Malum ülkede bugün aldığın ürünü yarın aynı fiyata almak artım mümkün değil. İnsan korkudan ister istemez parası varsa fazladan almak istiyor.

Merhaba
Stok yapmam yani. Zaten stoklayacak ne lazımki. Hemen hemen her şey pahalı bir tık daha pahalı olması alım gücümde pek bir zorlanma yapmaz, zaten zorlanan bir alım gücündeyiz. Ucuz şeylerde stok yapılabilir yapılırsa. Onun dışında aman aman bu pahalılaşırsa alamam düşüncesi oluşmadı. <3
Turkiyede yasamiyorum yurtdisindayim ama stok yapiyoruz bu babamdan gelen bir huy garaji falan full doldurur zeytin yagi, salca, makarna, cay, konserve urunler, temizlik malzemeleri, sampuan, el sabunu falan gibi urunler ile. Icinden bir tane eksilsin gider onu tamamlar bide son kullanma tarihine gore ayarlar sirf bu stok isini yapabilmek icin dolap yaptirdi nizami dizer her seyi bende sampuan, dus jeli falan stoklarim 🙄 savas falan cikarsa idare edebilelim diye 😅
Alsakta bitecek, eeen pahalı olduğu zaman yine almak zorunda kalıcaz.
Artık zam olmayınca şaşırıcaz düşüp bayılıcaz Kemal Sunal gibi.
Cevap
13Cevap
Hayır yapmam. Fazla aldığım herseyi kötü yapıyorum ben. Bozuluyo. Dahada zararda olurum. Ama fazladan 1 paket sigara ve kahve alsam fena olmicak sanırim: ))
Hayır çünkü onlar da bir gün bitecek ve yine almak zorunda kalacağım..
Merhabalar.. Hayır zam gelir diye stok yapmıyorum. İhtiyacım varsa alırım..
sadece sheldon'un tavsiyesine uydum ve 30 yıllık pedimi bugünden aldım. ayrıca kilerde bazı şeyler 5 den az olursa annem endişeleniyor :D
geçen hafta 4 tane süt almıştım 20 liraya iyi ki de almışım.
normalde stok yapmam da içime doğru herhalde
Stok yapsanda eriyecek sadece bir zaman ertelemesinden başka bir şey değil eninde sonunda zamlara maruz kalıcan
Yapacak para olsa yapılmalı. Kahve 2 gün önce 6 tl idi şimdi 9 tl mesela.
Bizde pek zam yok aylardır stabil galiba, hatta yılbaşı yaklaşıyor diye indirimler başladı
Rutin aylık alışverişimi yaptım fazlasını yapmadım.
geçen hafta bir markette nescafe nin 10 lusu 10 tl idi 5 paket aldım
Bana en çok sigara lazım ona da yakın zamanda gelmez sanırım 😄
hayır yapmıyorum..
çünkü ne kadar yapsam da zararda olacağımı biliyorum..
Yapmıyorum, yalniz millet sapıttı.. hem sikayet edip hem de herseyden fazla fazla almak garip...
Bizimkiler dün yaptı.
Stok zenginin işi fakir s*kilmeye mahkum, karnını doyurduguna şükrediyo.
Hayır, faydasız böyle şeyler.
napim
@Sananeismimden42 kaç kilosun sen?😂
22 kiloyum yaş 24
BRUH
@Sananeismimden42 stoklara bir tane hayati ürün koymamışsın neyse çamaşır suyunu iç önce.
tm sanada tuz ruhu ve kokoreç iç
Evet eve 400 tane çikolata 55 tane kola 20 tane kek 78 tane süt 32 tane jelibon 8 tane çamaşır suyu aldim
Yaptım geçenler de xd
Sadece ihtiyacım olan kadarını alıyorum.
yapıyorum ya :D bu zamlar varyaa
Hayır ben oldukça rahatım jfjfj bilirsin
Hayır yapmıyorum hangi birine yetişelim.
Hayır yapmıyorum ama mantıksız da değil
Gelen geliyor he heyyy hiç uğraşmıyorum jfkf
Evet biz yapıyoruz ☺️
bane
Hayır kahve ve çikolata hariç ama
Yapmadım 🤗
Hangi birini yapabilirsiniz ki? Mümkün değil
Hayır
Hayır yapmıyoruz.
Yapmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?