Alışveriş & Hediyeler Birkaç gündür markette süt bulamıyorum. İnekler greve mi gitti? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Birkaç gündür markette süt bulamıyorum. İnekler greve mi gitti? 🙄#Süt #İneklerGrevde Birkaç gündür markette süt bulamıyorum. İnekler greve mi gitti? Cevapla Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Daha 30dk önce süt aldım:) Lakin fiyatları birazcık pahalanmış. 1 7 Yorumla s Kimikio +1 yıl Sizinkiler grevi bırakmış olmalı fiyatta anlaşınca 😬 Fiyat arttığına göre ángelsinalasyocéano +1 yıl Lakin sütün yanında Torku'nun lattesini zor buldum s Kimikio +1 yıl Hiç denemedim. Güzel mi? 🤔 ángelsinalasyocéano +1 yıl Gayet güzel tadı. Latte yanında Mocha'sı da var s Kimikio +1 yıl İlk fırsatta aklımda, deneyeceğim 😊 ángelsinalasyocéano +1 yıl O zaman yorumunu bekliyorum :) s Kimikio +1 yıl Tabii ki 🚀
mmertdursun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Üretici de stok yapamaz sanıyorum ki. Hızlı tüketilmesi gereken ürün. Gerçi peynir olarak saklanıyor olabilir. 1 0 Yorumla
herluie Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Aynı sorunu ben de yaşıyorum çok ilginç. 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Demek ki kitlesel bir inek! greviyle karşı karşıyayız 😬 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sütü kaynağından içmecikçe boş jxjcj 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Toplum olarak süte aşermişizdir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha 30dk önce süt aldım:) Lakin fiyatları birazcık pahalanmış.
Sizinkiler grevi bırakmış olmalı fiyatta anlaşınca 😬 Fiyat arttığına göre
Lakin sütün yanında Torku'nun lattesini zor buldum
Hiç denemedim. Güzel mi? 🤔
Gayet güzel tadı. Latte yanında Mocha'sı da var
İlk fırsatta aklımda, deneyeceğim 😊
O zaman yorumunu bekliyorum :)
Tabii ki 🚀
Üretici de stok yapamaz sanıyorum ki. Hızlı tüketilmesi gereken ürün. Gerçi peynir olarak saklanıyor olabilir.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum çok ilginç.
Demek ki kitlesel bir inek! greviyle karşı karşıyayız 😬
Sütü kaynağından içmecikçe boş jxjcj
Zam gelecek diyedir..
Toplum olarak süte aşermişizdir.