Anne küçük demişmiş...
Ülkede bu düşüncede milyonlarca kadın var. Ailesi her şeyi bilirmiş, ailesi evladının kötülüğünü istemezmiş, ailesi, ailesi, ailesi.
Bu düşünceyi atamayan o kadar çok kadın var ki... Bir de ataerkil sistemi dahil ediyorlar, ne de olsa manipüle etmek için çevir kazı yanmasın denecek mazerete sığınmak.
Dünyada ortalama erginliğe, bakın ergenliğe demedim, erginliğe başlama yaşı 22-25 yaştır. Yani kişi bu yaşlardan sonra somut ve soyut her konuda fikir sahibi olmaya başlar ve söz söyleme imkanına kavuşur. Yani bireyselleşme görülür.
Ne hikmetse bizim ülkemizde kadın 60 yaşına gelse de hala annesinin güdümündedir. Bireyselleşme değil bizatihi toplumsallaşma emaresi olabildiğince ortadadır. Ana kuzusu kadınlar maalesef yuvaların yıkılmasının da sebeplerindendir.
Gelelim yüzüğe...
Ziynet bugün türemiş bir değer değil. Eskiden de ziynet vardı. Altın tarih boyunca hep kullanımdaydı. Annelerimizin zamanında da vardı. Ama babalarımızdan bazıları altın yüzük alabilirken bazıları bakır yüzük alabilmiş. Annelerimizin de homurdanması olmamış.
Ne oluyorsa günümüz kadınları, erkeği sağılacak inek gibi gördüğü için her şeyin en imkansızını istemeye başladılar.
Durun biraz. Kendinize gelin. Kendinizi nimetten mi görüyorsunuz, yoksa sizler kraliçe erkekler sizleri mutlu edecek soytarı mı?
Şu soruyu malûm nişanlı olan erkek okusa olabilecekleri herkes bir düşünsün. Direk ilişkiyi bitirme sebebi.
Yapmayın... Allah size akıl vermiş hanımlar. Bence duygularınızla hareket edip bir çuval inciri mahvetmeyin. Umulur ki mutlu bir yuvanız ve mutlu şekilde birliktelik yaşadığınız eşiniz olsun.
Söyle ki illa buyugunde kucugunde degilim fakat Nisan olucak erkek tarsfi 15 kisi geliriz dedi annesi Simdi oldu en az 20-25 kisi erkek tarafindan.. birde daha benim taraf var ve evde yapicaz kadin herkesi topluyi dayi teyze Kim varsa ve bir fram bizde sunu fetirelim Yemek ekmek hic lafini bile etmedi,. Tutturdu bi kuru börekte börek okadar: Hic bi masrafi ustlenmediler ne ayakkabi ne elbise ne canta kupe hic bi ihtiyscin var mı diye bile sormadilar. Sevgilim desen ayni pasif bi sey yapmiyosun diyinve hemen sulu göz. Insan bi dusunebilir söyle yapalim edelim benim dememle iki muzik koyduk okadar. Dun icime sinmedi yuzuk diyince soguk tavirlar: destek olucagi uerde köstek baya sogydum
Tek taraflı bir davranış biçimi varsa yüzüğü değil, bu davranışı eleştirin. Elbette evlilik bir tarafın sorumluluğunda olmamalı. Örnek, nişan olacaksa erkek kendi aile tarafından iki üç hanımı ellerinde bir kaç poşetle hem yardıma gönderir hem de getirdikleri ile kız tarafına destek olur. Bu âdet değil ama batsın âdetler. Reddediyorum tümünü.
Adetlerin tamamı erkeği veya kızı soyup soğana çevirmek için uydurmuşlar. Adet denilince kızıyorum artık söyleyenlere.
Siz de kabul etmeyin ama yanlış bir şey varsa eş adayınız ile münasip şekilde konuşun. Hem haklısınız hem haksız. Yüzük tam bir aymazlık konusu yapmışsınız, size yakışmadı ama yemek ve bahsettiğiniz konularda da haklısınız. Ama soru yüzük değil o zaman şikayet ettiğiniz konu olmalıydı.
