Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
Bunu sen daha iyi bilebilirsin. çünkü maneviyatsa ona özel gelecek ya da bir anınızla alakalı hediye alabilirsin. mesela hoşlandığı bir şey güzel olabilir. pahalı olmasına gerek yok anlamlı olmalı. ama tanımadığım için tavsiye veremem. figürler ya da o tarz süs hediyeler güzel olabilir. ya da içinde yazı olan şeyler.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 522 cevap paylaştı.
Benim yaptıklarımdan bazıları, Deniz taşlarını topla, güzel motifler çıkar. Bileklik yapabilirsin, adı yazabilir. Küçük küçük ağaç parçalarından attan, keçiye ya da insana kadar motif çıkarabilirsin. Eski halat ipler var onlardan alır, tahta kutuya dolar, üstüne güzel çiçekler koyar, solduğunda da saklıyacağı bir kutusu olur. Gibi gibi
Bu soruyu bekliyormuş gibiyim şu anda. 6 yıllık ilişkim var birbirimize almadığımız bir şey kalmadı ama geçen gün bir arkadaşımıza sevgilisinden gelen doğum günü hediyesine hayran kaldık. Lösev tarafından tedavi gören 2 çocuğun bütün hastane masraflarını karşılamıştı arkadaşım adına, arkadaşımın sevgilisi
Senin için değerli olan bir şeyi verebilirsin. Satın almana gerek yok. Çocukluğundan kalma olabilir, bir anısı olabilir. Eminim onun için de değerli olur. Ha, bu kişi senin için gerçekten değerliyse yap bunu.
Ayna al eskiden Osmanlı'da ayna hediye edilirmis hatta benim de aklımdan geçti almak çok güzel bir hediye anlamıda sendej başka güzel bir hediye bulmadım demek İnternete bakabilirsin ayna hediye etmenin anlamını ☺️🌼
Senin için çok değerli olan bişeyi verebilirsin, anlamı olan bi kitap alabilirsin, duygularını yazdığın bi defter verebilirsin, yapabiliyorsan atkı vb şeyler örebilirsin, ikinize de aynı bileklikten yapabilirsin vs vs o kadar çok şey var ki aslında..
Sevdiği bir şey olmalı. Mesela tiyatro tarzi seyler seviyorsa bi bilet alabilirsin. Ya da istediği , laf arasinda soyledigi herhangi bir seyi yapabilirsin.
Bir kkitap alabilirsin ona eve ona karşı olan duygularını da ilk kitabın. İlk sayfasına yazabilirsin alcagin kitap onun istediği bir kitap olabilir mesela
Seveceği bir kitap olsun ve o okusa nerede sıkılır nerede ne notu tutar bunu düşünerek notlar bırakabilirsin o kitap onun için en değerli şey olabilir 🙂