Bir pantolon falan alınacaksa, evde ölçerim aynı ölçüyü almaya çalışırım, bir yerde denemek asla hoşuma gitmiyor. Bunu gerçekten severek yapan var mı? 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ayni fikirdeyim seninle, mağazada kıyafet denemekten nefret ediyorum. Ama maalesef denemeden alamıyorum, kalıplar bedenler birbirini tutmuyor. Aynı marka bir ürün alırken bile sorun oluyor. Dün mark and spancer dan aldığım iç çamaşırları geldi ve hüsrana uğradım ayni beden yıllardır giydiğim çamaşır model bile ayni ama büyük oldu iade olmadığı için onca para çöp oldu. Sıkıntılı durumlar işte..
Evet işte ama oralarda giy çıkart da sıkıntı. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)
Aynen öyle, rica ederim.
En güzeli internet alışverişi, yorumları oku bedenden emin değilsen uygun olacağını düşündüğün 2 bedeni sipariş et, evine gelsin dene olan kalsın diğerleri iade 😊 yoksa AVM'de sıra bekle, kanter içinde giy çıkar bilmem ne... Vitrin önünden geçmeyi bırak avmye girmekten bile nefret ediyorum.
sıkıntılı işler ya :D
Üşengeç olduğum için mağazada hem kıyafet denemek, hem de istediğimi bulmak için mağaza mağaza gezmek tam bir işkence. Nefret ediyorum o yüzden alışverişten. Bedenimi biliyorum, yorumlara da bakarak netten alışveriş yapıyorum genellikle😅
yani ben internetten tam kıyafet yanlış çıkar diye şey yapmıyorum ama mağaza gezmeyi de sevmem evet xd
Evet bende sevmiyorum kıyafet denemeyi, dar bir alan, üstelik yıkanmamış başkalarının denediği kıyafetler beni hep rahatsız eder mümkün olduğunca denememeye çalışıyorum 😶
Cevap
14Cevap
Bence işkence değil aksine güzel kendi olculerinde birebir alıyorsun 😅 tanı fazla falzla denemek her türlü işkence.
valla o bi kere çıkartsam bile üstümü işkecne dsf
Niye bu kadar nefret ediyorsun ki? 😂
işte sevmiyorum çıkartıp giymeyi :D
O zaman sen mağazaya girip beğendiğine alıp bedenini seçip şundan bir tane lütfen diyorsun dur 😂
üstümdeki pantolonun aynısından var mı diyorum. D
Yoksa?
ona en benzeri hangisi peki derim :)
Anladım iyiymiş 😄
Oysa ki ben mağazalara girip kombin yapıp kabinde deneyip tek tek hepsinin fotoğrafını çekip hiç birini almadan çıkıyorum jakdjakjdksjsk
sen işin eğlence boyutundasın sdf
Ciddi boyutta olmak için para lazım o da bende yok...
Her markanın kalıbı aynı değil o yüzden denemek gerekiyor. Bazen keyifli oluyor ama kalabalıksa o telaşenin içinde denemek işkence haline geliyor
Denemeden alınca eve geldiğimde kıyafeti tekrar denediğimde olmuyor üstüme her giyim markasının ölçüsü kalıbı farklı oluyor mecburen deniyorum
Ben de kıyafet denemeyi sevmem ama mecbur deniyorum. Çünkü ne zaman kendi bedenimi bulup denemeden alsam üstümde çuval gibi duruyor.
Valla deneyip alıyorum genellikle ama bunu hiç sevip ya da sevmediğimi düşünmedim 🤷🏻♂️😄bi pantolon denemek ne kadar işkence olabilirki
Ama intenetten alıp iadeyle uğraşmak kadar büyük bir işkence değil.
Hiç sevmem sırf bu yüzden alışverişten vazgeçiyorum
Değil. Ama mağaza çalışanının sizi dikizleyip rahat bırakmaması edepsiz bir işkence.
Açıkçası bana da işkence gibi geliyor bu yüzden online alışveriş yapmak tercihim.
Bu olaydan nefret ediyorum ama katlanmak zorundayıss🥴
Keşke o kadar havasız olmasalar :(
Mağazanın deneme kabinine ve benim o gün giydiğime bağlı olarak değişir.
Kesinlikle öyle Matadorcum kıyafet değil de ayakkabı denemek çok eğlenceli.
Valla şişman biri düşünsün ben bedenimi biliyorum alıyorum hep oluyor sorun olmuyor kısacası
şişman değilim hiç gerçekten ama sevmiyorum hiç xd
Estağfurullah şişman olsam olayım da değilim gerçekten yani xd
hadi bakalım başarılar diliyorum sana mücadeleye devam et :D
Sırf eğlencesine bile yapardık koronadan önce
bana çok eğlenceli gelmiyo xd
ayıltalım xd
Hele kafanda eşarp, şal varsa daha işkence
bende yok da ona rağmen işkence :D
Kıyafetin en ızdıraplısı pantolon zaten. Denemesi de giymesi de uğraştırıyor. En rahatı mont denemesi.
Alışverişten nefret ederim
Aynen işkence gibi ya
Bazen sıkıyor ama geri değiştirmemek için denerim
Hayır ya ben severek deniyorum
Ben de nefret ederim bundan
Maalesef deniyorum ne giysem olmuyor
Sevmiyorum işkence gibi geliyor
Hiç sevmiyorum alalım geçelim işte.
Değişim ya da iadeyle uğraşmak kadar işkence değil
Ben denemeyi sevmiyorum bakıyorum ve alıyorum
Biraz aksiyon filmlerini aratmıyor
Hiç sevmiyorum