Allah tamamına erdirsin, dert etmeyin. Siz geniş düşünün eşinize de öğretin. Geçer bugünler, gülümsenecek hatıra olarak kalır.
Yüzük bu kadar kucuk dıye dert edınen kocasının seyınıde beğenmez sen en az 30 cm ıstersın
Haklisiniz tabiki yuzuk konusunda Sevgilim cimri Ilk sevgililer gunubu bile ” ben önem vermiyorum” diyip kutlamadi bile kutlama derken bi mesaj belki spor cikisi bi sarilma ufak bi gul bekliyodum hic biri olmadi. Okadar yalniz unutulmus hissettim ki ablatamam inanin. Meger bi hafta sonra evlilik teklif edicekti ucuza kaciyim yapti biliyorum. Bu yuzugu ben karsr verdim onun tavsiyesi uzeri siteden sipaeis eyyik fakat dukkanlarsa daha gösterisli sevdigim modelleri denedim Ama eli yuzu garip oldu cok pahali olmasa bile. Inanin herseyi erkekten bekleyen tip degilim cok bonkör davrandim karsiligni bulamayibca insanin cok zoruna gidiyo. Annesinin davranislari garip beni kendi mallari gibi göruyor özel soför gibi göruyo benim arabamin hesabink soruyo biye arabanla gelmedin diye gecen hafta ziyarete gittigimde anneanneleribi... Ondan Sonra bu Nisan olanlari anneme hic neye ihtitaciniz var bizde sunlari yapalim demediker bile. Iletisim0. Tamam elbette gelirler biseylerle Ama okadar adam takmanin alameri nedir evimiz kucuk. Salon tutalim dedi annem ikk bastan onuda isremediler. Bos bos seyler. Annesi oflunu cocuk gibi benim yanimda övmeler falan daha neler neler. Hep ucuza kacma derdinde aile. Sevgilimde komple pasif oldu
Böyle şeylere çok takılmamak gerek sonuö olarak birlikte yeni bir hayat kuracaksınız tektaş yeterli öteki de gereksiz yani sırf bakın ben nişanlıyım diyen bir simge kimin ne dediği önemli değil birbirinizi yormadan hareket edin sende biliyormuşsun işte adamın durumu sıkışıkmış zaten piyasa genel olarak zorluyor insanı her şeyin en iyisi değil size yeticeği kadar olması sizin için daha iyi olur adamı borca sokarsanız adam ne düğünden ne evliliğinden keyif alır ben bu parayı nasıl ödücem diye senelerce ruh hali modu falan düşecek sonra biz neden anlaşamıyoruz diye dert yanıcaksınız gerek yok kimseye ezdirme adamı bana yetiyo de geç varsa gücü yeten beğenmeyen alsın daha büyüğünü
Ta haklisinizfa sevgilimin isi gucu Iyi maasi Iyi Bide simfi ev tadilati cikardi. Dugun konular cikinca Yok söyle borc alirim Yok söyle yaparim kac kez dedi Bunu bide surat idadesi sanki zoruna gider gibi... ben bi kiz isteme Nisan yapicam bi suru para gitti. Insanin zoruna gidiyir
Ne olmuş küçükse. Olabilir. Önemli olan o değil ki. Birlik beraberlik. Aile olabilmek. Sevmek saygı göstermek. Ortak şeyler yapabilmek. Hayatı yaşayabilmek. Allahın rızasını kazanacak bir evlilik gerçekleştirmek önemli olan bu hususlardır. Sizce de öyle değil. Bu küçük detaylar ve teferruatlar üzerinde durmak çok sağlıklı olmaz. Bunlara takılmamak lazım. Böyle olmaz.
