Yaa aşırı heyecanlıyım. Cumartesi günü ilk defa erkek arkadaşımın annesiyle tanışacağım. Onların evine gideceğiz büyük ihtimal. Eli boş gitmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşımın annesiyle ilk defa tanışıcam. Giderken ne götürsem?
Ev dekorasyon eşyalarında kayınvalideniz eğer çiçeklere düşkünse ona bir vazo hediye edebilirsiniz yandan asmalı model duvar saatleri son yıllarda oldukça moda olan bir aksesuardır bu tarz bir saati ya da tablo görünümlü şık bir duvar saatini hediye edebilirsiniz kayınvalidenize oda kokularını seven anneler için bambu çubukları olan porselen şişe içerisinde oda kokusu hediye edebilirsiniz mum ve mumluklarda yine hediye seçenekleri arasında şık bir alternatiftir özellikle ahşap modelde mumlukları düşünebilirsiniz hediye olarak.
Ev dekorasyon eşyalarında kayınvalideniz eğer çiçeklere düşkünse ona bir vazo hediye edebilirsiniz yandan asmalı model duvar saatleri son yıllarda oldukça moda olan bir aksesuardır bu tarz bir saati ya da tablo görünümlü şık bir duvar saatini hediye edebilirsiniz kayınvalidenize oda kokularını seven anneler için bambu çubukları olan porselen şişe içerisinde oda kokusu hediye edebilirsiniz mum ve mumluklarda yine hediye seçenekleri arasında şık bir alternatiftir özellikle ahşap modelde mumlukları düşünebilirsiniz hediye olarak.
Ev tekstili, dekorasyon veya mutfak eşyası en garanti seçeneklerdir. Yanında bir buket çiçek de olabilir. Annesi nelerden daha çok hoşlanır öğren sevgilinden.
Az çok nelerden hoşlanır bunları bilmek gerekiyor. Şimdi kızların tutup çiçek falan götürmesi bana saçma geliyor. Eğer kendisi kapalı bir bayansa ona göre bir eşarp alabilirsin. Bunun yanı sıra şal, bere ya da atkı tarzı kışlık bir şeylerde alabilirsin. Çok büyük ve kaba duran bir şeyler almak saçmak olur. Bana göre butik ve küçük eşyalar alabilirsin. Bu dediklerim oldukça mantıklı bence. Bundan başka ise aklıma hırka geldi. Böyle bir hediye de hoş olabilir.