Alışveriş & Hediyeler Kendinize bir şeyler almadan ne kadar süre dayanabilirsiniz? PrettyBlue Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kendinize bir şeyler almadan ne kadar süre dayanabilirsiniz? Kendinize bir şeyler almadan ne kadar süre dayanabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İhtiyacın yoksa almazsın, bunun ismi dayanmak değildir. 1 sene diyelim. 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne kadar gerekiyorsa o kadar dayanırım. Günün şartlarına uyum sağlamak gerek 0 0 Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kafama telefonu yenileme fikri girdi. 3 gündür direniyorum 😂 0 0 Yorumla
SiyahTakılanKisi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Konu yiyecekse duramamAlışveriş falansa meraklısı değiliz 0 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kendime böyle bir kısıtlama koymamı gerektirecek durumlarım yok. Canım istiyorsa alırım. 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben daha cebimdeki 50 kuruşu harcamadan duramiyorum 0 0 Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Sigraa dışında bişey almadan baya uuzn dayanabilirim 0 0 Yorumla
Gezegenbasliklikiz Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Paranın akış yönü önemlidir ama bir süredir kalkinamiyoruz binada şükür herşeyi alma taraftarı değilim sadece kırk yılda bir bir şey görüp beğenirim onu da çok şükür Allah nasip eder.. ki olmazsa da çok üzülürüm.. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kıyafet konusunda çok sorunlu değilim idare ederim 0 0 Yorumla
Akbeyy_52 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Paran varsa yerim içerim elbiseyi pek para vermem 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dayanamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İhtiyacın yoksa almazsın, bunun ismi dayanmak değildir. 1 sene diyelim.
Ne kadar gerekiyorsa o kadar dayanırım. Günün şartlarına uyum sağlamak gerek
Kafama telefonu yenileme fikri girdi. 3 gündür direniyorum 😂
Konu yiyecekse duramam
Alışveriş falansa meraklısı değiliz
Kendime böyle bir kısıtlama koymamı gerektirecek durumlarım yok. Canım istiyorsa alırım.
Ben daha cebimdeki 50 kuruşu harcamadan duramiyorum
Sigraa dışında bişey almadan baya uuzn dayanabilirim
Paranın akış yönü önemlidir ama bir süredir kalkinamiyoruz binada şükür herşeyi alma taraftarı değilim sadece kırk yılda bir bir şey görüp beğenirim onu da çok şükür Allah nasip eder.. ki olmazsa da çok üzülürüm..
Kıyafet konusunda çok sorunlu değilim idare ederim
Param yok ki bir şey alayım.
Paran varsa yerim içerim elbiseyi pek para vermem
Tr ye giriş soruları
Dayanamam
İhtiyacım olana kadar
1 ay.
Ne kadar sürerse belirli süre yok.
En az 1 sene
5-6 ay.
1 hafta
Az süre