Nişanda ben alyans takmayı tercih ettim birde tek taşım var. mesela kimi de 5 taş takıyor tek taşla berber. Tamtur bir tık daha gösteriş model ya da günlük model benim için. Aslında yüzüğün parası tipi falan fasafiso önemli olan barındırdığı anlam. Güle güle kullan :) Allah tamamına erdirsin inşallah
Haklisiniz Gercekten güzel yorumunuz icin sagolun. Yani nişan yüzüğü oldugu Bellimi ve Ilk model daha mi güzel? Dun söyledim pek icime sinmedi diue icindeki yazilar bile gözukmuyo Dogru düzgün... kararsiz kaldim tabide. Ailemfr biraz cimri davranislari icin daha gösterislisini al bu hic belli belirsiz diuolr. Ilerde altin rengindede ufak bi yuzuk istiyorum Simdi hic altin renkli aksesuarlar kullanamiyorum Beyaz altin oldugu icin
Cevap
33Cevap
Bu nişan değil de daha çok hediye olsun diye alınan yüzük gibi. Nişan yüzüğü daha iyi ve güzel olması beklenir bence. İlk resimdeki yüzük evet daha iyiydi bence de. Senin ya da ailenin onlarla ilgili daha çok başka sorunları var gibi de o yüzden de bu kadar büyümüş mesele. Sen ne düşünüyorsun peki? Yani ne diyorsun bu duruma. Ben değil ya da ailen değil o kişiyle sen bir ömğr geçirip bu yüzüğü sen kullanacaksın netice olarak. Düşüncelerin önemli. Bu arada ellerine laf edenler olmuş, parmak kısımların çok hoş ya ben beğendim. Eline de bu şekilde ince yüzükler aşırı yakışıyor gibi duruyor. Konu dışıydı bu arada.
Ailesi ilgilenmedi, Hic bir masrafa bizde sunu yapalim edelim demediker. Ben Zaten tok gönulluyum. Beni oldu bitti gibi göruyo annesi. Tuhaf dengesiz huylari var sevgilimde annesine duskun Bende rahatsiz oluyorum busey demesem bile. Elbisemi yiz kere Internetlerden sipaeus vere vere götur getir zor vuldum. Sevgilimin takim elbisesibu buimak icin en az 3-4 sefer ayri yerlere gezdik venim arabamla. Sanada Bakalim desede bos Yok su yer var bu yer var tuhaf yerleri buldu gidilmicek. Ailesi okadar insan topluyo kiz isteme icin 0 ilgi bi tutturmus annesi börek yapiyim börek yapiyim biz okadar masrafta Herseyde bulunslim o bi kuru böregi altin gibi görsun
Annesine düşkün ise sana yazık olur. Annenin biraz ciddi durup geri durması ve geliniyle iyi olması gerek. Tuhaf, dengesiz olsun ama sana iyi olsun yani. İnsan toplamak mesele değil de kız isteme daha çok böyle aile arasında olur, nişan daha kalabalık olur ki neden öyle yapılıyor. Hem de belki sizin yeriniz yok o kadar insan nasıl gelecek. İyi bari börek yapayım bari demiş. Sevgilin hiçbir şey demiyor mu ya?
