AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Diş ipi kullanıyordum hala da onu kullanıyorum. Kürdan vasıfsız bişi
Kürdan ama bu fiyatlarda almıyorum milleti düdüklemeyen yerlerden alıyorum.
www.hepsiburada.com/to-fi-ta-kurdan-400-lu-japon-tipi-p-HBV00000XXCUL
Valla gün geçtikce çok şaşırıyoz ama en azından kürdanın bir tesellisi var ağaçtan oluyor sonuçta kendimi ikna edebilirim ama oto boka zam geliyor işte o yüzden isyan edip saydırasım var ama içeriside soğuktur bu mevsim de :D Allah sonumuzu hayır etsin.
Bu arada kürdanı bırak ağız calkala diyecem su da para, dişlerini fırçala diyecem ulti atmış sayılıcam o yüzden yemek yemeyelim en mantıklısı :D
Aynı kürdan bir hafta önce 11 küsürdü. :D etiketini kanım donarak değiştirdim. 😅😂 Barkodlara ve etiketteki isme tekrar tekrar baktım. Neyse kürdan zararlıymış boş verin 😂
Abartıdır sanıyordum ciddi miymiş ya tüh :D
Kulak pamuğu da zamlandı! Kurdan ile kulak pamuğunu bedavaya getiriyorum. Serçe parmağımın tırnağını uzun bırakıyorum. Ilk baş kulağımı temizliyorum sonra dişimin arasını temizliyorum 😁 iğrenç demeyin ekonomik göstergeler anca buna musade ediyor teşekkürler başkanım 🙏
Zamanında kürdan varmıdır adamlar ormandan ot yoluyodu ot nankör olmayın 😂😂 saka bir yana cidden artık çatal sokacaz sağlam zaten diş kalmadı agzimizda hastanede randavu alamiyoz bir demlik cayalla dişleri sokelimde bari dis agrisi falan kalmasa
Aynı zamanda mutluluk çubuğu olarak da kullanılıyor demek ki
kajshjkahk
500 gram kakao geçen yaz 22 lira idi, bugün aldım 20.20 liraya, neden bilir misiniz? Çünkü paketi 500 değil 100 gram olmuş aynı firmanın.
Evet, şu anki piyasa tam bu halde.
Adam şey demişti "200 liraya yediğim eti dişimin arasından çıkarmak için 30 lira vermem yemişsem orada kalsın" demişti😂😂
Evde diş ipi kullandığımdan kürdan fiyatını bilmiyorum.
Ancak bu zamlardan sonra işletmeler ağaç dalı uzatırlarsa hiç şaşırmam doğrusu.
Kürdan kullanma alışkanlığım yok diş minelerine zarar veriyor zaten ama tabiki 3 liralık ürünün 30 lira olması akıl alır gibi değil..
ben demir ataç kullanıyorum bir de demir tadı veriyor demir eksikliğimi de gidermiş oluyorum.
şok markette 400 tanesi 6.45, senin kürdan ağıza mı giriyor başka yere mi tam anlayamadım)))))))) senin kürdanın üzerinde japon tipi diyor ama çnde üretilmiş, ondan muhtemelen, japon görünümlü çnli, doğan görünümlü şahin gibi)))))))))))))))
ama adet sayısı fazla o yüzden çok pahalı değil bence
Şaşırdım doğrusu. Kürdan fiyatları füze gibi uçmuş.
Çengelli iğne, toplu iğne falan mı kullansak ormandan çalı çırpı toplayıp evde biz mi yapsak 🤣🤣🤣
20 liraya çalı süpürgesi alır koparır koparır kullanırım. :D
Ben buldum kürdan üreticem fındık dallarını sivreltir sivreltir satarım mis gibi
dilimi kullanıyorum hem kürdan dişe zararlı cok zorladıgında diş ipi kullanırım :D
Hayatımda hiçbir zaman kürdan kullanmadım. İğne kullanıyorum. ŏ﹏ŏ
işte her firma deniyo bi. uçuruyo fiyatları tepki olmayınca tamam diyo yerleşiyo fiyat...
Şimdi "Tırmık" kullanıyorum diyeceğim, ona da zam gelir 😂
Bizim evde bir kuru bitki var doğal aynen kürdana benzer onu kullaniyoz
Ben bu parayı vermem çöpe torvanida ile alırım dişlerim deki kalıntı daha iyi 🤣
Bambudan yapılmış
Kürdan kullanacak hal kalmadı mıllette
İğne , tırnak ,çatal , ağaçtan koparılmış bir küçük oduncuk
kürdanlı ip kullanıyorum. illa kürdan alacaksan da bambu olanı alma pahalı geliyorsa
Tamam
bambudanmış erdoğan görmesin bunların altın kaplı olanından ister itibardan tasarruf olmaz olmayan itibarına sokayım onun milleti açllığa mahkum edenin itibarını bırak hiçbir şeyi olmaz olmadığı gibi onuru şerefide olmaz
İnşallah her şey daha fazla artar millet açlıktan ölürde akplilerle dalga geçerim. Çok zevkli mk o boş beyinlerle alay etmek
Dedem gittiği yerlerden kürdan kalem falan çalıyordu biz hâlâ onları kullanıyoruz 😀
errkekler kürdan çüklerini kullanmaya başlayabilir puhahahahahah
düz diş teli kullanıyom valla hiç 30 lira da değil en son 5 lira falandı şimdi 10 15 dir
Kullanmıyorum ki zaten ama her şey gerçekten çok pahalandi 😔
HFA bildirimi uygulaması üzerinden ticaret bakanlığı na şikayet edin hanımefendi
Önceden aldığım kürdanlarım var ve baya çoklar yenisine gerek duymuyorum
Bi restorana gider adamların kurdanlari alırım dhsidnnd 30 TL lik de bir şey yerim mis dhsjdbsjdsbdjb
Parmağımı :D
serçe parmağın tırnağı da hafif uzunsa tadından yenmez kjhsafkhja
Oo oradan gelen parça etin tadı başka bir şeyde yok :D
anlık olarak serçe parmağımın tırnağını uzatmaya karar verdim
Normal de bu ürünün her yerdeki fiyatı 21.50
Bunlar baya kasıkçı imiş ya
Diş ipi alırım %100 karda olurum
Tespitler, tavr, tutum.
Kesinlikle cok sempatik kadinsin..
Ağaç sapı üzüm çöpü :D
lokantadan cep yapıyorum 😂
Cnmm dikis ipi kullanıyom yha