Youtube'da videoda sözleri vardı bahsettiğin baladın ben oradan baktım. Ama ben genelde şahsen araştırıyorum. Geneli üzücü şeyler. Cahil halk, anlamadığı her şeyi lanetli ya da is büyülü itham edip yok ediyor. Bütün güzelliklere karşı tavırları bu... Ve inan durumun çağ ile alakası yok.
Sana da söyleyeyim. Genelde yabancı kaynaklarda denk geliyorum. Ama cidden denk geliyorum. Onun dışında google'da arıyorum. Ama İngilizce arama yapıyorum. Türkçe çok done alamazsın.
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Yolda buldukları temassız kredi kartı ile market market dolaşıp alışveriş yaptılar hangi yol bu bizde ordan gidelim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1214Dinledim
Haggard seven biri olarak Herr Mannelig de tavsiye ederim o zaman.
Onu dinlemişim ama dur bida dinliyim
Çok iyidir. Sözleriyle de öyle. Ki Haggard İtalyanca söyler bunu. Ben hikayesini ve mesajını seviyorum.
Mademoiselle noir dinledin mi?
Bir iki üç dakika sonra dinlemiş olurum 😁
Güzel bir baladmış. Hoş. Medieval hikayeleri seviyorum. Geneli karanlık temada olsa da...
Nerde o hikayeler youtube da videoları var mı
ya da herhangi bi site
Youtube'da videoda sözleri vardı bahsettiğin baladın ben oradan baktım. Ama ben genelde şahsen araştırıyorum. Geneli üzücü şeyler. Cahil halk, anlamadığı her şeyi lanetli ya da is büyülü itham edip yok ediyor. Bütün güzelliklere karşı tavırları bu... Ve inan durumun çağ ile alakası yok.
Hemm taşlıyorlar demek yazık aynı bana yaptıkları gibi nasıl araştırıyorsun banada söyle
Sana da söyleyeyim. Genelde yabancı kaynaklarda denk geliyorum. Ama cidden denk geliyorum. Onun dışında google'da arıyorum. Ama İngilizce arama yapıyorum. Türkçe çok done alamazsın.
İngilizce mi pöff 😏
Niye? Yabancı dile tavrın çok netmiş.
Yok be aksine ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum ilgim sevgim merakım varda zorlanırım yine de 😏
Zorlanırsan ulaş bana diyeceğim de gerek yoktur. Bir sürü çeviri sitesi var.
Tama
Parayı geri aldılar mı?
Harcamislar zaten en son arabaya benzin almışlar
İşte harcamaları geri iade aldımi kart sahibi onu diyorum?
Onu bilmiyorum
Yakalanmalari da yeter ama geri iade olmalı fakat vicdan kimde varki😏
Aynen fenomenemis zaten onlar