Ya olsun annesine duskun kadin bana Iyi davraniyo Ama bos laf. Kaynanalikta taslamaya basladi ztn kucuk kucuk. Biz yurtdisinda yasiyoruz burdada koz isteme/Nisan ayni zmn yapiyo onada eyv. Evdd olsun istediler annemde dedi salon da tutabiliriz diye Yok evde olsun dediler. Basta 15 kisi olucaklardi Simdi 25 kisiye kafsr cikti Bide öule igrenclerki sayisini bile söylemiyolar. Nisan 2 gun Sonra.. Sevgilim basta tek kendi ailesi kardesirti olsun dedi Ama annesi butun kardesierini onlari bunlari cikardi
Taslar tabi oğlu da kendinden yana olunca. Aynı zamanda yapılabilir ama şöyle şimdi öncesinde aileler kendi arasında konuşurken yani tarih belirlerken kaç kişi diye sorarlar. Orada net sayı söylersin ki kimse zora girmesin. İki gün mü çok da az kalmış ya. Sen de iyice stres olmuşsundur tabi
Iyi hissrtmiyorum bugun Nisan öncesi son görysmemiz ve asiri bitkin yorgun öfkeliyim. Agzimi acsam aglicak sabir tasi catlicam artik icime ara ata
Neden içine atıyorsun ki, insanı gam bitirir. Sen kendine değer vermiyor musun da içine atıyorsun? Anlat rahatla çözüm yolu bulun. Çözüm olmuyorsa da duruma göre bakılsın yani. Ama ruhsal ve manen bitik olmak çok acı bir şey, içine ata ata bir çığ olur bu durum
Iste konusunca surekli gözu doluyor susmayi tercih ediyorum. Kucuk buyuk ne varsa su son 1sydir herseyi biriktirdim ve cökuk durumdayim. Iki gun Sonra Nasil insan icine cikicam bilmiyorum. Hic mutlu degilim. Bugun elbisemib provadini yapicaktim gucum Yok istegim Yok. Bitmis durumdayim hic gucum Yok öyle uyumak istiyorum. Görusunce ailen sunu Bunu yapmadi etmedi demek Dogru gelmiyo Nisan öncesi. Annesinin yaptigu seylerde demek uygun gelmuyor.
Kaç yaşında insan ya dolarsa dolar. Senin üzülüp uykusuz kalman daha mı iyi anlamıyorum. Senin kadar o da fedakarlık yapsaydı madem ki. Bu öyle basit bir şey değil ki bir ömür beraber olacak olduğunuz inesn bunları ne zaman konuşacaksın o zaman nişanda mı? Kimse asık yüzlü, gözleri şişmiş birini görmek istemez sanki en mutlu günlerinde...
Haklisiniz surekli kendimden veriyorum kobusamadigim icin karnim bozuldu Ruh halim öylesine. Bugun bitaz konusmaya calisicam Ama ailesiyle ilgili degil onu ilgilendiren konularda
Zaten öncelikle kendi aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmanız gerek. Diğerleri sonraki zamanda gelir. Çünkü diğer konuları beraber halletmeniz gerekiyor ancak, siz daha kendi aranızda uyumlu ve birlikte değilsiniz. Bunları halledin bence
Sagolun Haklisiniz
Rica ederim. İçine atacağına anlatmak istersen de dinlerim. Mutlu ol
Allah razi olsun
Senden de Allah razı olsun. Dikkat et kendine
Ailen Evliliğine karıştığı sürece hiçbir zaman mutlu olamazsınız küçüklüğü büyüklüğü hiçbir zaman Önemli değil Önemli olan senin eşini düşünüp sevdiğini düşünüp onu alıp takman kimseyi kafaya takma...,
taşı büyük olsa ne olacak sanki mutlu olmaya bak
Düşüncenize hayran kaldım öncelikle durumunun sıkışık olmasının ve sizin de yardımcı olmanız takdire şayan gerçekten 🌸
Bana kalırsa çok küçük de olsa zarif ve hoş görünüyor. Beğenmediyseniz de ileriki zamanlarda değiştirebilirsiniz.
Aşırı büyük yüzük ve takılar insanın gözüne sokarcasına alındığı düşüncesindeyim zarif ve sade görünüyor bana göre. 😇
Tektaş güzel ama ilk soruyu okuduğumda annen kaynanalık görevini yapıyor sandım. Ama gerçekten oyuncak gibi olmuş. Onun yerine sarı alyans olsa daha güzel dururmuş. Hani sanki nişan değil de özel güne giderken takılmış bir aksesuar gibi durmuş 🙂 kırılma lütfen yorumum sadece
Bence oldukça güzel ve kibar yüzükleriniz. Bunlar da zaten çok önemli mevzular değil iki kişi anlaştıktan sonra tektaş olsa ne olmasa ne?
