Lakin bunu ihtiyacı olan kişilerle yapılmamalı bence..
Kıyıda köşede bir şeyler satan insanları görürseniz, marketleri bırakın lütfen onlardan alışveriş yapın...
Peki ya siz, her alışverişinizde pazarlık yapar mısınız?

Bazılarını hiç anlamıyorum. İlla ki bir pazarlık derdinde olabiliyorlar. Pekte bir hoşlarına gidiyor üstelik 😀 Bense acıyorum yav. O adamın vergisi var, dükkanı var, geçimi var.. Daha da ne zor durumda bırakıyorsun. Ömrümde hayatımda hiç pazarlık etmedim. Fiyat neyse o dur benim için. Alırım veya almam ama bir gram pazarlik etmem. Pazarlık çok acizce hissettiriyor bana. Fiyat ağızdan bir kez çıkar. Etiket neyse değeri de odur. Ne eksik ne fazla öderim. Beğenmezsem almam. Pazarlık kültürüne hiç alışamayacağım galiba 😃
Allah sizden razı olsun abi, bundan önceki ve bundan sonraki zamanlarda ihtiyacı olan göz etmenizden ötürü. Keşke böyle düşünsek, ben kesinlikle dikkat eder ve elimden geldiğince al sat yapan değil de, kendi malını satandan alırım.
Bugün sardunyanın tanesine 20 lira dedi. 3 tane alsam 50 versem olur mu dedim. Olur dedi.☺️ Pazarlık yaparım elbette.
Ama her yerden değil tabiki.
İkisinden de aldım, bir de beyaz.
Pazarlık yapmam.
Eğer ki böyle yaptığını, yetiştirdiğini satanlar olursa onlardan alıyorum. Alışveriş yaparken sohbetleride çok hoş oluyor. 😌
Teşekkürler. 😌
Cevap
1Cevap
Pazarlıkta iyi değilim ya kendimi mahcup hissediyorum illaki kazıklanmam lazım 😂
Onlara yapmam zaten 🤣 ama severim pazarlık yapmayı
Hic yapmam , para varsa alirim
Bence hoş bir şey değil.
Hayır
yapmam
Yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?