Arkadaşlar bu kolyeyi takıyorum ama tişörtün içine koyuyorum. Sizce dışına mı çıkarıp kullanmalıyım yoksa tişörtün içinde mi kalmalı. Ve ayrıca bu tarz kolyeler keko işi mi
Kanka asker künyesi vs takma kolye güzel içe ya da dışa tak keko dedikleri şey bir tane fenomen bok yaksa yakışır derler bunlar sen kendine bak ağa gerisi yalan
sadece dışarıdan bakıldığında keko imajı vermek istemediğim için siz kızların yorumunu merak ettim. Çünkü bu zincir kolye konusu çok tartışmalı da o yüzden. Bu arada içindeki hise sevgilerimi iletiyorum. Teşekkürler
harbi okudumda benimde kafama yatmadı fakat benim bi arkadaş vardı valla baya yakışıyordu keko falan asla gözükmüyordu, sanırım kişiden kişiye değişebilecek bir şey bu. Arkadaşımda hafif fitness vücudu vardı boynu falanda kalındı böyle o yüzden baya yakışıyordu. Sende bu tarzsan yakışır herhalde
yani kanks eğer böyle zayıf çelimsiz değilsen ağırlığın var ise tak dene derim. Zaten kötü duruyor derlerse çıkarırsın kasma bu kadar. Dünyanın sonu değil ya