Çok tatlıymış gerçekten.
Ancak şuna dikkat etmek gerekiyor senin boynun gerdan denilen kısmın görseldeki manken ile aynı mı veya senin giyeceğin kıyafetler nasıl senin duruşun nasıl. Bazen bir elbise görüyoruz mankenin üzerinde çok güzel elbisenin kendisi de çok güzel ama biz giyince hiç yakışmıyor çünkü bizim vücudumuzda duruşumuza oturmuyor olmuyor. Bu kolye bilezik işleri de böyle aslında senin göğsüne gerdanına boynuna yakışmıyorsa ne kadar güzel olursa olsun maalesef kötü durur. Sana tavsiyem aynanın karşısına geç gerdanına boynuna bir bak eğer gerçekten yakışacağını düşünüyorsan kolyeyi taşıyacağını düşünüyorsan ve kıyafetlerini de buna uygun sual tabii ki çok tatlı çok güzelmiş.
Çok haklısınız katılıyorum. Eğer güzel durmaz ise zaten direk iade ederim😌
Tatlı yorumun için teşekkürler🥰
Umarım durur☘️ bende teşekkür ederim
🌸
Cevap
5Cevap
Güzel. Ben kızımla Eminönü' nden bu takıları, boncukları satan yer var. Oradan aynısını başka bir çok boncuk takı çeşidi alıp evde kendimiz yaptık.
Aaa ne kadar güzelll🥰
Daha kârlı olmuştur.
Ben pek beğenemedim şahsen.
Renkli kolye pek sevmiyorum ama senin hoşuna gittiyse al tabii.
Normalde ben de sevmem ama duruşu zarif geldi bana.
zinciri aşırı kalın geldi. ince zincir olsa evet
Evet biraz kalın. Ama ben duruşunu cok beğendim. Genelde ben de çok kaba duran kalın kolyeleri sevmiyorum. Zarif ve küçük şeyler tercihim ama bu cok hosuma gitti. Teşekkür ederim😌
Çabuk solmazsa gzel
Altın kaplama solma yapmaz yazmıslar ama bilmiyorum. 80 tl den 70 e düşmüş.
Welchde vardı bundan ama 180 olmuştu sanırım gümüş. Olmadı hoşuna gittiysse al dene
Gümüş genelde tercihim değil ya genelde gold altın tercih ediyorum. Ama araştırmaya devam edeceğim😌
Sen bilirsin 😅
Çok eski tarz bence. 2010lardan
Duruşu zarif geldi bana :)
Güzelmiş
Fiyatı nedir?
80 tl imiş. 70 e düşmüş.
Alınır
güzel bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?