• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

Kendime aldığım hediyeleri başkası almış gibi gösterdim, çok mu eziğim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
815
Yapay Zekaya Sor
Doğum günümde Instagram hikayeye hediyelerimi attım ama kendime aldığım hediyelerdi. Çok mu ezik bir hareket?
Kendime aldığım hediyeleri başkası almış gibi gösterdim, çok mu eziğim?
Doğum Soruları Instagram Soruları Hediye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Pseudanor
    Pseudanor Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 341 cevap paylaştı.

Bonjour!
    Yani eziklik olmasına öyle ama kendine aldığın için bence bir önemi yok. Herkesin hediye alanı olmayabilir. Bu üzülecek bir şey mi evet ama durumlar ne gerektiriyorsa o oluyor yani. Çabalamadığımız bir şey için üzülmek çok saçma. Arkadaş edinmekten bahsediyorum. Her arkadaş hediye almayabilir ama en azından çabalamadım demiş olmazsın. Hediye için arkadaş ol demiyorum zaten ama çevrede hediye alacak kişiler gezmiyor. Belli başlı şeyler yaşaman lazım. Bunların sonucunda olacak şeyler bunlar. <3

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• вιтєχєи
    вιтєχєи Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Şimdi ne desem bilemedim. Seni de kırmak istemem ama sosyal medyanın gereksiz büyüsüne kapılıp bir hata yapmışsın. Biliyorsun ki bunlar senin gerçek değerini yansıtacak parametreler değil. Sadece kendini kandırmışsın diyebiliriz.

7
    0 Yorumla
  • isimsiztıss
    isimsiztıss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 88%
    +1 yıl

bende hiç hediye almadım bunu geçtim kaç senelik arkadaşlarım hatırlamadı bile ama bunu da asla yapmam gerek yok bence böyle şeylere eziklik diye de düşünme bence :)

1
    0 Yorumla
  • Miniklaborant
    Miniklaborant Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Bunu eziklik olarak görme. Bende beğendiğim şeyleri hediye paketi yapıp kendime alıyorum. Abartılacak bir olay yok

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

125

Cevap

76

Cevap

• Shine__
    Shine__ Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Ezikçe değil aslında. Sosyal medyanın bize yaptıklarının örneği maalesef. Demek ki insanlar hayatlarını olmadığı gibi paylaştığından dolayı veya zenginler attıkları postlardan dolayı insanların bazıları ister istemez özeniyor ve durum ortada, yaşadığın olay. Bana mesela annem, babam ve 2 arkadaşımdan başka hediye alan olmaz doğum günümde. Hatta bazen onlarında almadığı oluyor, pasta kesiyoruz sadece. O zaman benimki de mi eziklik? Bana kalırsa değil. Önemli olan kaç tane hediye alındığı kaç tane mesaj geldiği, yani rakamları değil. Bize olan hissettirdikleri diye düşünüyorum. Mutlu yılların olsun...

0
    0 Yorumla
  • smirnoffRed
    smirnoffRed Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Sana bunu yaşatan hayat utansın. Sosyal medya sağolsun ister istemez aldığımız hediyeleri yaşadığımız hayatı kanıtlamaya çalışmak çok zor.. bu yüzden ezik değilsin sadece günümüz modernliğine yenilmiş birisin. Ezik olanlar bu tarz şeyleri yerli yersiz paylaşanlar.

1
    0 Yorumla
  • Estacaca
    Estacaca Takip Et
    Yoda Yaş: 106 , eic 86%
    +1 yıl

Kendine hediye alıp mutlu olmak güzel, kimseye birseyleri ispatlaman gerekmiyor, bir gün birisi girer hayatına bunları gerçekten yaşarsın olmamış bir şeyi olmuş göstermek kişilik bozukluguna girer eziklik demeyelim fakat hayatında eksiklikler var böyle yaparak bunları yaşayamazsın

1
    0 Yorumla
  • Jersey
    Jersey Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 45%
    +1 yıl

Merhaba,

Bir insan kimi kandırırsa kandırsın asla kendini kandıramaz. Bu yaptığın da bunun somut bir delili. Kendini kandıramıyorsun işte, diretmenin gereği var mı?

Sorun Ne?

* Hayat arkadaşı, flört erkek arkadaşı ya da arkadaş olarak belli ki yanlızlık içerisindesin.

Çözüm Ne?

* Soyalleş, biri ya da birileri ile hayatı paylaş.

