Diğer Marketten bana süt alabilecek biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Markete yollıcak kimsem uok Güncellemeler6 ay Alana bisküvili pasta veririm Güncellemeler6 ay Kimseye puding yok ben yixem bepsini Marketten bana süt alabilecek biri var mı? Cevapla Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. vardır bulursun 0 0 Yorumla
jjokeface Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 6 ay kendim hariç kimseye kuryelik yapmadım ama birazdan dışarı çıkacağım listeyi at hallederiz 1 1 Yorumla Soran 6 ay 😽 Yorumla
ŠÜTOĞLANCEDRİC34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 458 cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/iZaZJ-vt1V0?si=MNMD8K9AF1ixpSPL niye niye 0 10 Yorumla Soran 6 ay Sütoğşan Yorumla ŠÜTOĞLANCEDRİC34 6 ay youtube.com/shorts/NF5w6G_UOlM?si=oz9EZqY1LBwyxRAP yakalandık gitmem ben Yorumla Soran 6 ay Fjvfnfhbfh Yorumla ŠÜTOĞLANCEDRİC34 6 ay youtube.com/shorts/apMg73CkoME?si=izm9twyh169F9-ug Yorumla Soran 6 ay Süt getir Yorumla ŠÜTOĞLANCEDRİC34 6 ay youtube.com/shorts/PMCgbWq_f24?si=MuZIFRDBjG9aPQF0 bırak beni alttakiler gitsin Yorumla Soran 6 ay Seni sectim Yorumla ŠÜTOĞLANCEDRİC34 6 ay youtube.com/shorts/Gv_KyET_Uio?si=PRvjzxo_MiX8BpL5 şal beniii Yorumla Soran 6 ay Yok Yorumla ŠÜTOĞLANCEDRİC34 6 ay youtube.com/shorts/4OT4lr8GYwA?si=C12iRQItjL5yCEv4 bundan verim şal beniii Yorumla
ArtıkİnsanDeğilim Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 956 cevap paylaştı. Bu üşengeçlikle çok ilerlemezsin, 2 adım sonra üşenir gider bi yere oturursun demedi deme 0 6 Yorumla Soran 6 ay Plum yeni geldim dısardan Yorumla ArtıkİnsanDeğilim 6 ay İyi işte, hazır yeni gelmişken tekrar çık o zaman, süt almaya diye çıkıp gelmeyecek değilsin ya Yorumla Soran 6 ay Süt almaya diye xıkıp sana gelesim var Yorumla ArtıkİnsanDeğilim 6 ay Yok ya ben müsait değilim olmaz, dünya turuna çık sen Yorumla Soran 6 ay Ok Yorumla ArtıkİnsanDeğilim 6 ay Anlaştığımıza sevindim Yorumla
Berat06905 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabii ki efendim ben alırım 0 4 Yorumla Soran 6 ay Aferin Yorumla Berat06905 6 ay Yanında kahve de alayım mı Yorumla Soran 6 ay Al Yorumla Berat06905 6 ay Tamam Yorumla
Doğuu2004 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 6 ay İnt söyle gelen kuryeye de pasta verirsin 0 2 Yorumla Soran 6 ay Yapmamı beklemesi gerek Yorumla Doğuu2004 6 ay O iş zor 😂 Yorumla
Karanlikta Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 35% 6 ay Çok dışarı da iki adım at 🐴 0 1 Yorumla Soran 6 ay Yorulurum Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 417 cevap paylaştı. Ahahahaha hadi oradan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Getir bi mutluluk 0 2 Yorumla Soran 6 ay Getir bi süt Yorumla Cevap sahibi 6 ay Getiri ara getirsin süt Yorumla
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 481 cevap paylaştı. Kurye var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Kendini yolla 0 6 Yorumla Soran 6 ay Seni yolluycm Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ben yollu değilim Yorumla Soran 6 ay Hadi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Beraber gidek Yorumla Soran 6 ay Gel Yorumla Cevap sahibi 6 ay Anlaştık🤝 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
vardır bulursun
kendim hariç kimseye kuryelik yapmadım ama birazdan dışarı çıkacağım listeyi at hallederiz
😽
niye niye
Sütoğşan
youtube.com/shorts/NF5w6G_UOlM?si=oz9EZqY1LBwyxRAP yakalandık gitmem ben
Fjvfnfhbfh
youtube.com/shorts/apMg73CkoME?si=izm9twyh169F9-ug
Süt getir
youtube.com/shorts/PMCgbWq_f24?si=MuZIFRDBjG9aPQF0 bırak beni alttakiler gitsin
Seni sectim
youtube.com/shorts/Gv_KyET_Uio?si=PRvjzxo_MiX8BpL5 şal beniii
Yok
youtube.com/shorts/4OT4lr8GYwA?si=C12iRQItjL5yCEv4 bundan verim şal beniii
https://getir.com/
Bu üşengeçlikle çok ilerlemezsin, 2 adım sonra üşenir gider bi yere oturursun demedi deme
Plum yeni geldim dısardan
İyi işte, hazır yeni gelmişken tekrar çık o zaman, süt almaya diye çıkıp gelmeyecek değilsin ya
Süt almaya diye xıkıp sana gelesim var
Yok ya ben müsait değilim olmaz, dünya turuna çık sen
Ok
Anlaştığımıza sevindim
Tabii ki efendim ben alırım
Aferin
Yanında kahve de alayım mı
Al
Tamam
İnt söyle gelen kuryeye de pasta verirsin
Yapmamı beklemesi gerek
O iş zor 😂