Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Market fişlerini alıyor musunuz?❤️❤️
Eğer kedi kartı ile alışveriş yaparsam alıyorum ama nakit ile alışveriş yaparsam almıyorum. Alsam bile hemen çöpe atıyorum. Kredi kartından dolayı bakmamın sebebi de yanlış miktarda para çekilip çekilmediğini görmek. Bazen 50 Tl yerine 5bin tl falan çekebiliyorlar. Yanlış girilen birkaç sıfır başımıza bela açmasın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aklıma kasiyerken müşteriye 5 ekmek gireyim derken 50 ekmek girmiştim o geldi. Adam da hiç demiyo niye bu kadar fazla tuttu diye. Adam alışmış artık kazık yemeye tepki vermiyor. Benim de dalginligima gelmiş. Fark etmeden adami kaziklamistim.
Tek parça, yürürken tüketmek için aldığım ürünlerin fişini almıyorum önemsemiyorum ama ev için yüklü bir alışveriş yapmışsam ve ya aldığım ürün elektronik bir eşyaysa garsnti amaçlı belli bir süre saklıyorum üründen memnunsam atıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Eğer kedi kartı ile alışveriş yaparsam alıyorum ama nakit ile alışveriş yaparsam almıyorum. Alsam bile hemen çöpe atıyorum. Kredi kartından dolayı bakmamın sebebi de yanlış miktarda para çekilip çekilmediğini görmek. Bazen 50 Tl yerine 5bin tl falan çekebiliyorlar. Yanlış girilen birkaç sıfır başımıza bela açmasın.
Aklıma kasiyerken müşteriye 5 ekmek gireyim derken 50 ekmek girmiştim o geldi. Adam da hiç demiyo niye bu kadar fazla tuttu diye. Adam alışmış artık kazık yemeye tepki vermiyor. Benim de dalginligima gelmiş. Fark etmeden adami kaziklamistim.
Alıyorum fişe bakıyorum sonra aldıklarıma bakıyorum. Sonra da diyorum avrupa gerçekten bizi kıskanıyeahh 😂
Değiştirme ihtimali olan ürünlerde mesela yoğurt, peynir gibi açtıktan sonra sorun çıkacak ürünler için alıyorum ama haricinde almıyorum
Tek parça, yürürken tüketmek için aldığım ürünlerin fişini almıyorum önemsemiyorum ama ev için yüklü bir alışveriş yapmışsam ve ya aldığım ürün elektronik bir eşyaysa garsnti amaçlı belli bir süre saklıyorum üründen memnunsam atıyorum.
Bise srcm
Sor?
Xper yetersz
Alıyorum.
Almam ve hatta saklamam gerektiğini zaman içinde öğredim çünkü.
Alıyorum her ihtimale karşı, bazen bozuk veya hatalı çıkabiliyor dikkat edilse de.
Açıkçası hepsini degil, toplu alışverisleri alıyorum
Dün aldım market fişini eve geldim bulamıyorum 😂😂
Alıyorum. Bazen vermiyorlar dikildigimi görünce ne bekliyorsun der gibi bakıyorlar 😂
alıyorum sonra kaybediyorum sjcjd
Ahahahah sende bendensin
alıyorum bazen gerekli oluyor
Alıyorum uzun zaman sonra atıyorum.
Alıyorum. Almazsam güzel geçiriyorlar.
Alır kontrol ederim …
Evet alırım. Sorun çıkar ne olur ne olmaz diye.
Alıyorum ne harcadıma bakmak için
Ürünlerin fiyatına bakıyorum
alıyorum ama geri atıyorum :D
Alıyorum ve saklıyorum
Alırım
Almıyorum ya😬
Bazen alıyorum
Yok pek almam
Ben de.
Bende alıyorum takip etmek lazım
Alıyorum belli olmaz
Kontrol ediyorum