Eş, arkadaş, flört.

0
    0 Yorumla
  • kemalkskc
    kemalkskc Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 49%
    +1 yıl

Öncelikle doğum günün kutlu olsun aynı gün doğmuşuz güzel bir tesadüf hediye konusunda umarım seneye gerçek dostlarınla kutlar gerçek hediyelerin ile kutlarsın eziklik değilde yalnız olmadığını göstermeye çalışmak diyelim buda çağımızın hastalığı zaten

0
    0 Yorumla
  • AahdeVefaa
    AahdeVefaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ki? Neden kendinizi ispat etme çabasındasınız? Kişiliğinizle ön plana çıkmak varken, ne bileyim yaa bu işler bana eziklik değil de daha çok ergensi geliyor.

Sana alınan hediye kaç gün umrunda olurki etrafındaki insanların?

0
    0 Yorumla
  • DAVARELLA
    DAVARELLA Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Sosyal medyayla kafaya bozan bütün insanların yaptığı klasik bir hareket. Sana özel bir durum değil. İnsanlar hiç de o kadar iyi olmayan hayatlarını mükemmelmiş gibi lanse ediyor. Bu yuzden Instagram, snapchat gibi uygulamalae aon derecede gereksiz bulup kullanmadığım uygulamalar. Özenmeye değil özenilmeye kafa yorun.

0
    0 Yorumla
  • bybilge89
    bybilge89 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

Pişmanlık duyup bu soruyu açtığına göre ince ruhlusun.. Sen değerlisin, sosyal medyanin yalancı süslü dünyasına kapılıp kendini, yaşantini farklı göstermeye çalışip kendini yorma, üzme. Faydali uğraşlar, meşguliyetler bul kendine o zaman bu tarz şeyleri önemsemezsin bile..

0
    0 Yorumla
  • Orangutan4
    Orangutan4 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Ezik değilsin ama yaptığın çok saçma bir insanın kendisine değer verip hediye alması ne zamandan beri eziklik oluyor ki. Aksine gayet özgüvenli kendini seven biri olarak gözükür kıskanılırsın bunları sırf başka insanların ne diyeceği için yapma ve bir dahakine paylaşacaksan dürüst ol kendime hediyeler aldım de.

0
    0 Yorumla
  • nolacakbuhalimiz
    nolacakbuhalimiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Üzüldüm senin için. Benim de dogum günümü kimse kutlamaz ama ben hiç umursamıyorum. Dogum gunu mesajlarını falan wp durumunda paylaşan kisim var bir de ah cok iticiler 😂
    Neyse kiz yapma boyle seyler kendine alacaksin tabiki hediyeyi. Valla ben de kendime iki tane pijama takimi almıştım iyi ki almisim 😄😄

0
    0 Yorumla
  • Adıultimeguide
    Adıultimeguide Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kendine hediye almak ezik bir hareket değil ilk başta kimseden değil kendi kendimizi iyi ki varım diye ödüllendirmemiz lazım. Bunu sosyal medyaya aktarırken hoş bir hareket olmamış sadece ve bence nedenini en iyi sen biliyorsun.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aşırı ezzzik. Tam bir eziksin. Ne gereği var atma. Bize fe kimse hediye almıyor ama gidip instaya kimseye kanıtlama ihtiyacında duymuyoruz. Sen insanlar için yaşıyorsun artık kendin için değil

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kutlamayan arkadaşlarıma inat biraz aslında doğru diyorsun eziğim ve insanlar için yaşıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Niye bunu kendine yapıyorsun üzüldüm şimdi sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Laner olsun çok merhametli bir insanım istersen yardımcı olabilirim sana anlatmak ister misin

Yorumla
  • Yesimcik__
    Yesimcik__ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

Eziklik değil ama gereksiz. Instagram'da sana hediye geldiğini kimin görmesini istedin ki

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

arkadaşlarım kutlamadılar tek başına girmiş demesinler diye aslında

Yorumla
    • Yesimcik__
      Yesimcik__
      +1 yıl

boş ver işte onlara ne ki nasıl girdiğin

Yorumla
  • NevHa
    NevHa Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Ezik olduğunuz anlamına gelmez.
    Öyle bir durum olmuş ki, insanlar özel günlerini wp durumuna atmayı ya da story atmayı sanki zorunluluk haline getirmiş gibi. Bunun kimseye bir yararı yok.

