Alışveriş & Hediyeler Tesettürlü birine alınabilicek hediyeler nelerdir? matmazelling Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tesettürlü birine alınabilicek hediye önerileriniz nelerdir? Not:Arkadaştan doğum günü hediyesi Tesettürlü birine alınabilicek hediyeler nelerdir? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PrettyBlue Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı. Eğer kıyafet seçebilecek kadar markalara vs hakim değilseniz klasik aksesuarlara ya da çanta gibi kullanabileceği şeylere yönelebilirsiniz 1 0 Yorumla
AfiliYlnzlık Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 20 lira da bana yardım et bee 1 3 Yorumla matmazelling +1 yıl Nasıl? Yorumla AfiliYlnzlık +1 yıl Ciddiyim valla çok zor durumdayım 20 liraya bile ihtiyacım var o yüzden dedim 20 lira da bana yardım et bari diye :( Yorumla AfiliYlnzlık +1 yıl Bunun için ne istersen yaparım gerçekten Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 405 cevap paylaştı. İlla giyim olması şart değildir heralde 1 2 Yorumla matmazelling +1 yıl Şart değil tabiki Yorumla _Expendable +1 yıl Aksesuar alabilirsin ya da teknolojik bir hediye Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Peluş içeri terliği alabilirsin meselâ 1 0 Yorumla
EskiSerseri Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl aklima vakko basörtü geldi annem tesettürlü. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eğer kıyafet seçebilecek kadar markalara vs hakim değilseniz klasik aksesuarlara ya da çanta gibi kullanabileceği şeylere yönelebilirsiniz
al bir ateist kitabi okusun aydinlasin. cahil gitmesin.
20 lira da bana yardım et bee
Nasıl?
Ciddiyim valla çok zor durumdayım 20 liraya bile ihtiyacım var o yüzden dedim 20 lira da bana yardım et bari diye :(
Bunun için ne istersen yaparım gerçekten
İlla giyim olması şart değildir heralde
Şart değil tabiki
Aksesuar alabilirsin ya da teknolojik bir hediye
Peluş içeri terliği alabilirsin meselâ
aklima vakko basörtü geldi annem tesettürlü.
Seccade al
Panço alabilirsin