Klima, elektrikli soba, kömür sobası
Evim çok soğuk ısınmıyor
Evim çok soğuk ısınmıyor
Ufo ısıtıcı alabilirsiniz marka infrared ısıtıcı modeli özellikle yoğun ısı kaybına uğrayan yerlerin ısıtılması için tercih ediliyo tasarım ve üretim sürecinde yapılan planlamalarla enerji tüketimi azaltılmış olan UFO ısıtıcı hem şık hem de kolay kullanıma sahip ısıyı yayarak ortamı ısıtan model sayesinde kısa sürede dilediğiniz konforda ısınmış bir ortama sahip olabilirsiniz havadaki partikülleri yakmadığı için koku yakmayan ve nem dengesini bozmayan ısıtıcı ile 30 metrekarelik alanı kolaylıkla ısıtabilirsiniz oldukça kullanışlı hemde
Kömür sobası candır 😎
Cevap
10Cevap
Selamlar,
Bu konuda benim yazdığım güzel bir bencem var. Eğer bunu incelersen kafana göre bir şey bulabilirsin.
Soğuk Havalarda İçinizi Sıcacık Yapacak Isıtıcı Tavsiyeleri!
Yani ben elektrikli ısıtıcı kullanıyorum, evim çok büyük olmadığı için yeterli oluyor. Doğalgaz da çalışmadığı için ödediğim tek yüklü fatura elektrik oluyor. Biraz daha mantıklı geliyor bana açıkçası böyle yapmak
Öncelikle merhaba, eğer komple evi değilde kaldığın odayı ısıtmak istiyorsan kesinlikle benim tercihim klima olacaktır.
Her ne kadar soba gibi duruyor olsada sağlık açısından ve insan sağlığının bu kadar ucuz olduğunu düşünmediğim için klima diyorum.
Bunun yanında Ufo dediğimiz elektirikli soba da tercih edebilirsin ama ben klima kullanıyorum ve bana göre kışın ısınmak için en iyi ısıtıcı şekli klimalardır. Ben gayet memnunum açıkçası...
Salonda da var, yatak odamda da...
Nerede isem orayı açıyorum.
Ev genel olarak ısınsın istiyorsan doğal gaz bağlanabilir.
Ufo ısıtıcı alabilirsiniz marka infrared ısıtıcı modeli özellikle yoğun ısı kaybına uğrayan yerlerin ısıtılması için tercih ediliyo tasarım ve üretim sürecinde yapılan planlamalarla enerji tüketimi azaltılmış olan UFO ısıtıcı hem şık hem de kolay kullanıma sahip ısıyı yayarak ortamı ısıtan model sayesinde kısa sürede dilediğiniz konforda ısınmış bir ortama sahip olabilirsiniz havadaki partikülleri yakmadığı için koku yakmayan ve nem dengesini bozmayan ısıtıcı ile 30 metrekarelik alanı kolaylıkla ısıtabilirsiniz oldukça kullanışlı hemde
Acık. yerler var ise kapatmaya bak bir acıklık. vardır belkide?
Iyi bir kömür sobası gec ısınır gec soğur içi tuglali olmali
eskiden komurdu Şu an battaniye
Ateşli bı hatun bence 😃
Yatak ve içinde bir muz
Soba
Kadın en iyisi sıcacık sarıl yat ddd
Babam kel elimi koyuyorum isitici gibi
Doğal Gaz
Doğalgaz peteği
kömür sobası
Sevgili
Eş sevgili 😊😍