1
    0 Yorumla
  • faeries
    faeries Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 57%
    +1 yıl

İnsan ne hissediyorsa odur. Kendine hediye alman güzel bir şey bende kendime hediye alırım ama kendime aldığımı söylerim çünkü insanın arada bir kendini şımartması gerekir

1
    0 Yorumla
  • Alaçatı_mavisi
    Alaçatı_mavisi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 377 cevap paylaştı.

Neden böyle bir şey yaptign önemli ama kendi değerini kendin belirlersin bu sadece kendini kandırmak olur eğer ilerlerde kendini daha farkli gosterme cabasina girebilirsin aman dikkat✌️

1
    0 Yorumla
  • dynamiteee
    dynamiteee Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Evet fazlasıyla ezikçe ve basit bir hareket sonuçta kimsenin senin alacağın hediye ile işi olmayacak umurlarında değil kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değildin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İnstagram story özelliği geldiğinden beri insanlardan soğudum. Eski arkadaşlarımı bile sessize aldım, sadece bir kaç fotoğrafçıyı takip ediyorum. Bakın bakın ne yedim, bakın bakın gittiğim cafe nasıl, hooop dövmeme bakın, bakın g*tum ne kadar yuvarlak.

1
    7 Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Utanmasalar bir taraflarına go pro kamera koyup 7/24 yayın yapacaklar. bir şey spesifik olmadıkça neden paylaşılırki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@DreamGhosters Yaa sorma çıldırıcam. Bi kız var her gün çalıştığı ofisin ve içtiği kahvenin videosunu paylaşıp günaydın yazıyor. Her gün abartı değil bu arada. Ya ne hikaye değeri var bunun ı mk. Flörtünden etkileşim alacaksın diye senin ne kadar fosforsuz bir insan olduğuna şahit olmak zorunda mıyım? Bastım engeli sonunda bi de trip atıyor.

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Sürü psikolojisi

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Eskiden sosyal medyada sadece özel anlar ve zor yakalanacak doğa olayları vs paylaşılırdı şimdi çöplük oldu, bu çöplük için devasa serverlar çalışıyor bunlar için devasa araziler ve enerji kaynakları kullanılıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@DreamGhosters Bizim kezban kızımız bunları niye düşünsün. O yeni aldığı eyyçenem pantolonu ve Bakırköy sosyete pazarından aldığı çakma gap tsihrtü göstermek zorunda

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

😂😂😂😂

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

birisi bir video atıyor, diğeri alıyor ona yorumlama videosu atıyor öbürü o videya remix yapıyor öbürü o videoya tepki videosu çekiyor işte böyle böyle ortalık çöplüğe döndü.

Yorumla
  • Clairvoyante
    Clairvoyante Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Evet. Sana hediye alacak kadar umursamamış insanların sana alınmış hediyelerin olduğu hikayeyi umursayacağını mı sanıyorsun? Çok saçma. Daha önce ben de hiç doğum günü hediyesi almadım ama böyle saçma atraksiyonlara girmedim.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gösteriş merakını bırakmalısın. Doğum gününde hediye alan olmuş olmamış bir önemi yok. Sosyal medya insanları bu hale getirdi. Herkes birbiriyle yarış haline girdi. Bu ruh halinden kurtulman gerekiyor. Seni değerli yapan ruhunda taşıdığın değerlerdir. Aldığın hediyeler değildir. Ya da senin değerini çevrendeki insan sayısı belirlemez. Seni sen yapan şeyler değerli olan. Bırak kim ne düşünürse düşünsün.

0
    0 Yorumla
  • Mehmetingezegeni-555
    Mehmetingezegeni-555 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

32 yaşındayım şu yaşıma kadar kimseden hediye almadım nasıl bir duygu inan bende bilmiyorum ama bende senin gibi yapmıştım daha önceden

1
    0 Yorumla
  • hayalimatmazel
    hayalimatmazel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 41%
    +1 yıl

Paylaşırken kendime doğum günü hediyesi almasa mıydım yazsaydın hem gerçekçi samimi hemde kaliteli hareket olurdu

1
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.

Keşke doğumgünümde kendi kendimi ödüllendirdim. Bu hediyeler kendime kendi değeri mi biliyorum diye bir not paylaşsaydın..
    Sana başkalarınında değer vermeseni istiyorsan önce kendi değerini kendin farkına varmalısın..

