Evde ek ıs olarak mandal montaj ısı yapan var mı veya herhangı baska bır ek ıs? ıhtıyacım varda?

merhaba arkadaslar ,
asgarı ucretl haftaıcı 5 gun calısıyorum. aksam 8 de evde oluyorum. aksam 8 den snra 3-4 saat vede haftasonları butun gun evde yapabılecegım bır ek ıs arıyorum.. ınternette arastırıyorum 2 gundur. mandal montajı yapma ısı varmıs. fırmadan fırmaya degısıklık gosterıyormus.. kımısı kargoyla urunlerını eve bıraktırıyormus bıtınce kargoyla aldırıyormus odeme kapıda yapılıyormus. kılo basına 10 ıle 13 lıra arasında verıyolarmıs.. bende dusundum gercekten mantıklı geldı.. haftada 10 kılo yapsam 100 lıra ayda yapar 400 lıra. buda en kotu yanı.. kardesım ve annem de yapar benım kadar hatta daha bıle fazla. baya bı butcemıze katkı saglarız dıye dusunmustum.. acaba dolandırıcı olabılırler mı? 2-3 fırma maıl adresı vermıs maıl attım oralara bır kac saat once.. acaba donus olur mu? aranızda ek ıs yapan var mı? soyle elıme ayda 500-600 kalabılecek bır ıs..
Evde ek ıs olarak mandal montaj ısı yapan var mı veya herhangı baska bır ek ıs? ıhtıyacım varda?