Ben kendi adıma takmayacağım bir şey olacağı için alınmasa da sorun etmem..
bence sizinkiler çok hoş, kibar. Küçük olması aksine daha da şık göstermiş.
Bence gayet güzel, abartıya kaçmadan, zarif ve ince , açıkçası bana göre tektaş hâlâ büyük ama ben değil sen evleniyorsun. Yani, büyük ve dikkat çekici olmak zorunda değil ve bir de eşe çok masraf çıkarma taraftarı değilim. O yüzden de sen takma böyle saçma cümleleri. Yüzükleriniz ile insanların beğenisi değil siz evleneceksiniz.
Önemli olan yüzüğün boyutu ve fiyatı değil o yüzüğü kimin aldığıdır. Gerçekten seviyorsan ve sevildiğine inanıyorsan böyle şeylere ve başkalarının fikrine takılma derim bu annen kardeşin bile olsa. Bence gayet hoş ve sade bir yüzük. Huzur bulduğun biriyle hayatını birleştiriyorsan bunun mutluluğuna odaklan ve insanlara kibarca yüzüğü kendi isteğinle beğenerek ve içine sinerek taktığını söyle. Bu tarz konularla can sıkmaya değmez.
Yani anlamıyorum , büyük olsa sevgisi de büyük olacak? Mühim olan sana davranış biçimi. Sırf millete aaa ne kadar büyük demek için bu olaylar oluyor. şu an her şey almış başını gidiyor. Sitem etmiyorum , sadece bunları dert etme ikinizin arası iyi olsun yeterli bence..
Çok taşlı olan gerçekten bayağı bir küçük duruyor eline yakışmamış. Ama tek taşın gayet güzel
Kafan kadar şey mi takıcan bence gayet kibar naif ve çok hoş ✨👸
Yüzük 8 karat, ilişki 8 gün ya da 8 ay sürse dahamı iyi, boş işler kafan uysun, yaptığınız her seyden zevk alın, güzel anı biriktirin, dünyanın en degerli hazinesi bunlar
Orasi öylf fakat cok huzursuzlukkar oldu ilgi alaks 0. Onun bi takim elbisr icin en az 3-4 yere ugradik ben kendi elbisemi haftalar boyu internet sitelerinden aradim getir götur kargoyla. Hic bi sekilde ilgilenmedi. Nisan merasimi icin Hic bisey sorulmadi Sevgilim desen pasif annesi desen dengesizin teki
Tektaşta güzel sma şu varya diğeri onaa bayılıyorummm 😍😍
Oo millet evlilik yüzüğü teklif yüzüğü nişan yüzüğü cartı curtu ayrı alıyor, ben birini bile istediğimi aldıramıyorum...
O neden? Nisanlimisiniz
Böyle şeylere takılmasanız daha iyi olur ama, biraz daha güzel yüzük alabilirlermiş. Açıkçası hayatımda ilk kez böyle nişan yüzüğü görüyorum. Banada oyuncak gibi geldi.
Kesinlikle buna takılmamalısın... GAyet iyi.
Hiç canını sıkma çünkü en mutlu olacağın zaman da sın.
Haklisin dedigim gibi bazi cimriye yakin davranislari oldugu icin sanirim Oyuzden ailem daha biyugnu al ve Nisan yuzugu gibi durmuyo diuo. Bende dun Gaza Geldim. Dedim icime sinmiyor diye sevgilim bozuldu halbuki ödeme daha yapilmadi. Benim onun o bozulma hareketine daha cok sinir oldum. Birde Nisan cumartesi gunu cok stres yasadim evde olucak, tek ben ve ailem ilgilendi o hic ilgilenmedi
Oyuzden ona karsi fazlasiyla kirginim, sevgililer gununu unuttu dunys kadinlar gununu aksamin 8de kutladi bahanelerle Yok cicek alirmismista bilmem ne. Ilk cicek aldigi sefer evlilik teklifi ettigi seferdi
Yüzüğe takılı kalma...
