Evet, inanıyorum.
Hayır, inanmıyorum
Kararsızım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

ürüne göre değişir ya bir ürünün ederi vardır. Önce bunu belirlerim piyasa araştırması yaparım, onun üzerindeyse indirimin gerçek olmadığını düşünürüm. Ancak piyasa fiyatından düşükse gerçekten indirim var demektir bana göre :D
İndirim etiketlerinden kaçıyorum desem? :D Fiyatı yükseltip üstüne tekrar önceki fiyatına çekmek hatta daha üstüne çekmek indirimse evet, inanıyorum :D
Eski market çalışanı olarak şöyle söyleyeyim 1 hafta önce bindirim geliyor sonrasına eski fiyata indiriyorlar.. ohh ifşaladım ajsjsj
Helal duyarlı vatandaşşş 😀
Her zaman 😅
a101 bile olmuş a 201 ne indirimi beybisi yahu
Güzeldi bu sjjs
Cevap
29Cevap
Kimse kar etmeyeceği bir şeyi satışa sunmaz. Ürün bozulmak üzere değilse, son kullanma tarihi yaklaşmamışsa ve çöp konumuna gelmeyecekse karsız ürün satılmaz. İndirim etiketleri de bu bakımdan aldatıcıdır.
Bence de 👍
Şöyle eğer fiyat takibi yaparsan olağan indirimi görürsün olay fiyat takibiden geçiyor
#MustiEmre
İstisnalar var ama her indirime inanmam. Daha yüksek bir fiyat yazıp asıl giyati indirim yapmış gibi gösteriyorlar , raflara indirimli fiyat yazıp kasada asıl fiyatı uygulamaya devam ediyorlar, Gr , miktar oyunları yapan var vs vs...
İndirim yalan etiket gerçek
Zincir marketlerin indirim yapacaklarını açıkladıkları 29 Aralık tarihinden bu yana gelen elektrik, doğalgaz ve akaryakıt zamları etiketlerdeki değişimi yeniden hızlandırdı
Evet, inanıyorum. Çünkü takip ediyorum. İndirim süresi bittikten sonra fiyatı ciddi yükseliyor.
gözlerimizle görüyoduk zaten. şimdi enflasyon sağolsun artık etiket yok. kasaya gidene kadar herşeyin fiyatı değişiyor zaten.
Onu anlamak için o ürünlerin fiyatlarını takip etmek lazım ki bu aralar pek mümkün değil saatlik değişiyor mübarek
Ben indirim giyim ve ayakkabı da takip ediyorum ama maalesef bu indirim dedikleri gerçek bir indirim değil buna dolayı inanmıyorum
Tabii ki inanmıyorum hangi etiketi veya indirimden bahsediyorsunuz gelen zamlar günlük değişiyor
İnansam da inanmasam da fiyat orada yazan ve almak zorundayım.
İnanan ya mal'dır ya da fazla eli mahkum olarak inanmaya çalışandır..
Biri birbirinden fiyat yükseltiyor sonu hayır etsin
10 yere bakar öyle alırım. Paramız olsada enayi değiliz :Dd
Burası turkiye burada her sey olabilir knk
Ticari bir oyun ve her seferinde yiyoruz.
İndirim değil, bindirim olmuş.
Kim inanır..
Kadir inanır.. hİ. hi.
Milleti kandırdıklarını sanıyorlarm
Yalan dolan şeyler etikette oynama yapıyorlar
Bu sektörde çalışan biri olarak çoğuna inanmıyorum
Alışveriş fişinde görülüyor
Bindirim o indirim değil.
Hiç bir zaman inanmadım
Durduk yere indirim olmuyor🙈
25 olanı 30 yazıp 24,99 indi diyorlar
Hiçbir zaman inanmadım