Alışveriş & Hediyeler Kasada sıranızı verdiğiniz kişi 1.000.000 TL hediye çeki kazansa parayı ister misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sosyal deneyler de çok gördük. Alışveriş kasasındasınız. Birisine sıranızı verdiniz ve o kişi 1.000.000 TL Hediye çeki kazandı. Parayı ister misiniz? Kasada sıranızı verdiğiniz kişi 1.000.000 TL hediye çeki kazansa parayı ister misiniz? Cevapla Alışveriş Soruları Hediye Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kendi rızamla vermişim sıramı hak talep etme hakkım yok. İçlenirdim ama. Şansıma da bi selam gönderirdim filan. 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bendeki şans da böyle bir şey işte der tebrik ederim)) yapacak bir şey yok. 2 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl İsterim ya eğer ruh halim kötüyse saldırabilirim hiç belli olmaz.. 1 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İstemem onun kısmetiymiş. Olmamasının vardır bir sebebi kesin o paradan bana hayır gelmeyecektir. 😃 1 1 Yorumla HardChoice +1 yıl Hep böyle avuttuk kendimizi))) Yorumla
Z-e-u-s Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Burası Türkiye Paranın yarısını bana verecek tir eminim :D 1 0 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl "Abi en azından 3-5 bir şey atsan hani :(" derim sdafdsafasd 1 1 Yorumla HardChoice +1 yıl fghfghdgfj mantıklı. Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 557 cevap paylaştı. İstemem. Duysam da duymasam da umrumda değil. 2 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 706 cevap paylaştı. Kasayı başına yıkarım 2 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Olmayacak şey değil benim şansıma bu olur 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı. İstemem 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır istemem 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kendi rızamla vermişim sıramı hak talep etme hakkım yok. İçlenirdim ama. Şansıma da bi selam gönderirdim filan.
Bendeki şans da böyle bir şey işte der tebrik ederim)) yapacak bir şey yok.
İsterim ya eğer ruh halim kötüyse saldırabilirim hiç belli olmaz..
İstemem onun kısmetiymiş. Olmamasının vardır bir sebebi kesin o paradan bana hayır gelmeyecektir. 😃
Hep böyle avuttuk kendimizi)))
Burası Türkiye Paranın yarısını bana verecek tir eminim :D
"Abi en azından 3-5 bir şey atsan hani :(" derim sdafdsafasd
fghfghdgfj mantıklı.
İstemem. Duysam da duymasam da umrumda değil.
Kasayı başına yıkarım
İstemem ya şans kısmet
Olmayacak şey değil benim şansıma bu olur
Azıcık ucundan bizede versin
Yarısını versin sjsjs
Hayır istemem ama şansıma tükürürüm
Marketi patlatırım yine de alırım o parayı
Herkes nasibini yer
Cam çerçeve yumruklarım ama parayı istemem
İstemem.
İstemem
Hayır istemem