Alışveriş & Hediyeler Alışveriş yapmak bir hastalık mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Yapay Zekaya Sor Az önce yine bir alışveriş yaptım.Baktıkça bakasım geliyor, bir şey kaçırmışım gibi hissediyorum.Para olmadığı zamanda varmış gibi sepet yapıyorum.Son 3 ayda 100 sipariş geçmişim 😷Bu bir hastalık değil de nedir? Alışveriş yapmak bir hastalık mı? Cevapla Alışveriş Soruları Nedir Soruları Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Zenginin hali de bir başka oluyor torom 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizim gönlümüz zengin be motherim 😁 Yorumla
Huzurummmmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Alışveriş yapmak hastalık değildir ama ihtiyacın olmadığı halde sürekli yapıyorsan bu hastalıktır 1 0 Yorumla
Yusuf022 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl şu an fiyatlar çok uygun bende alıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen daha çok hastaymışsın 😅😁 Yorumla Yusuf022 +1 yıl Hastalık falan değil çok ucuz diye alıyorum hediye etmeye Yorumla Soran +1 yıl Kralsın Yorumla
Gamzedeyim07 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Abartmışsin sanki biraz bizde kupon bekleyelim anca 1 11 Yorumla Soran +1 yıl E bende bekliyorum kupon :Dİndirim avcısıyım Yorumla Gamzedeyim07 +1 yıl Bu kadar ürüne kaç kupon yeter 😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla onu hesaplamadım 😂 Yorumla Gamzedeyim07 +1 yıl aman sakın hesaplamaya kalkışma bile 😅 ben bu ay korkudan kredi kartımın ekstresine bakamıyorum😂 Yorumla Soran +1 yıl O zaman sana Gamzedeyim deva bulmam şarkısını armağan ediyorum sjsjsj😅 Yorumla Gamzedeyim07 +1 yıl ya çok saol şuandaki durumuma adım gibi uydu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Zaten adını görüp söyledim 😁 Yorumla Gamzedeyim07 +1 yıl Bende mecaz anlamda söylemiştim zaten neyse 😅 Yorumla Soran +1 yıl Peki o zaman 😁 Yorumla Gamzedeyim07 +1 yıl Hadi ben kaçtım iyi gecelerr Yorumla Soran +1 yıl Görüşürüz ✊🏽 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Degil ama abartmadigin surece sen abartmissin sanki 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim şu an toplam 383 ürünüm onaylandı bekleyen de 431 var. Ama ne yazık ki kişisel harcama değil. Satış yapıyorum. Yani dükkan malzemesi. 0 0 Yorumla
grafikerimizasık Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hastalık bende baktıkça bakıyorum 2 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet nfjjf 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar