Merhaba👋🏻 Thermomix almak istiyorum çeyizime yemek yapmayı bilmediğim için. İçindeki tariflerin çokluğu ve kendi kendine pişirmesi, ölçüleri tam vermesi falan derken beni baya bi cezbetti. ama fiyatı biraz çok o yüzden kullanıcıların gerçek fikrine ihtiyacım var. Thermomix’i olan bana fikri verebilir mi? 🥰
Ben de yemek yapmayı çok iyi bilmiyorum, o yüzden Thermomix'i özellikle tariflerin adım adım göstermesi ve ölçüleri kendisinin yönlendirmesi nedeniyle tercih ettim. Kullanımı gerçekten kolay, özellikle ne pişireceğine karar veremediğin zaman tarif kısmı bayağı işe yarıyor. Pişirme sırasında sürekli başında durmak gerekmemesi de benim için büyük rahatlık oldu.
Ben Thermoaşkı üzerinden satın aldım. Danışmanım Zeynep Hanım da satın alma öncesinde ve sonrasında oldukça yardımcı oldu, aklıma takılan şeyleri tek tek anlattı. Fiyatı yüksek ama yemek yapmayı çok bilmeyen biri için gerçekten pratiklik sağlıyor
Ya harika bir şey bak böyle bir rahatlık yok elim ayağım kolum bacağım. Düğmeye bas çık dışarı geldiğinde yemeğin hazır. Her çeşit börek hamur kahve birbirinden alakasız şeyleri tek bir cihazın yapıyor oluşu herkesi hayran bırakıyor. Yıllarca kendim kullandım şimdi danışmanıyım. Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin samimiyetle cevaplarım