Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı.
Tüm dünyada ve ülkemizde ekonomik sıkıntı hat safhadayken, böyle dikkat çekici bir harcama kocanızı üzmüş olabilir. Tabiki diz çok daha güzel ve çok daha kaliteli çantalara layıksınızdır, sizi tanımasam da ben böyle düşünüyorum. Eşiniz muhakkak sizi seviyor ve değer veriyordur diye de düşünüyorum. Sanırım zamanlaması yanlış olmuş. Onu anlayın lütfen. Zaten sşz de kocanızı haklı bulmuşsunuz. Bu güzel bir şey. Evet sizi de anlayabiliyorum, insan bazan nefsine hakim olamayabiliyor. Beyse olan olmuş artık. Bundan sonra daha fazla masraf yapmayarak kocanızın gönlünü alabilirsiniz. Hepimiz kendi çapımızda biraz daha tasarruf etmeliyiz, israf etmemeye dikkat etmeliyiz. Alışverişlerimizde özellikle dikkatli olmalıyız. Sevgiyle kalın efendim… 😎
Bir çantaya o kadar para (hele bu ekonomide) vermek düşüncesizce. Para senin paran. İstediğin şekilde, istediğin şeye, istediğin kadarını harcarsın. Fakat evlisin ve eşinle ortak giderleriniz var. Yaptığın harcamalara laf etmesi yanlış değil.
Yani çok şaşırdım şu an durumunuz ultra lux mu yani yle bile olsa bunlar çok uçuk fiyatlar çanta yani cicim bu 50yl likye aynı işi görüyor iade et bence ve kocan haklı altın alsan pırlanta alıp taksan emin ol en azından yatirimlik gibi bisey görür bu tepkiyi vermezdi şaka amaçlı yazmissindir umarım yoksa Bn bile sana kuserim musriflik bu ☹️☹️☹️☹️🙃☹️🙃
Maddi durummunuza göre değişir. O cantayı almak için evinizin aylık gelirinin en az 30 40k oldugunu düşünüyorum. Eger böyle bir zenginliğiniz yoksa dibine kadar haksızsınız.