Ama seni unutması ya da önemsememesi çok önemli. Bunları sana dokunuyorsa evlenme.. Çünkü evlenince daha beter olacak.. Bundan emin ol.
Söyledim kac kere yuzune vurdum hic bi zaman unutmicagmi Ilk sevgililer gunubu böyle yapmasini gln birazda anneci dengeyi tutmasi icin uyaricam. Söyle ki sevgililer gunu oldugu haftasonu evlilik teklif edicekmus ki etti kucuk bi organizasyon yapti evinde. Onu yapti diye ben biliyorum sevgililer gununu umursamadi iki kurus masrafdan kaciniyim dedi
Pinti bir insanla hayat gecirmek çok zordur...
Şimdiden zorluklara göğüs germeye başlaman lazım...
Diyo ben pinti degilim sen beni yanlis taniyosun diye sadece benim gibi ince dusunemiyor. Disarlati gittigmizfe yemek yemege falan öduyo eyv onda sorun yok o 1-2sefer öduypsa bende hemen teklif ediyorum diger sefer. E kendi arabam var onla gidip geliyoruz. Bu aralar masrafi cok ev tadilato Sonra evlilik falan ama ozmn evlenmeyi istemeseydi napiyim..,., yuzuk konusunu degistirmicem yoruldum su Nisan merasimi gecsin bitsin
zor bir süreçç.. Ama çok özel bir süreççç
bir dhaa bu kadar mutlu olamazsın... Heyecanlı olamazsın. O yüzden güzel şeyler düşün..
Haklisiniz Ama ivimdeki o heyecanli falan öldurduler gayet ilgisizlikle... olmaya calisicam
İnşallah her şey gönlünce olur..
Çok ama çok mutlu mesut olursun <3
Insallah kac gundur moealim asiri bozuk 2 gundur agliyorum sicilceldr cikti bunalimdan zor. Bu gidisle zor
Sen iyi düşün iyi olsun... Sıkma canını..
önemli olan orijinal olması taşlar dahil ucuz değil her şey büyüklük değil yani altın değil sonuçta,.
Büyük olması önemli değil şık olması önemli bence çok şık..
Cevrendeki insanlari dinleme. Cok kibar ve güzel duruyor benimdi düm düz incecikti. Bence cok daha zarif duruyor 20 senelik gelin olunca ellerin yaslaninca sisince kalinini alirsin. :P
Gayet guzel, zarif bir yüzük. Annen değil sen takacaksın. Sen begendiysen boş ver baskalarının düşüncelerini.
Düz bir alyans bana göre çok daha iyi olur ama tarz meselesi. Sen kullanacaksın, beğendiysen yorumları umursama
Nişan yüzüğü zaten kısa süre takılmıyor mu? Alyans önemli olan yani bu o kadar da lazım değilmiş gibi. Tektaş da varmış hem daha ne olsun
Kız siteyi söylede bende getirttireyim evlilik teklifi yüzüğüm büyük geliyor diye önüne takmak için arıyordum bundan söz yüzüğü gibi durmuyor biz alışmışız kocaman alyanslara zevkler tartışılmaz beğendiysen sıkıntı yok 😊
Yuzugun hic bir önemi yok sadece sembol zamanla daha buyuk olanini alirsin ama bunu nişanlına yansitmana kucuk felan demene bile gerek yok kendini zorlamasin evlilik arefesinde sende bunu kafana takma
Almaz emin ol 6 aylik iliskimiz var bi gun bile basit bi cicek almadi anca evlilik teklif ettigunde. Evlilik arefesikde ev tadilatini kendi cikardi. Zorlamafim hic biseyede hevesim kalmadi gerek kendi davranislarindan gerek ailesinun davranislarindan
O zaman bu ilişkiye gözden geçir
Bence kibar. İncecik ve şık duruyor
Büyüğü de görgüsüz ya da göze sokar gibi olurdu. Bu güzel durmuş
Mikroskopla bakıyorum bir parıltı geldi sanki şaka şaka Allah tamamına erdirsin
Gercekten güzel mi kucuk degimi
Önemli olan inan küçük ya da Büyük olması değil bir yüzüğün değeri önemli olan aşkınızın birbirinize olan sevginin saygının büyüklüğüdür
Biliyorum basks seuler oldu olumsuz Oyuzden baya sogudum
İşte o soğukluk zor bir durum yinede saygı ve güven duygunu yıkacak bir problem değilse kendini ve gelecekteki eşin olacak insanını anlamâk önemli bir yuva kolay kurulmuyor neticede problem her neyse konuşmanızı öneririm
Cok güzel bence kücük mü bilmiyprum ama iyi bence ya
Yani taşları küçük kalınlıkta fazla drhil taşı biraz büyük isterdim Ama dunysnin sonu drgil, kararsiz cok kaldim. Hem begeniyorum hem taslari kucuk mu degil mi karsr verdmihorim. Dun sevgilime icime cok sinmedi gibi dedim birsz bozuldu halbuki o ödemeden Baska biseye sorumlu degil ama.. ilerde birde altin renkli bi normal yuzuk istiyorim kupelerle falan takim ommasi icin
Minimal şeyler her zaman daha güzel geliyor bana ben kötü bir şey göremedim
Ellerin yüzünden küçük görünüyor bence, gayet hoş yüzük.
İnce yüzükler parmakta daha hoş duruyor bence. Ama taşlıymış, dikkat edin.
Hayırlı olsun.
Bence çok narin ve şık bende böyle küçük yüzükler seviyorum
Ellerin büyuk ölcusunu almadiniz mi dar olmus gibi sanki
Tektaş neysede diğerini görsem nişan yüzüğü demem benimki alyans taşlı böyle nişan yüzüklerini pek yakıştıramıyorum ben
Normal basit bir alyans alsaydin keske. Bunu takan kadin gorsem bu evliymis demem. Normal her kızın taktiği yuzuklerden gibi duruyor.
Küçük yüzük ama ne farkeder gönüllüler Bir olsun Yeter ki Allah ayırmasın mutluluklar dilerim 🌺
Sagolun umarim. Şu an iyi sekler hissetmiyorum son zamanlardir hayirlisi
Ah bu anneler ya 😂 benimki sade ince bir alyans üstünde küçük taşları var, kendim beğenmiştim. Tektas falan da almadım, yüzüğü görenlerin yorumu şu : bu ne böyle neden bukadar küçük 😂😂
Klasik
Hayır çok güzel duruyor büyük olanlarda benim tercihim bu da senin zevkin kimsenin söz söylemesine izin verme bence
Tercihim değil yazaccaktim
Yuzukler guzelde o eller ne bir onarici krem sur bacim
Hastayim oyuzden
Böyle şeyleri sorun etmeyin, sevgi ve saygı varsa diğerleri arkadan gelir, tabi ki çalışarak. Bu hayat pahalılığında insanları zorlamamak gerekli. Allah tamamına erdirsin
Yüzük sembolik bir şey gösterişli olmasına gerek yok. Bence çok hoş
Nişan yüzüğü gibi durmuyor bence alyans daha hoş olurdu sade zarif bı alyans güle güle kullanın
evet nişan yüzüğüne benzemiyor. bekar olup yüzüğünü kendi alan kızlar gibi durmuş
kusura bakma bacım kızmada bana ama ikiside öyle duruyor annen haklı
Her insan maddi imkânına göre bir şeyler alır
Önemli olan yüreklerdeki samimiyet
Gönüller bir olsun bee ağa yüzün büyüğünü ne yapacaksın sevdikten sonra
işiniz gücünüz gösteriş madem git tırnaklarını da yenilet dibi gelmiş
Çok ince ve sahte gibi duruyor. Tabi senin zevkin beğendiysen sorun yok
Söyle ona, yüzükleri yanlış insana takmış.
