özel olmasını istiyorum ama bir türlü ne alacağımı bulamıyorum lütfen bi yardım edin.
özellikle erkekler siz nasıl bir hediye almak isterdiniz?
özellikle erkekler siz nasıl bir hediye almak isterdiniz?
Tarzını biliyosan güzel bir deri ceket alabilirsin mesela hem giydikçe seni hatırlar veya müzik dinlemekten hoşlanan bir sevgilin varsa ona güzel bir kulaklık alabilirsin spor ayakkabı hatta güzel hoş kokulu bir parfüm bile olabilir erkeklerin öyle yüksek bütçeli gösterişli bir hediye aramaz kadınlar gibi ne alırsan al eminim hoşuna gidecektir güzel bir gömlek bile alabilirsin tercih tamamen sana kalmış dediğim gibi her türlü hediye hoşuna gider ve gönlünü kazanırsın bu şekilde
Tarzını biliyosan güzel bir deri ceket alabilirsin mesela hem giydikçe seni hatırlar veya müzik dinlemekten hoşlanan bir sevgilin varsa ona güzel bir kulaklık alabilirsin spor ayakkabı hatta güzel hoş kokulu bir parfüm bile olabilir erkeklerin öyle yüksek bütçeli gösterişli bir hediye aramaz kadınlar gibi ne alırsan al eminim hoşuna gidecektir güzel bir gömlek bile alabilirsin tercih tamamen sana kalmış dediğim gibi her türlü hediye hoşuna gider ve gönlünü kazanırsın bu şekilde
Cevap
8Cevap
Sallama model tespih al. Salladıkça seni hatırlar. Veya ismine özel tespih yaptır. Tespih taşında adı ve soyadı olsun. Veya ikinizin adı yazan bir tespihte olabilir. Erzurum Oltu taşından olabilir.
Klişe hediyeleri sıralamışlar yine.. İnstagram/atolyeleylavi'ye bir göz at istersen, kişiye özel çok amaçlı defter yapıyorum:)
Saat yüzük
Gümüş kolye
Damak kare Antep fıstıklı
Ona sürekli seni hatırlatacak bişey al
mesela üzerinde bizi hatırlatan bir yazı yazan anahtarlık filan olur mu
Çok basit olmazmı ya
mesela siz nasıl bi hediye almak isterdiniz
Ben mesela zarlardan çok hoşlanırım bir kız arkadaşım almıştı bişeyler yaşarken onunla karar veriyorduk genelde
tamamdır teşekkür ederim
Araba al çok sevinir.
o kadar param olsaydı da alsaydım ama yine sevinmezdi paramla ezmiş gibi olurdu
JASHHSHXHX
Bence saat
ilk akla gelen saat oluyor ama
Herkesin derdi o özel olmasını istemesi
ayynenn
Saat mantikli
biraz klasik kaçmaz mı
Her zaman gideri var bence
tamamdır teşekkürler