Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı.
Ayni fikirdeyim seninle, mağazada kıyafet denemekten nefret ediyorum. Ama maalesef denemeden alamıyorum, kalıplar bedenler birbirini tutmuyor. Aynı marka bir ürün alırken bile sorun oluyor. Dün mark and spancer dan aldığım iç çamaşırları geldi ve hüsrana uğradım ayni beden yıllardır giydiğim çamaşır model bile ayni ama büyük oldu iade olmadığı için onca para çöp oldu. Sıkıntılı durumlar işte..
En güzeliinternet alışverişi, yorumları oku bedenden emin değilsen uygun olacağını düşündüğün 2 bedeni sipariş et, evine gelsin dene olan kalsın diğerleri iade 😊 yoksa AVM'de sıra bekle, kanter içinde giy çıkar bilmem ne... Vitrin önünden geçmeyi bırak avmye girmekten bile nefret ediyorum.
Üşengeç olduğum için mağazada hem kıyafet denemek, hem de istediğimi bulmak için mağaza mağaza gezmek tam bir işkence. Nefret ediyorum o yüzden alışverişten. Bedenimi biliyorum, yorumlara da bakarak netten alışveriş yapıyorum genellikle😅
Evet bende sevmiyorum kıyafet denemeyi, dar bir alan, üstelik yıkanmamış başkalarının denediği kıyafetler beni hep rahatsız eder mümkün olduğunca denememeye çalışıyorum 😶
Milletin sporla tipi kayar ben aksine daha da güzelleştim çok zor ama ya 😭 bu ekonomide hem bedenime masraftan kaçmadım hemde yüzüme ne gerekiyorsa yaptım