeceksin dedi ama bı söylediklerin yaptıkların aşırı saygısızca dedi sen benim ölüme saygı duymuyorsun dedi
Cevap sahibi+1 yılDüzgün hitap herzaman önemli hitap şeklinden seni nasıl gördüğünü anlarsın
Soran+1 yılBen suçlu muyum?
Cevap sahibi+1 yılBence değilsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılın
00 YorumlaBurçlarınız ne
01 Yorumla
Soran+1 yılBen boğa o oğlak
+1 yılRaat biraq
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim çok değişti, artık hiç hediye alıp sürprizler yapmıyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım