Alışveriş & Hediyeler 18 yaşındayım 2000 liraya kadar saat alabilirim taviye? dredman Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şu an bunu almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler Güncellemeler+1 yıl 18 yaşında derken kötü bir niyetim yok fazla ciddi birşeyin yakışmıycağımı belli etmek için dedin 18 yaşındayım 2000 liraya kadar saat alabilirim taviye? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı. Saat gerçekten çok hoşmuş ancak ben asla 1 saate 2000 TL vermem 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 309 cevap paylaştı. şu daha havalı duruyor kanka. 0 4 Yorumla dredman +1 yıl Knk senin zevkini gibiyim Yorumla dredman +1 yıl 150 tlye saat alıcak olsam bundan daha güzelleri var ayrıca Yorumla aynadakiajan +1 yıl Yaşına göre dedim yiğen. Yoksa benim hayalim bu değil. Yorumla dredman +1 yıl Elbette abim ben biraz sade seviyorum da o yüzden şey ettim. Kusura bakma Yorumla
AvaLee Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Daniel Wellington'da güzel oluyor, daha cok minimalistic oldugu icin bana daha cok hitap ediyor (günlük kullanim icin) ve Prada'nin saatleride güzel. 0 0 Yorumla
hotsaucé-7 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben de 18 yasindayim aylik 500 lirayla geciniyorum aw 0 1 Yorumla dredman +1 yıl Bende Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşınla saat almanın ne alakası var 0 9 Yorumla AvaLee +1 yıl Bu yasimda bunu alabiliyorum diye hava / gurur duyma gibi birseydir, bilmiyorum :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaahahh baba parasıyla gurur duymayanda ne biliyim yani jajfjshs Yorumla dredman +1 yıl Alakası yok Yorumla dredman +1 yıl İyi misiniz Yorumla dredman +1 yıl Fazla ciddi bir şey önermeyin diye dedim içiniz fesat gerçekten Yorumla AvaLee +1 yıl Nasil fazla ciddi birsey önermiyelim, anlamadim? Bu arada ben birsey demedim sadece tahminde bulundum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2000 TL bi saat için zaten yeterince ciddi bi miktar Yorumla dredman +1 yıl Bunu diyenlerin genellikle 4bintl apple watch u oluyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bişeyim yok ihtiyacım da yok 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saat gerçekten çok hoşmuş ancak ben asla 1 saate 2000 TL vermem
şu daha havalı duruyor kanka.
Knk senin zevkini gibiyim
150 tlye saat alıcak olsam bundan daha güzelleri var ayrıca
Yaşına göre dedim yiğen. Yoksa benim hayalim bu değil.
Elbette abim ben biraz sade seviyorum da o yüzden şey ettim. Kusura bakma
Daniel Wellington'da güzel oluyor, daha cok minimalistic oldugu icin bana daha cok hitap ediyor (günlük kullanim icin) ve Prada'nin saatleride güzel.
Ben de 18 yasindayim aylik 500 lirayla geciniyorum aw
Bende
Yaşınla saat almanın ne alakası var
Bu yasimda bunu alabiliyorum diye hava / gurur duyma gibi birseydir, bilmiyorum :D
Hahaahahh baba parasıyla gurur duymayanda ne biliyim yani jajfjshs
Alakası yok
İyi misiniz
Fazla ciddi bir şey önermeyin diye dedim içiniz fesat gerçekten
Nasil fazla ciddi birsey önermiyelim, anlamadim? Bu arada ben birsey demedim sadece tahminde bulundum.
2000 TL bi saat için zaten yeterince ciddi bi miktar
Bunu diyenlerin genellikle 4bintl apple watch u oluyor.
Öyle bişeyim yok ihtiyacım da yok 😂