Ne alaks
Kafa ancak bu kadar.
Ayrıl çocuktan bence sen bu adamı üzersin.
Niye? Icime sinmedi diye? Uzen o asil ilgisizlige ailesiyle beraber Ama Masallah kiz istemeye 15 kisi drgil 25 kisi cikardi annesi. Kucucuk evde 40-45 kisi olucaz sayelrrinde birde tek bi masraf ustlenmediler
İçine sinse ne sinmese ne kime hava atıcan? Seviyorsan böyle şeylere takılmaman lazımdı.
Öyle fakat her turlu cimrilik gösterdi ailesi ve kendisi pasif oldugu icin kirginim
Hayır cok hos ve tatlı sen begenmiyor musun
Sagolun taslari kucuk mu ve sadece öyle takmak istesem hic Nisan yuzugu gibi durmuyomu? Ailemdr kucuk diyo
Evet haklısnız kücük görüntüsü normal yüzük gibi ve ebatı baya kücük göze görüntü olarak sizce nasıl
Yani elegant falan ellerim kucuk cokta takilmalik diyorum cunku cok yoruldum ctesi Nisan kiz isteme var ve fazlasiyla kirginim ona karsi ailesine karsi tabi bisey demicem. Hic bir Masrafi ustlenmek istemediler talebin Arzun ne sormadilar bile. Altin aski takarlarsa odaya gifip cikaricam. Fotolarimda altin istemiyorum göruntuyu bozuyor
Sen baya sıkıntılısın ve mutlu değilsin anladığım kadarıyla neden ilerde sorun olmasın o zman neden nişanlanıyorsun ki mutlu değilisn belli ailesi cok mu cimri sana sormadılar hep kendi bildiklerini okudulat evet elerin hos ama yüzük kück olduğu için sanki yok gibi görünüyor
Evet tatsiz seyler oldu son haftalar kavga degilde benim tarafimdsn kirginliklar. Mutluydum iki gun cok göruldu cimriler ecet hic sormadilar Arzun ne istegin var mı su mastafi karsilayslim sevgilimde yaöniz bitakti öyle iste cok mutsuzum hevesim kalmadi
Belli seni baya aogutmuşlar her şey den umarım düzelir ama zor sonucta sen vaya baya kırışmışşın
Öyle sevgilime söylemek istiyorum Nisan öncesi tadsizöik olmasin diye yutuyorum herseyi. Dunde yuzukler geödi kargoyla icime sinmiyor dedim diue bozuldu halbuki parasini ödemeden? Ama artik sogudum ugrasmicam yuzuk öule kalsin hayirlisi. Komik Olan oksfsr pasif ki hic biseyin farkinda drhil benim ne hissettigmin. Cumartesi Nisan .. sevgililer gununu unuttu ya da unutur gibi yapti cunku 1 hafta sonra evlilik teklif edicekti masrafdan kaciniyim dedi ben biliyorum ozaman en buyuk kirginliklar basladi. Daha sonra Nisan var bu cumartesi vr pasif tabi öylesine sorar gibi yaoabilicegim biseyler varsa söyle dedi 2-3 seger daha önce Ama hic bi ilgi Yok söyle yapslim töreni böyle yapalim falan baya sogufum. Bugun hörusucem
Nisan öncesi ve surekki agliyorum moralim bozuk
Ee bu zamanda cok para hersey. İdare et bence
İnternet ten nişan yüzüğü almak nedir
Bayıldım çok naif duruyor önemli olan anlamı bence
Küçük evet kaça aldı ki yüzüğünü?
Annen ne anlar çok zarif inan
Yüzüğün büyüklüğü küçüklüğü değil olay bence
Gayet iyi o oje rengi ne ya😀
İnce ve zarif, gayet hoş duruyor ben beğendim
Gayet iyi bence bana göre güzel ve hoşta görünüyor
Tamtur yüzükteki taşlar zaten tektaş gibi olmaz ki
Bence güzel , ellerinde güzel bu arada