3 aylık flörtüm bana yılbaşı hediyesi almış sürpriz oldu açıkçası ben hiç birsey almamıştım çünkü cumartesi görüştük paketin içinden çıkartma istersen dedi bordo kadife tanga ve dantelli sutyen takımı vardı görünce almadım verdim eline sert bir şekilde hoscakal bile demeden yanından ayrıldım aramalarına mesajlarına dönmüyorum bu hediye de fesatlık aramam doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHediye alınırda iç çamaşırı birde yılbaşı için niyetini az çok belli ediyor ben olsam iyi niyet bile olsa almam yanlış anlamasın diye tabii 3 ay da az bir süre değil birbirinizi tanımak için belki ondan sıkılmıştır ama yine de yaptığı sevgili değilseniz yanlış. Birde ayrılmak denmez çünkü zaten birliite değilsiniz :D tanıma süreci işte :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak ben yazmadim sorumu site düzeltmiş süper soru seçtikleri için
En İyi Cevaplar
+1 yılBelki de aldığın hediyeden sonra; "Anne bak sevgilim bana ne almış!" şeklinde annene göstermeni bizzat istemiştir gözüne girmek için. Fesatlık aramam doğru mu diye kararsızsın hâlâ ne ayıp.
21 Yorumla
Soran+1 yılKararsız değilim de sormak istedim sadece ortak arkadaş ortamında tanıştık daha önce aramizda böyle konuslar hiç geçmedi seviyeli ilerleyen tanışma sureciydi ondan bir şok oldum
+1 yılilişkini kes hemen o çocuktan resmen zarf atmış. iyi tepki verseydin yatağa atmak için çabalayacaktı. hiç bekleme görüşmeyi bitir
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle yani Allah'tan erkekn gösterdi amacını
- +1 yıl
aynen öyle. sakın alttan alma affetme böyle bir terbiyesizlik olamaz. ben bile sevgilime 2 senenin sonunda iç çamaşırı aldım onda da ihtiyacı olduğu için aldım cinsellik olsun diye değil siyah normal bir şey aldım.
+1 yılAmacı belli zaten insan içinde rezil etseydin keşke az bile yapmışsın
13 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi erkenden belli etmesi çok iyi oldu keşke kafasına calsaydim diyorum ortak arkadaş ortamında tanıştık hala rezil etmek için geç değil o yüzden
- +1 yıl
Hala yapabilirsin kimse de çıkıp sana neden diye sormaz için rahat olsun zararın neresinden dönersen kardır
- +1 yıl
Rezil etme o hata yapmış sen de yapma
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
48Cevap
+1 yılHiç almasaymış "hediye almadı" diye terk edilmezmiş. Çocuk şimdi verdiği paraya da üzülüyordur, gittiğine de.. :D
Ama şunu da unutmamak lazım, bu hediyeyi alacak cesareti ona sen mi verdin yoksa kendi kendine mi girdi bu topa?12 Yorumla
Soran+1 yılBen de bu cesareti anlamlandiramadim ortak arkadaş ortamında tanıştık gayet seviyeli giden bir tanışma sureciydi asla böyle bir konu da geçmedi aramizda neden böyle birsey yaptıysa şok oldum ben zaten hep sınırlarımı korudum arada bir çizgi var
- +1 yıl
O zaman sonuna kadar haklısın. İletişimini kesmekle doğru yapmışsın.
+1 yıl3 aylık bir flört icin (iliski oluyo mu bu sevgili misiniz su an?) cok abarti bir hediye. Evlilik dusunuyor musun ilerisi için bilmiyorum ama zor. Canm erkek beyni ahan da böyle calisir. Dogru yapmissin mesafeni koy, isterse ciddi dusunuyosa ha bu kız farkli bak diyosa gelir zaten.
23 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevgili değiliz sadece birbirimizi tanımaya çalışıyoruz 3 aydir konuşuyoruz o seslilik aşamasında değiliz
- +1 yıl
Koşarak uzaklas sirtlan bu hayir gelmez bundan.
Soran+1 yılKesinlikle erkenden amacını Bell etmesi iyi oldu
+1 yılÜç ayda ne konustugunuza bağlı. ćocuk niyetini göstermiş.
Cesaret almış olmasın?12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka asla böyle bir konuşma madi aramizda ben hep mesafeyi koruyan tarafım seviyeli bir tanışma dönemiydi
- +1 yıl
Ayıp etmiş. Doğrusunu yapmışsiniz
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılYüzüne tükürseydin terbiyesiz herif hemen ayrıl bu sapıktan amacı seninle gönül eğlendirmek
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz sadece tanışma asamasindaydik Ben de bu cesareti anlamlandiramadim ortak arkadaş ortamında tanıştık gayet seviyeli giden bir tanışma sureciydi asla böyle bir konu da geçmedi aramizda neden böyle birsey yaptıysa şok oldum ben sınırlarımı hep korudum çizgimiz belli ettim hiç böyle bir konu da geçmedi aramizda vu zamana kadar
- +1 yıl
Hım anladım en iyisini yapmışsın onunla bence bir an önce ileşitimi kesmelisin. Kim bilir her tanıştığı kızlara iç giyim alıp aklınca hediye vermekle kandırıp ilişkiye girmek istiyor. Kendini sakın kullandırma ona
Aranızda böyle bi sohbet yokken aldıysa eğer yaptığın doğru bi hareket
12 Yorumla
Soran+1 yılYoktu hiç olmadı seviyeli ilerleyen bir tanışma sureciydi anlamlandiramadim bu hediyeyi
+1 yılilişkiniz ne seviyede bilmiyorum ama 3 aylıksa muhtemelen bu samimiyette değildir yaptığın doğru olmuş bence böyle bi hediye ters kaçar daha 3. aydan eğer niyetini gösterdiğini düşünüyorsan kesinlikle açma daha telefonlarını ha eğer yok içinden gelmiş almış diyosan 1 kaç güne konus bence
10 YorumlaHep söylerim, iç çamaşırından hediye olmaz diye. Farklı anlamlar yüklemen yanlış değil o yüzden. Ben de öyle bir hediye alsaydım aynı tepkiyi verirdim.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBravo çogu insan karısına almaya cekiniyor bu ne genişlik
40 Yorumla Utanmadan onu gidip nası almış ya. Allah bütün erkeklerin kökünü kurutsun. Öyle bir hıncım var ki erkeklere..
10 Yorumla
+1 yılAranızda böyle bir samimiyet henüz olmadıysa zaten en iyisini yapmışsın. Bu çok büyük bir saygısızlık.
10 Yorumla
+1 yılDaha çok erken bir tercih yapmış bence doğru bir tepkide bulunmuşsun eğer aklı başına geldiyse vay be diyecektir
10 Yorumlayani sen bilirsin , sekse yapmak istiyorum ve bunu giymeni istiyorum diye , alsaydın nasıl oldu diye resim isterdi
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl3 ayda fantezi iç çamaşırı alan 5. Ayda kuma kız arkadaşı getirir.. az bile yapmışsın
20 Yorumla En iyisini yapmışsın aferim , bitanede çakaydın suratına 👏🏻👏🏻👏🏻
20 Yorumla
+1 yılBence sana bir şey ima edip etmediğini hediyeyi verirken anlayabilirdin. Sana hediyeyi vermeden ve sen orayı terketmeden önce tavırları nasıldı?
11 Yorumla
Soran+1 yılDirekt buluşunca verdi zaten hemen verdi yani Ben de bu cesareti anlamlandiramadim ortak arkadaş ortamında tanıştık gayet seviyeli giden bir tanışma sureciydi asla böyle bir konu da geçmedi aramizda neden böyle birsey yaptıysa şok oldum
İlişkiniz ne düzeyde ki onu bilmek gerek... Ama bence daha yeni sayılırsınız bu hediye garip olmuş
10 YorumlaBiraz kötü bi seçim olmuş ama iyi yapmışsın almayarak 😂😂 iş yapayım derken göz çıkarmış 🤣🤣
10 Yorumlamillet çok fazla seks hikayesi okuyup p*rno izliyor sonra bu tarz mal mal şeyler yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHak etmiş. Sonuna kadar haklısın. Güzel bir tokatla taçlandırılmalıydı bu.
40 Yorumla
+1 yılE bacım onları almışsa üstünde görmek istemiş belli yani ama o şekilde davranman yanlış olmuş enazindan kibarca geri çevirebilirdin istemediğini nazikçe belli edebilir soyleyebilirdin.
20 Yorumla3 aylık iyi cesaret nerden tanistiniz hangi mecrada
12 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite ortak arkadaş ortamı
+1 yılHelal olsun. İt herif cok istiyorsa bacisina alsalardi bakalim o donla çamaşiri.
Boyleleri sevgiyi hak etmiyor. İç çamsasiri almak nedir? Gorgusuz. herif10 Yorumla
+1 yılHaklısın, iyi yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın iç çamaşırı alınmaz evli değilsin çünkü
10 Yorumla
+1 yılSaçmalamışsın. Yılbaşının ritüellerinden biridir bu. Geçen sene abimde bana almıştı 😀 kırmızı sütyen, kırmızı tanga + siyah jartiyer 😀
04 Yorumla- +1 yıl
Bu nasil bi genislik
- +1 yıl
Ensest vakası mı bu
- +1 yıl
@feyziiihüsnü Birbirimize karşı olan rahatlık diyelim
+1 yılBence çook iyi yapmışsın.
