Alışveriş & Hediyeler Sevgilinizin ablasına hediye alır mıydınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Ocak ayında sevgilimin ablasının doğum günü. Sevgilimin ablasıyla aynı zamanda yakın arkadaşızda. Hediye almak istiyorum ama kararsızım. Sizce ne tarz bir hediye alayım? Ablası kapalı birisi. :) Sevgilinizin ablasına hediye alır mıydınız? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AnkaralıBirKız2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yakın arkadaşsanız alabilirsin tabii ki. Tesettürlüyse bütçene göre ikili tesettür takımlarından alabilirsin veya bi şal 0 0 Yorumla
Rencontre Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Giyim üzerine birşeyler alabilirsiniz, takı vs takar mı ona görede hediye alınabilir. 0 0 Yorumla
SherGhoul Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Ablasiyla arkadassan alabilirsin. Bu kadin ne kullanirsa onu al 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Alırdım tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yakın arkadaşsanız alabilirsin tabii ki. Tesettürlüyse bütçene göre ikili tesettür takımlarından alabilirsin veya bi şal
Giyim üzerine birşeyler alabilirsiniz, takı vs takar mı ona görede hediye alınabilir.
Ablasiyla arkadassan alabilirsin. Bu kadin ne kullanirsa onu al
Alınabilir. Hoş bir jest olur
Arkadaşsan cidden alabilirsin
Yakınsanız eğer alınabilir abla :(
Ablasına niye hediye alayım
hayır biraz saçma olurdu almazdım :)
alırım böyle bir günde..
Belki
Tabii ki almalısın
Alırdım tabi
Al tabiki
Almam
Ablası ile geçinebiliyorsak evet alırım.
Almam