AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yolu bilmiyorum da yapan arkadaşların etik anlayışı doğru yol değil. ("Per Aspera Ad Astra" şarkı olarak da dene derim. Zorlu yollardan Yıldızlara...)
Dinledim
Haggard seven biri olarak Herr Mannelig de tavsiye ederim o zaman.
Onu dinlemişim ama dur bida dinliyim
Çok iyidir. Sözleriyle de öyle. Ki Haggard İtalyanca söyler bunu. Ben hikayesini ve mesajını seviyorum.
Mademoiselle noir dinledin mi?
Bir iki üç dakika sonra dinlemiş olurum 😁
Güzel bir baladmış. Hoş. Medieval hikayeleri seviyorum. Geneli karanlık temada olsa da...
Nerde o hikayeler youtube da videoları var mı
ya da herhangi bi site
Youtube'da videoda sözleri vardı bahsettiğin baladın ben oradan baktım. Ama ben genelde şahsen araştırıyorum. Geneli üzücü şeyler. Cahil halk, anlamadığı her şeyi lanetli ya da is büyülü itham edip yok ediyor. Bütün güzelliklere karşı tavırları bu... Ve inan durumun çağ ile alakası yok.
Hemm taşlıyorlar demek yazık aynı bana yaptıkları gibi nasıl araştırıyorsun banada söyle
Sana da söyleyeyim. Genelde yabancı kaynaklarda denk geliyorum. Ama cidden denk geliyorum. Onun dışında google'da arıyorum. Ama İngilizce arama yapıyorum. Türkçe çok done alamazsın.
İngilizce mi pöff 😏
Niye? Yabancı dile tavrın çok netmiş.
Yok be aksine ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum ilgim sevgim merakım varda zorlanırım yine de 😏
Zorlanırsan ulaş bana diyeceğim de gerek yoktur. Bir sürü çeviri sitesi var.
Tama
millette haysiyette kalmadı. biz bulsak sahibini arar eline de teslim ederiz. milletin kafaya bak gidip alışveriş yapıyo...
İşte bu yüzden temassız kart kullanmıyorum cunku senede en az 4 kez kaybediyorum unutuyorum
Bu devrin insanından her şey beklenir. İnsanlık ve vicdan aramayin...
Bazen bende de düşer korkusu olmuyor değil. 😬 Allah korusun aman 🤦🏻♀️
200 lira limit koydum üzerini şifresiz cekmez yapılan her çekimde bildirim olarak düşüyor telefonuma farkederim öyle bir durumda
beleşçiliğin kitabını yazmışlar ha başkasının temassız kredi kartını al market market dolaş oh :D
Biz öyle bişey yapsak beşinci boyut Salih çıka gelir vicdan yaptırır mkk djdjdjjs
vicdansizlik bence ya bilmiyorum abi ya
Kimsenin hakkına girip te haram para yemem ben.
Bulsam sahibine geri veririm.
İşte bu yüzden temassız kart kullanmıyorum.
Vicdansız varlık çok maalesef.
Ben çok kişiyi uyardım bu konuda temasıza hayır
Temassız sakat baya🙄😂
Temassızlarda Limit 400 ₺ olan kartlar var
Iste bu yüzden temassız kart kullanmıyorum
Artık gözüm yerlerde olacak 😀
Haram zıkkım olur o aldıkları
Yakalandılar sonunda ama
Parayı geri aldılar mı?
Harcamislar zaten en son arabaya benzin almışlar
İşte harcamaları geri iade aldımi kart sahibi onu diyorum?
Onu bilmiyorum
Yakalanmalari da yeter ama geri iade olmalı fakat vicdan kimde varki😏
Aynen fenomenemis zaten onlar
Öyle bi yol olsa bize hep diken çıkar 😂
Olabilir ncjcjjc
Bu ne genişlik ya
Yok bilem ben😂
Yazık günah yahu...
Bro nickindeki kelime normalde Daedra değil miydi?
@Lucky-Luke Evet normalde Daedra ama birebir kopyalamak istemedim böyle daha çok hoşuma kaçmıştı zamanında.
şans