Başka hediye mi bulamamış mı 👎🏼
Sen bence kim ne derse desin en iyisini yaptın gururlu olmak herzaman iyidir.10 YorumlaHangi ulke? Iliskide seks var mi
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilişki değildi flört tanışma dönemi gibi ortak arkadaş ortamında tanisiktik gayet seviyeli giden bir dönemdi aramizda hiç öyle birsey geçmedi anlamlandiramadim açıkçası turkiyede yaşıyoruz
+1 yılHic yakinlasma yasamadigin biri miydi
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle birsey olmadı aramizda söz konusu dahi olmadı zaten ortak arkadaş ortamında tanıştık öyle konuşuyorduk sadece birbirimizi tanıma asamasindaydik seviyeli gidiyordu flört dönemi
+1 yıl3 ay flört mü olur afjgsshk çocucuğun canına artık tak etmiş demekki 😃
00 Yorumla
+1 yılNiye kezbanlık yapıyorsun
Çocuk düşünmüş ne güzel :D00 Yorumla
+1 yılBence hata yapmış sana hiç bişey almasa daha iyiydi
01 Yorumla- +1 yıl
İşte bu yüzden ben partnerlerime hediye almam hediye alırlar bana çünkü böyle erkekler sizin için daha çok değere biniyo🤣
+1 yılHaksızsın çocuk düşünmüş hediye almış ne var bunda?
00 Yorumla3 aylık flörtde mi oluyor ya :d 3 dakikalık değil miydi onlar :/
00 YorumlaNe kadar lüzumsuz bir hareket olmuş.
40 Yorumla
+1 yıladam seni dusunup seversin diye almis. o bir hediye o sana ait. sen bunu ters tepkiyle geri cevirmen senin vasat bir kadin oldugunu gosterir kurban ol sen o adamin tirnagina. simarmissin. halbuki oyle adamlari sevecek ozleyecek kadinlar var.. o adamin yerinde olsam bir daha donup yuzune bile bakmam
010 Yorumla
Soran+1 yıl3 ayda böyle birseyi almasına cidden böyle mi yorum yapıyorsun o halde abazasin ne diyeyim.
Soran+1 yılAyrıca sevgilim dahi değil.
- +1 yıl
beni tanisaydin eger abaza olmadigimi anlardin.. buna ihtiyacim olmadiginida gorurdun. evet kadinlari severim onlari asla yargilamam sorgulamam cunku herkesin bir yasam sekli zevk dunyasi vardir..
Soran+1 yılAramizda asla böyle borseyin konusu geçmedi seviyeli giden bir tanışma sureciydi neye istinaden alıyor aşırı saçma amacını belli etmek istemiş ben buradan bunu anladım ve bu tepkiyi verdim
- +1 yıl
o adam ters birsey yapmadi sadece zamanenin getirdigi insanlarin abarttigi zevkli yilbasi hediyesi diye kirmizi don vs hediye soylentilerine aldandi seni gozunde buyuttu sevecegini sandi hayellerinde seni yasatti ve aldi. bunun icin adami kirmamaliydin. hediyeni almali ve guzel bir dille sakin bir zamanda bundan hoslanmadigini belirtmen cok yerinde olurdu. adam sana onlari aldi diye erospu olmadin
- +1 yıl
belkide gercekten saygi duyulacak bir kadinsin fakat sana anlayis olgunluk yakisirdi. ofke dogru olmazdi
Soran+1 yılDaha farklı hediye seçenekleri var eğer kırmızı ise konu kırmızı farklı birsey alabilirdi eğer masumane düşündü ise ben bu şekilde düşünüyorum ve bunu tolera edemezdim ben eğlenilecek kadın değilim olmakta istemem
- +1 yıl
masumane dusunmustur dedim ya sosyal mecralarda yilbasinda hep o tarz hediyelerden bahsedilir. demekki adamda buna kapilmis. vallahi ben bi keresinde tekras pirlanta almistim bu kadar lafi olmamisti.
- +1 yıl
ben olsam oncelikle kirmizi gullerini alirdim. vede sevdigin seyleri veya zevklerini ogrenir ona gore bir hediye secimi yapardim.. dedigin gibi bu tarz seksi seyler abarti olmus. burada ya cahillik yatar ya da sapkinlik diye dusunulebilir. ben olaya daha cok sevgiyle askla olgunlukla bakarim.. adim attigim kadin sonucta benim deger verdigim huzur buldugum insandir. ona layik olmakta boynumun borcudur..
