baget güzel ama kendini göstermesi için karatının büyük olması lazım, 2 ct’den küçük bagetlerdense normal yuvarlak kesim ve ince zarif monturlü pırlanta yüzüğü tercih ederim. bu arada aynı bagetten bahsetmiyoruz sanırım, piyasadaki bagetler çok minik karatta ve düşük renk kalitesinde (h gibi) taşlar birleştirerek yapılmış, böylece taş tek bir taşmış gibi büyük görünüyor ama ona baget diyemeyiz. bir de bence büyük taştansa en iyi renkte - ışıltıda taş tercih etmelisiniz. :) :) baget ama gerçek bagetlerden. googlea yazınca ilk çıkanlardan değil. tek parçadan oluşan büyüklerden. :D
Ben çok gereksiz buluyorum böyle şeyleri ya, cidden.. yani daha ince, küçük ve zarif şeyler hoş geliyor bana. gerekli de değil, boşa dünya kadar para vermek çok anlamsız değil mi bilmiyorum ben mi sadece böyle düşünüyorum.. erkek gönlünden neyi geçirir ve bütçesine uydurursa onu alsın mühim olan zaten bunu yapması. Takılmam böyle şeylere ben...
Kesinlikle tercihimi bagetten yana kullanıyorum. Zaten tektasta bagette alyans gibi heran parmakta olması gereken ni yüzük çeşidi değil. Özel günlerde takıldığı düşünülürse baget daha şık ve zengin duran bi tercih olur