0
    0 Yorumla
  • cilekli-seker
    cilekli-seker Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

İnsanın kendine hediye alması güzel, ben de alırım ama başkası bile alsa her boku sosyal medyaya atmak ezikliktir. Çünkü manevi olarak eziklik hissedip kendini tatmin edemeyen kimseler orada havalı görünmeye çalışıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • FakDıSistım
    FakDıSistım Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Üzüldüm lan. Benimkini kimse kutlamaz bende istemem benim için bir eksiklik değil ama senin hem hediye almak isteyipte alamaman, hemde almış gibi göstermen gerçekten üzücü. Acımadım bak yanlış anlama sadece üzücü.

0
    0 Yorumla
  • birkaranlikadam
    birkaranlikadam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Ezik değilsin lakin üzücü ve yersiz bir davranış olmuş bence.

1
    0 Yorumla
  • TheLaady
    TheLaady Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Anca kendini böyle avutursun, sosyal medyanın "sahte" büyüsüne kapılmışsın..

1
    0 Yorumla
  • BlackDeacker
    BlackDeacker Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Sonuç olarak hediyelerin oldu😂ayrica kargocu getirdi jsjsjs

1
    0 Yorumla
  • mirayyesra0734
    mirayyesra0734 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl

Nasıl mutlu hissediyorsan hayatını akışına bırak can

1
    0 Yorumla
  • miniksey2004
    miniksey2004 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 70%
    +1 yıl

Owwwww kaçıncı seviye öz güven düşüklüğü bu?
    Kusura bakma öptüm...

1
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 388 cevap paylaştı.

yooo gayet iyi yapmissin ama bunlar kendime hediyelerim diyebilirdin

1
    0 Yorumla
  • herseyefobimvar
    herseyefobimvar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

instagrama atana kadar bir sorun yoktu. lütfen insanların senin hakkında ne düşündükleri umrunda olmasın kendine hediyeler al, doğum gününü kutla, yürüyüş yap, yolda gördüğün biriyle gülümseyerek fotoğraf çekin. kendin için yaşa hayatı doya doya yaşa

2
    0 Yorumla
  • alenalena
    alenalena Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 91%
    +1 yıl

Hediye hediyedir. İnsan kendine hediye almış olamaz mı? Olabilir. Başkası almış gibi de gösteredebilir. Eziklik falan değil. Herkesin hediye alanı olmuyor sonuçta.

0
    0 Yorumla
  • niceness
    niceness Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Biraz öyle. Buna gerek yoktu bence. Başka biri almış olsaydı bile hediyelerin fotoğrafını çekip Instagram'da paylaşman yine seni ezik, gösteriş meraklısı, görmemiş biri yapardı...

0
    0 Yorumla
  • Stransiyum
    Stransiyum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Doğum günü kutlayanlar çok mu değerli oluyor. Arkadaşlarını iyi seçmen gerekir. İyi arkadaş seç. Bir daha ki sefere doğum gününden bir gün önce söyle. O zaman belli olur

0
    0 Yorumla
  • mrkettimde
    mrkettimde Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Kimseye kendimizi kanıtlamak zorunda değiliz bunu yapman seni bizzat daha fazla üzer insanlarla arana sınır koy bırak sendr onlarınkini hatırlama kendinden değerlisimi var şu dünya da!! Lütfen en çkk kendini sev ve içindeki seni üzmelerine izin verme ❣

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Ezik değil ama gereksiz. Yani niye hediye alınma durumuna ihtiyaç duyuyorsunuz ki. İlla atacaksan kendime aldığım yeni makinalar diye at gitsin. Kimsenin bunu dert edeceğini de sanmıyorum tuhafsınız.

0
    0 Yorumla
  • gvbcxfhhj
    gvbcxfhhj Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Saçma ve gereksiz bir hareket ama zaten sosyal medyada kim gerçek hayatını yansıtıyor ki 😏 başkasının arabasıyla ya da kiralık arabayla foto çekinip atanların yanında hiçbir şey inan bana ama yine de yapma böyle saçma şeyler

1
    0 Yorumla
  • MeLeK1985
    MeLeK1985 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 90%
    +1 yıl

Ezik demeyelim, ilgisizlikten kaynaklanan eksik hissetme.. Yargılamıyorum ama Dünya ne kadar göstermelik olmuş, buna üzülüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Dogum gününü takan insanlari asla anlamicam ben kutlanmasini bile istemiyorum ne gerek var özel günler bana zorlama gibi geliyor. mecbur kalindigi icin alinan hediyeler sacma yani insanin icinden gelmeli

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Yani eziklik değil ama içinde sanki bir yıldız argun yatıyor

2
    0 Yorumla
  • JustCoordinator
    JustCoordinator Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Maalesef ezik bir hareket. Yapmamaya çalış bir dahakine. Öbür türlü insanlar tarafından daha kötü bir algıya uğrarsın.

0
    0 Yorumla
  • aysslay
    aysslay Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kendine hediye alman kendine değer verdiğini gösterir ama başkası almış gibi göstermeye çalışmak yanlış olan durum.

0
    0 Yorumla
  • KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Ya sanma ki instagramda gördüğün her güzel hikaye gerçek. Sahteliklerle dolu bir yer. Bu kadar kapılmamalısın.

0
    0 Yorumla
  • theghost278
    theghost278 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Tam olarak ne anlamd sordun, ezik kelimesini yalnızlığına hitaben mi sordun yoksa yaptığın şeye hitaben mi? ona göre değişir çünkü.

0
    0 Yorumla
  • kimbu032
    kimbu032 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Evet ezik sana birinin illa bir hediye mi alması lazım? Gösteriş meraklısısın insanları değil kendini kandırıyorsun anca..

0
    18 Yorumla
    • theghost278
      theghost278
      +1 yıl

O fotoya sahip birinin bi başkasına gösteriş meraklısı diyebilmsi bana garip geldi ama neyse...

Yorumla
    • theghost278
      theghost278
      +1 yıl

Garipten ziyade komik hatta

Yorumla
    • kimbu032
      kimbu032
      +1 yıl

Kendine hediye alıp bana hediye aldılar bakın diye insttaya atmaktan daha komiği ne olabilir pardon da 😂😂

Yorumla
    • theghost278
      theghost278
      +1 yıl

E söyledim ya şimdi, bu profil fotosuna sahip olan birinin bunları demesi. Bi profil fotona bakıyorum bide altındaki yazıya bakıyorum, foto ile yazı birbiri ile baya çelişiyor.

Yorumla
    • kimbu032
      kimbu032
      +1 yıl

Bence hiç alakası yok sende hemen birilerini savunma gereği duyma

Yorumla
    • theghost278
      theghost278
      +1 yıl

Bu bir savunma değil, soru sahibi hakkında iyi, kötü hiçbir şey söylemedim fark ettiysen. Sadece seninde yerdiğin şeyden pek bir farkın olmadığını söylüyorum.

Yorumla
    • theghost278
      theghost278
      +1 yıl

Gerisi soru sahibi ile senin aranda olan bir şey

Yorumla
    • kimbu032
      kimbu032
      +1 yıl

Evet alakası olmadığını tekrar hatırlatıyorum çünkü ben insanları kandırmaya çalışmıyorum hadi gidip fake resim koysam yine neyse haklısın dicem neysem oyum

Yorumla
    • theghost278
      theghost278
      +1 yıl

Neysen o musun kdkcjdhdhxjd profilinde gözüken tek şey dötün ama neyse...

Yorumla
    • theghost278
      theghost278
      +1 yıl

O kandırarak dikkat çekmeye çalışıyor sende dötün ile dikkat çekmeye çalışıyorsun, pek bir fark göremiyorum arada.

Yorumla
    • kimbu032
      kimbu032
      +1 yıl

Ama gereksiz hava:/

Yorumla
    • theghost278
      theghost278
      +1 yıl

Seninki gereksiz değil aynen

Yorumla
    • kimbu032
      kimbu032
      +1 yıl

Ama göre gerekli zevk işte napacan 😏

Yorumla
    • theghost278
      theghost278
      +1 yıl

Erkeklerin dikkatini çekmeye çalışıyorsun ama bir erkek olarak söylüyorum, gram ilgimi çekmiyorsun, abaza dayıların ilgisini çekersin anca. Ayrıca kendi kendini objeleştirmekten mutlu oluyorsan sen bilirsin tabi...

Yorumla
    • kimbu032
      kimbu032
      +1 yıl

Senin dikkatini çekmemiş onun dikkatini çekmiş inan zerre umrumda değil ben sadece istedigim için koyuyorum bana giren çıkan bir durum yok

Yorumla
    • theghost278
      theghost278
      +1 yıl

Kskxjxjxjzjzjshxkxjxjzjjs profilimde s@lak falan mı yazıyor benim göremicem bir şekilde?