- +1 yıl
naptin dusundunmu
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru tabi o ne la öyle iç camasiri filan seni basit bir kadın olarak mi gördü. Bunun altında yatan mesaj şudur sen bunu giy de bir seviselim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok canım bi hediye sonuçta 3 aylık ilişki 🙂
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcanım hediye
Cevap sahibi+1 yılBen canım yazıyorum kendi kendine yazı deyişiyor
Cevap sahibi+1 yılTelefon kafayımı yedi ben yazdıklarım deyil farklı yazılar geliyor
Cevap sahibi+1 yılKafayı yedirdi bana 😂 ben canım yazmıyorum dediğin gibi
Soran+1 yılA p tal slk hediye yani
Cevap sahibi+1 yılAynen ondan daha demiyorum 😂
- +1 yıl
Allahım ne güldüm ya araya nokta koy veya bir harfi eksik yaz 😄
Cevap sahibi+1 yılBilmiyordum yasaklı kelime bende diyorum telefon kendi değiştiriyor ondan gizliye çevirdim sapık diyecekler diye 😂😂
- +1 yıl
Sitedeki herkes anlar ki bu durumu 😄
Cevap sahibi+1 yılBen bilmiyordum ama 😂 boşuna gizledim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaraman sacma olur.. bu ne cesaret
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de bu cesareti anlamlandiramadim ortak arkadaş ortamında tanıştık gayet seviyeli giden bir tanışma sureciydi asla böyle bir konu da geçmedi aramizda neden böyle birsey yaptıysa şok oldum
+1 yılHahah yok artık daha neler
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konulara adım atmaya çalışmış ama gereğinden büyük olmuş
20 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Üstünde görmek ve çıkartmak için almis zaten
20 YorumlaSeni çok basit bi kız zannetmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka tamam yaptığı iç çamaşır hoş hareket değil ama basitlikle de alakası yok
+1 yılErkeğin hızlı versionuna denk gelmişsin 😃
10 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum.
10 YorumlaHaklısın, çok iyi yapmışsın helâl valla
10 Yorumla
+1 yılSana bağlı.. sonuçta onu bizden iyi tanıyan sensin
10 Yorumla
+1 yılÇok gereksiz bir hareket olmuş iyi yapmışsın
10 YorumlaAman bee alirsan onun altina yatmicaksin korkma al kullan iste
02 Yorumla
Soran+1 yılİllaki altına mı yatmak ile alakalı bu 3 aylık sevgilisi dahi planını birine birsey yokken böyle bir hediye alınmaz bana ters.
+1 yılO an çocuğun yerinde olmak istemezdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklısın tabiki iyi yapmışsın
11 Yorumla- +1 yıl
🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmeyi düşünmediğin birini sevmiyorsundur zaten, boşuna konuşma
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya 3 aydan böyle bir hediye alınır mı ayrıca neden seviseyim ki illa sevişmek mi lazım
Cevap sahibi+1 yılHayır illa sevişmek gerekmez, ama belki onun kültürü böyle. Neyse zaten sevmemişsin onu
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru bir karar vermişsin
10 Yorumla ya biraz fazla erken olmuş onun için
10 YorumlaSeni yatağa atmak istiyormus
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAra bi zahmet fesatlık bayağı mesaj vermiş sana
10 YorumlaCanım benim adam üzülmüş iç çamaşırı yoktur diye gitmiş almış ne var bunda yahu.. evlenirsin sen bunla bak doğru erkek bu güven bana
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok komik dalga geç diye sormadım.
- +1 yıl
agzina saglik valla dogru soyledin.. bunun burada atip tuttuguna bakma. omrunde unutamicagi ve bir daha hic kimsenin almicagi bir hediye almis. bir zaman mersinde dul akli selim bir hanimla tanismistim. bulustugumuzds supriz yapip bu bahsi gecen seylerden giymisti. kendiside ilk defa boyle birsey yapmis yillarca hep arzulagim giymeyi sevgilime ozel olnayi cok istemistim ilk defa bunu severek ve zevkle yaptim demisti ikimizde cok begenmis cok zevk almistik ustelik ilk bulusmamiz ilk sevismemizdi. ve ben asla yargilamadim bilakis cok begendim cok sevdim bir dahada asla onu unutmadim. hatam yuzunden koptuk ve ayrildik yillar sonra buyuk bir is kadini olmus İstanbul'a tasinmis karsilastik konustuk. asilliginden mutavaziliginden hicbirsey kaybetmemis.
+1 yılYani ona bu konularda yuz vermiyorsan ayril direk
20 Yorumla
+1 yılKeşke o senden ayrılsaydı
00 Yorumlaİyi yapmışsın
10 YorumlaHadsiz
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > 3 aylık flörtüm bana yılbaşı hediyesi olarak iç çamaşırı aldı. Çok sinirlendim ve onu terk ettim, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler