Bana gene alışveriş perileri uğradı 🙄 Yorumlardan değişik bir şey seçip ben de kendime almak istiyorum 😅

Bonjour!
Yani saçma şeyler aldığımı hatırlamıyorum ama alıp kullanmadığım şeyler olmuştur. Daha önceden alayım diyip sonra unutup veya yakıştırmayıp kullanmadığım kıyafetler çok var. Tabi bu da olsun mantığıyla almadım. İsraf yapmayı sevmem. Beğenip alıp sonra kullanmama olayı var. Yakıştırma meselesi. Şapkalarım bunlara örnek mesela. <3
Cevap
9Cevap
İhtiyacım dışında ekstra bir şey almıyorum. Kendime saçma bir şey alacak kadar zengin değilim :D

Bunun aynısını almıştım daha pakette duruyor 2 yıl oldu 😂
Kendime saçma şeyler almadım hiç. Hep ihtiyacım olan şeyleri alıyorum. Onların arasında da saçma şeyler bulunmuyor.
Ne vaktim, Ne bilgisayarda bir oyun, ne de playstation varken gittim oyun konsolu aldım.
elleri yıkarken tırnak içini temizleyen tırnak fırçası 😂
Düşündüm de...
Gereksiz aldım dediğim bir şey gelmedi aklıma
Tarhana cipsi alıp geldim kuzu dgff
Çok hoşuma gittigi için sarı renkte bir sütyen almıştım ileride kız arkadaşıma veririm
Seçeceğin şeyi sana ben almak isterim doğum günü kızı :)
İyi ki doğdun 🎁💝
Teşekkür ederim 😅 adres - Iban gibi kişisel bilgileri paylaşmıyorum ama TRC20 verebilirim 😅😂
Bep20 BUSD olsun daha hızlı gidiyor 😅
Komisyon yok demiyorsunuz da hızlı gidiyor deyip onun arkasına saklanıyorsunuz 😅😅 0.8 usdt için değer mi 😅
Küsürat sevmiyorum ondan
Ben de hiç sevmem. Hatta tam sayı olması da yetmez 5'in katı olmalı yoksa rahat edemiyorum 🙊
O zaman 15 dolarlık bir şey seç maksimum 😂
Siz 15 doları önden atın , fazla olursa ben üstünü tamamlarım nasıl fikir 🙊
15'in altında olursa da bana bir kahve borcun olsun Beşevler'de?
Tamam anlaştık bay bıyık 🙄😂
Çok gereksiz bir üründü. Yazmaya bile değmez.
Sebze makası. Hiçte işlevsel değildi.
içlik aldım..
hala bir kere giymedim :)
Değişik ve saçma bir şey almadım
Gunes gozlugu 😔
Neden saçma olsun balım
Dereceli gozluk kullaniyorum
Heves edip almistim gunes gozlugunu 🥺
Gitmeyeceğim bir maçın bileti 😅
Tuvalet kağıdı
vibratör
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?