Yorumla
    • kimbu032
      kimbu032
      +1 yıl

He he aynen

Yorumla
    • theghost278
      theghost278
      +1 yıl

Sanmıyorum ama neyse. Benimde canım sıkıldı profilime dötümü açıp koyim bari senin gibi, zevk sonuçta değil mi?

Yorumla
  • asaza0
    asaza0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

kendine birseyler alman normal ama hediye alinmis gibi fotograf cekip paylasman kendini kandirmak olur

0
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Bu mutsuzluktan kurtulmalısın, kendinizi bu popülizime ayak uydurmakla hayatınızı algı kölesi haline getirmeyin

0
    0 Yorumla
  • Başak6419
    Başak6419 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Eziklik degilde azıcık mutsuzluk diyelim ben takmam öyle şeyleri ister kutlasınlar ister kutlamasınlar

0
    0 Yorumla
  • Ysf40819
    Ysf40819 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl

Çok saçma. İnstagram hikayesi postu için mi yaşıyorsunuz anlamadım ki

1
    0 Yorumla
  • nᎥlayaz
    nᎥlayaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Eziklikle alakası yok fakat gösterişi seviyorsun demek ki.

1
    0 Yorumla
  • pentin
    pentin Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 433 cevap paylaştı.

Olabilir böyle şeyler üzülme bence. Bazen başka bir hayat yaşıyor gibi görünmek ister insan normal.

1
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Kendine jest yapmışsın harika işte 😃
    İnsan kendisine değer vermeyi bilmeli 😊✌

1
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Bence böyle şeyler yapmaya hiç gerek yok, kime neyi kanıtlıyoruz

0
    0 Yorumla
  • firebreather95
    firebreather95 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 91%
    +1 yıl

Eziklik değil ama özgüvensizlik bu, böyle bir şeye ihtiyaç duyman..

0
    0 Yorumla
  • dogatpll
    dogatpll Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Yoo herkes böyle küçük yalancıklar söyler şszmsozjwskksö

0
    0 Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl

Yani başkası almış gibi değilde ben kendime hediye alırım başkası aldida demem

0
    0 Yorumla
  • Mandalinaağacı1
    Mandalinaağacı1 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Tadını çıkar üzme tatlı canını. Rahatsız olduysan bu durumda bir daha yapmazsın bu tarz paylaşım.

0
    0 Yorumla
  • UNUTULMUŞHAZİNELER
    UNUTULMUŞHAZİNELER Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Ezik değilsin sadece yalnızlık duygusunu kapatmaya çalışıyorsun onun dışında bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • ismailmemis97
    ismailmemis97 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

en son doğum günü hediyemi 2017 de aldım muhtemelen seneyede bende öyle bir şey yapacağım

0
    2 Yorumla
    • Utangaç_Birisi
      Utangaç_Birisi
      +1 yıl

Kral adres ve tarih verde gonderiyim bir şeyler

Yorumla
    • ismailmemis97
      ismailmemis97
      +1 yıl

@Utangaç_Birisi eyw kankaa saolasın ya duygulandım şu an

Yorumla
  • Devamını Gör (141)
Devamını Gör(186)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Kendime aldığım hediyeleri başkası almış gibi gösterdim, çok mu eziğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kendime hediye alıp sevgilim almış gibi gösterdim? 2 cevap verildi
Sizce boşamı aldım hediye? 5 cevap verildi
Bana alınan hediyeleri güzelleriyle değiştiriyorum. Yaptığım ayıp mı? 20 cevap verildi
Aldatıldım ve hediyeler? 6 cevap verildi
Hata yaptim arkadasima ozurler diledim hediyeler yolladim hala soguk yapiyor kendimi? 3 cevap verildi
Hediye alsam karşımdaki mahçup hisseder mi? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Özeleştiri yapmayı gerçekten biliyor musunuz?
  • Pideler nasıl olmuş sizce?
  • Kedilerden hangisi şimdi modunu yansıtıyor?
  • Size karşı umarsız ve fütursuzca yargılama yapıldığı anlarda nasıl hissettiniz?
  • Birinin yokluğu mu daha çok acıtır, değişmiş hâli mi?
  • Kokusu yeter dediğin yemek ne?
  • Küfür eden biriyle sevgili olur musun?
  • Siyah giyinmekten vazgeçebildin mi?
  • Köprücük kemikleri size çekici geliyor mu?
  • Hayatınızda gerçekten gökyüzündeki en parlak yıldızım dediğiniz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