Alışveriş & Hediyeler Trendyol'dan kredi kartıyla nasıl alışveriş yapılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Trendyoldan kartıyla nasıl alışveriş yapılır daha önce hep nakit yaptığım için hiçbir bilgim yok tecrübeli olanlar bilgi verebilir mi Güncellemeler+1 yıl Kredi kartıyla yazacaktım sadece kartı yazmışım Trendyol'dan kredi kartıyla nasıl alışveriş yapılır? Cevapla Trendyol Soruları Alışveriş Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. kart bilgilerini girip onaylıcaksın 0 0 Yorumla
ftmnr67 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl kart bilgilerini girip onaylıcaksın sorun olmaz zaten istediğin zaman silersin 0 0 Yorumla
çaylar_hazır_mı Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kart bilgilerini yazıp onaylıyorsun işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu biliyorum zaten banka kartıyla çok fazla sipariş verdim ama kredi kartında taksit falan nasıl oluyor? Neye göre çekiyor parayı, ödemeyi nasıl yapıyoruz Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl dolandırılırsın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye ne alaka Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl sen parayı bana at ben ödeme yapayım eline gözüne bulastırma Yorumla Soran +1 yıl Elite üyeyim :) Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl elite derken Yorumla Soran +1 yıl Daha çok sen dolandırılırsın gibi geldi bana. Bilgi edin derim. Boş konuşmak yerine Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl ben sana göndereyim sen bana al o zaaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kart bilgilerini girip onaylıcaksın
kart bilgilerini girip onaylıcaksın sorun olmaz zaten istediğin zaman silersin
Kart bilgilerini yazıp onaylıyorsun işte
Onu biliyorum zaten banka kartıyla çok fazla sipariş verdim ama kredi kartında taksit falan nasıl oluyor? Neye göre çekiyor parayı, ödemeyi nasıl yapıyoruz
dolandırılırsın
Niye ne alaka
sen parayı bana at ben ödeme yapayım eline gözüne bulastırma
Elite üyeyim :)
elite derken
Daha çok sen dolandırılırsın gibi geldi bana. Bilgi edin derim. Boş konuşmak yerine
ben sana göndereyim sen bana al o zaaman