Merhaba arkadaşlar. Gratiste bir maskarayı açıp geri bıraktım. Sonra kasada Gratis çalışanı yakaladı. Tabi açtığım o ürünün fiyatını ödedim ama kasada fotoğrafımı çektiler sizce mağazadan tekrar alışveriş hakkım var mı? Bu arada hırsızlık yapmadım ürünün fiyatını ödedim ve ilerde başıma bela olur mu bu durum?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar fotoğrafımı çektikleri için bir daha diğer Gratis mağazalarına giremez miyim ürünün fiyatını ödememe rağmen?
Çok saçma ya, nasıl bir mantık fotoğrafının çekilmesi. Bence bunu şikayetvar'a filan da yaz, insanları bilgilendir. Hem diğer şubelere yaysalar ne ki, sanki yüzlerce kişi arasından seni mi tanıyacaklar. Yaptıkları aşırı saçma çok rahatsız oldum düşününce bile.
Ya evet birde benim tek suçum o barkodlu maskarayı açmaktı. Onun dışında mağazadan çıkarken oje almıştım kapıdan çıkıyordum dedektörler öttü çalışanlar bana hırsız muamelesi yaptı çantama üstüme bakmak istediler gösterdim temiz çıktım tabiiki tek hatam o ürünü açıp satın almadan bırakmaktı ama satında aldım yakalanınca yani
Hayır neden fotoğrafını çektiriyorsun ki? Ben ürünü denemek için açtım, yasak olduğunu bilmiyordum desene. Parasını da vermişsin, farzet ki sen o ürünü satın aldın, ne bu lan devletin mahkumlara yaptığı muamele gibi fotoğraf falan çekmeler. Ben olsam orada ağızlarına s1çardım. Bu arada fotoğrafını alıp tek tek tüm mağazalara dağıtacak değiller ya, dağıtsalar bile bu havada bu korona da maskeden, şapkadan kim tanıyacak seni?
Çok haklısınız zaten o açtığım ürünün yanında oje de almıştım yakalanıp ürünün fiyatını ödedikten sonra kapıdan çıkarken dedektör öttü sonra bana hırsız muamelesi yaptılar çantamı üstümü gösterdim temiz çıktım tabiiki tek hatam o ürünü açıp satın almamaktı ki yakalanınca aldım ama bir daha o mağazaya giremezmiyim?
ortada suc yokkende resmini yaymaları ne kadar yasal? şikayetvar. com a yaz bunu kendi çalışanlarını savunbamaz çünkü uluorta yapılan reziliği yazınca özürler diliyorlar.
Ya ben bir maskarayı açtım sonra onu ödemek zorunda kaldım ve ödedim sorun şu kasiyer benim fotoğrafımı çekti yani fotoğrafım diğer şubelere yayılır mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok saçma ya, nasıl bir mantık fotoğrafının çekilmesi. Bence bunu şikayetvar'a filan da yaz, insanları bilgilendir.
Hem diğer şubelere yaysalar ne ki, sanki yüzlerce kişi arasından seni mi tanıyacaklar. Yaptıkları aşırı saçma çok rahatsız oldum düşününce bile.
Ya evet birde benim tek suçum o barkodlu maskarayı açmaktı. Onun dışında mağazadan çıkarken oje almıştım kapıdan çıkıyordum dedektörler öttü çalışanlar bana hırsız muamelesi yaptı çantama üstüme bakmak istediler gösterdim temiz çıktım tabiiki tek hatam o ürünü açıp satın almadan bırakmaktı ama satında aldım yakalanınca yani
Hayır neden fotoğrafını çektiriyorsun ki? Ben ürünü denemek için açtım, yasak olduğunu bilmiyordum desene. Parasını da vermişsin, farzet ki sen o ürünü satın aldın, ne bu lan devletin mahkumlara yaptığı muamele gibi fotoğraf falan çekmeler. Ben olsam orada ağızlarına s1çardım. Bu arada fotoğrafını alıp tek tek tüm mağazalara dağıtacak değiller ya, dağıtsalar bile bu havada bu korona da maskeden, şapkadan kim tanıyacak seni?
Çok haklısınız zaten o açtığım ürünün yanında oje de almıştım yakalanıp ürünün fiyatını ödedikten sonra kapıdan çıkarken dedektör öttü sonra bana hırsız muamelesi yaptılar çantamı üstümü gösterdim temiz çıktım tabiiki tek hatam o ürünü açıp satın almamaktı ki yakalanınca aldım ama bir daha o mağazaya giremezmiyim?
Girersin, yanlış anlaşılma olduğu belli zaten.
ben olsam bidaha o mağaza uğramam interenete şikayet yazarım. resmimi çektirmem kim oluyorsa resmimi çekiyor. hıorsızlıkla mı sucluyorlar?
ortada suc yokkende resmini yaymaları ne kadar yasal? şikayetvar. com a yaz bunu kendi çalışanlarını savunbamaz çünkü uluorta yapılan reziliği yazınca özürler diliyorlar.
Bence sende oaya bu konuyu sikayet et
Ama sonuçta yaptığım hata’ya karşı kendi çalışanını savunabilir. Nasıl şikayet edebilirim sizce?
O subenin genel mudurluyune olsun int sikayet yeri meyil at ara hakini ara
Ne kadar saçmaaa ödedıgın ürünü aldınmı
Evet zaten almayı düşünüyordummmm
Fotoğraf ne alaka ben öyle Bısı görmedim
Ya ben bir maskarayı açtım sonra onu ödemek zorunda kaldım ve ödedim sorun şu kasiyer benim fotoğrafımı çekti yani fotoğrafım diğer şubelere yayılır mı?
Öyle birsey yapmaya hakkı yok yapmaz niye itiraz etmedin sadece kural geregı çekmiştir ben olsam kızardım hayırdır yaa çekiyor özelimi zaten odemışsın
aşkım
@terebro kafayı benle bozdun ha
çünkü güzelliğin aklımı başından aldı
Ona hakkı yok
Şikayetçi olabilirsin
Peki diğer şubelere fotoğrafımı yayarlar mı sizce?
Evet
Fotoğrafını çekmeye hakkı yok
olabilir aslında
Ne gibi mesela sonuçta ürünü ödedim? Sadece fotoğrafımı çektiler
görüntü almışlar sonucta ileride elerinde delil olarak durur
Niye çektiler ki